Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24107
View
268
Reply

[EDISI TIPAH TERTIPU] NeelofaTeam ter"kenc" sponsor majlis???

[Copy link]

Author: blue^panther       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 08:40 PM | Show all posts
kompom neelof tak tau pasal offer utk sponsor ni....sbb alasan neelofa ckp kt pa, pa ckp kt team...nampak sgt isu ni berlapis2
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus camtu... kasi settle... dua2 dpt nama ..jahboobs bakal dipuji ..yg kena tipu pun dpt gantirugi.
Next time pemenat jah nak buat majlis mintak je jah sponsor... tema 2019 dia tahun sedekah tahun beramal mencintai haiwan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 6-2-2019 08:40 PM
kompom neelof tak tau pasal offer utk sponsor ni....sbb alasan neelofa ckp kt pa, pa ckp kt team...n ...

Ye ke confirm cer baca betul2 dlm screenshot tu.  The pic sendiri cakap lopak dah janji nk wat review kt ig.
Aku takut ada plak org kene fired pasal benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2019 08:55 PM
Ye ke confirm cer baca betul2 dlm screenshot tu.  The pic sendiri cakap lopak dah janji nk wat rev ...

Aah screenshot tu tunjuk mcm lofa tau.. sbb Team leader tu ckp lofa akan post review kat IG yg followers berjuta tu (xtau la kalau team leader tu main petik je, janjikan bulan bintang kat pihak yg sponsor tu).. tuptup nma lofa jgk yg busuk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:10 PM | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2019 08:55 PM
Ye ke confirm cer baca betul2 dlm screenshot tu.  The pic sendiri cakap lopak dah janji nk wat rev ...

yg whatsapp org tu bukan lofa kan, mesti bhgn pr yg lelebih ni sbb nk dpt kn sponsr dlm tempoh tak sampai 48 jam, segala janji manis diorg akan sebut...bab kak sponsor babi pon blh terbang...iols pon pernah gak hadap situasi sama mcm ni, nk dptkn button bagde ni dlm masa tak sampai 48 jam gak, walopon design i sendiri yg bg tp harga mmg kene ketuk la mahal nk mampos...iols pelik gak team lopa ni, kata kaya raya tp mtk sponsor pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:10 PM | Show all posts
pinklepie replied at 6-2-2019 08:26 PM
Suka hati abg mat la nk jadi peminat tegar tn Nas tu, tapi hakikatnya ini lah batton badge yg dibu ...

ok lah itu badge 2018....alkisah issue ini 2017... Sekarang baru bgmat tau.... No problem tarak hal, tak payah sentap lah

ape ape pun bg mat tak sabor nak tengok event besday hajjah tigaploh sen....

cari 16.jpg

dan harap the next holiday ....... hajjah sudah berteman. Best kalau holiday dengan encik suami. Tak payah sorok2 .....



Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 01:10 PM
ok lah itu badge 2018....alkisah issue ini 2017... Sekarang baru bgmat tau.... No problem tarak ha ...

Tu la abg mat lain kali siasat na, tahu la abg mat rindu dgn ladyshera sampai tak menyabor nk tepek gambar dia
Aamiin.. Mana tau masin doa abg mat wedding of the year hajjah tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:22 PM | Show all posts
pinklepie replied at 6-2-2019 09:15 PM
Tu la abg mat lain kali siasat na, tahu la abg mat rindu dgn ladyshera sampai tak menyabor nk tepe ...

Bukan wedding of the year lagi....bakal  wedding of the century ...macam Princess Diana. Fuhhh yooooh

  


castle in France or Italy hokeyyyyy














Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Biz owner kena bijak, 1 post kat ig artis suam kuku rm5000, sponsor 500 badge mmg jawabnya akaun 13k je. Tapi yg mintak sponsor tetaple salah sbb janji lain dapat lain.

Tapi marketing tak semestinya naiikan followers ig, mcm ombak printing ni dapat pegi event lofa dapat gambar lepas tu upload kat ig biz, credibility dah naik 500% kalau dpt tgkap gambar dgn lofa lagi baguss, modal rm200 dapat naikkan branding. Bodohla tokey nii lurus bendul.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 6-2-2019 09:10 PM
yg whatsapp org tu bukan lofa kan, mesti bhgn pr yg lelebih ni sbb nk dpt kn sponsr dlm tempoh tak ...

Kalau that pic is someone yg bekerja bwh lopak, takkan die berani nk petik nama bos die janji bulan bintang. Unless kalau lopak yg kasik arahan mcm tu kan? Dari whatsapp tu pun the pic ckp lopak yg last minute berubah fikiran.  
Kesian that pic, i rasa dia bakal dipecat oleh lopak pas kuar gossip ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 6-2-2019 09:08 PM
Aah screenshot tu tunjuk mcm lofa tau.. sbb Team leader tu ckp lofa akan post review kat IG yg fol ...

I think berani btul org yg pakai main petik nama lopak. Tak takut kene saman ke?  Nk report polis pun bleh sbb ada basis menipu sehingga menyebabkan kerugian
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 01:22 PM
Bukan wedding of the year lagi....bakal  wedding of the century ...macam Princess Diana. Fuhhh yoo ...

Wow.. Abg mat nanti jd guard kat pintu istana tu yer
220px-Buckingham-palace-guard-11279634947G5ru.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
youngliving replied at 6-2-2019 07:14 AM
Cubalah discuss dengan tuan punya badan. Mana tau sebenarnya nobody informed her pasal original offe ...

Masa dah viral, gini je la alasan why x contact dgn tuan punya bdn?? Tell me HOW? Dm? Email?? Masa mntak sponsor kemain manis mulut
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 09:26 AM
Korang nampak nama Cicicuet....kluangman....

Choyyy i dah agk si cicicuet tu tukang cuci bontot lopa. Bekap kemain jah boobies dekat benang emma
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pinklepie replied at 6-2-2019 10:00 PM
Wow.. Abg mat nanti jd guard kat pintu istana tu yer

Wow...hajjah kahwin kat Castle London ke Ni?

Tapi hajjah ckp impian nak kahwin kat castle France atau Italy bukan London la Pinkz....hehehe

Ps:Btw, dlm video tu Hajjah cakap kalau ada rezeki... KALAU ADA REZEKI YER ...So doa2 je la... insyaAllah... PEREMPUAN yang baik mcm hajjah, adalah utk LELAKI yg baik jugak.

Btw, rasanya isu OMBAK RINDU eh Ombak ape ke benda ni dah settle kan?  ...case closed kan? So Again Thank You Next
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MekConkey replied at 6-2-2019 02:15 PM
Wow...hajjah kahwin kat Castle London ke Ni?

Tapi hajjah ckp impian nak kahwin kat castle ...

Dak aih nak tunjuk pak pacak berbaju merah tu ja
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa lah berani sgt deal2 janji2 gini yach! Kesian owner tu harapan tinggi mengunung.. At least depa post gakla kat ig neelofa team tu.. Kira2 win2 lah gak ke camno tu? 2 thn dah mende ni tp psl ke bro yb ss nye hausss boom2x malatup jd naik plak kes jah ni. Bkn ke selalu ade thread  kes owner2 x puas ati dgn retis yg minta sponsor ni.? tp tu retis sendu ni jah ushawanita berjaya mau berjela2 komen...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 05:55 PM
Wow rakyaat malaysia tak sabar menanti hari keramat itu...... Tentu event besar besaran untok besd ...

Betul tu...Mesti Rakyat Malaysia tak sabar

~10 FEBRUARY 1989- 30TAHUN

Ps:Baca kat FB,org ckp perempuan yg menginjak usia 30 sen, eh 30 tahun, akan terserlah kecantikannya...Patutla Hajjah Nampak Semakin cantik
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pinklepie replied at 6-2-2019 10:17 PM
Dak aih nak tunjuk pak pacak berbaju merah tu ja

Oh ye ke...sapa lelaki pakai baju merah pacak kat luar tu? X kena jemput ke?

Dah dah melalut je ... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok juga reveal mcm ni. Kesian usahawan2 yg baru nak merangkak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.217692s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list