Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25258
View
268
Reply

[EDISI TIPAH TERTIPU] NeelofaTeam ter"kenc" sponsor majlis???

[Copy link]

Author: blue^panther       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah tersalah komunikasi tu..kau bayo jelah rege  badge tu...adui..org tu nak taja siap tye lg ig lopa yg mana
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 6-2-2019 04:20 PM
Lahir sah2 dlm dulang emas hasil bapak org UmNGOK lagi nak cerita mcm susah perit jerih benor hidu ...

I tgk video kat thread housboom kat CI
sempat tgk separuh je video tu
the way dia citer tu ingatkan
dia anak org susah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 04:56 PM | Show all posts
pinklepie replied at 6-2-2019 03:50 PM
Abg mat lain kali bg fakta yg benar yer

bg mat ammek dari insta orang kuat lobenak... encik tuan Nas Umar

  









Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:02 PM | Show all posts
pinklepie replied at 6-2-2019 03:48 PM
Minta maafla yer tu kisah 2 tahun lepas bukan tahun lepas.

cari 9.jpg

warga lofaland ada tak di sini.....


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:10 PM | Show all posts
IG ini hajjah yg handle juga ... ??


cari 10.jpg
tah IG classyrina tu pun hajjah yg handle.....





Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2019 02:30 PM
Aku caya je kalau lopak mmg kaki kencing. Bkn first time die wat camni. Jatuh la standard dia kalau  ...

I olls pun caya
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata kaya raya sesangat
Sales sampai 50 joota
Badge 500 pieces pun hadap sponsor ker
Kalau dah tak mampu nak belanja fans....tak perlu ler buat iftar dengan fans
Buka jer ler puasa dengan family
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan retis dengan followers millions macam tu hadap ig review bagai. Memang selayaknya post dekat ig fans sajork. Maybe ada miscommunication antara lofa, pa & mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:36 PM | Show all posts
Warning :  kasi volume turun. Lobenak riang ria ribena pekik macam syafinazzzz

Event ini ......

  



Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa lopak tak tahu kut pasal sponsorship ni.....organizer ni assume jek without asking her...tengok her ig pun dah tahu.....mana ada sponsorship cap ayam....tapi tulah lopak pun patut amik tahu bila ade event...sapa sponsor...ape arrangement etc....takkan org sponsor bodo jek....PA dia takkan tak amik tahu...this is the weird part....PA tak bole harap kut.....dah dapat nama busuk disebabkan picisan punya sponsorship....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yawn...... Menguap sgt isu ni..ni kes nak tumpang Limelight Hajjah je ni..Macam tak tahu Modus Operandi

Hajjah baca isu ni mesti Flip2 Tudung Nour Collections dia sambil  Dukung Jebat

Baik count Down Hajjah's Birthday...Lagi syok....10 FEBRUARY 1989

Thank You, Next.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah flip hair tak terkesan ... idola yg bagus tu x peduli org jaja2 nama utk buat majlis dia sendiri.
Pemenat2 pun patut buat bodoh flip hair gak takyah merempan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 6-2-2019 10:00 AM
Im not a fan of dato sri siti
Tapi i still remember tgk satu video
Pasal siti pos kuih semprit k ...

Bab review ikhlas ni,fasha pun selalu buat...mostly yg dia beli on the spot sdp pun...fake sgt la paid review ni..nyampah btol.tp dct mmg bgus bab dpt present..sorang lg bgus gak..fazura..bkn nk compare..paling cikai pun mest kat ig story dia ada.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:55 PM | Show all posts
MekConkey replied at 6-2-2019 05:46 PM
Yawn...... Menguap sgt isu ni..ni kes nak tumpang Limelight Hajjah je ni..Macam tak tahu Modus Opera ...

Wow rakyaat malaysia tak sabar menanti hari keramat itu...... Tentu event besar besaran untok besday tiga ploh sen hajjah .....








Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 6-2-2019 04:55 PM
I tgk video kat thread housboom kat CI
sempat tgk separuh je video tu
the way dia citer tu ingat ...

Tunggu 4 bulan pun menggelupur.. Pd hal SS tu terus pi jumpa Vincent Tan kot... rokyat marhaen tunggu lbh 4 bulan tak kata apa pun.. Melayu nak instant rich mmg mcm ni.. Pegi mati.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 6-2-2019 04:55 PM
I tgk video kat thread housboom kat CI
sempat tgk separuh je video tu
the way dia citer tu ingat ...

Propah je mamat UmNGOK tu. Ni boleh geng ngan alepsyukri la menipu x agak2 konon2 org susah dr kecik. Nak bg org kesiam simpati, tambah perasa nak sedapkan cerita

Meroyan membabikan orang xpadan dengan setakat RM200 serius xberbaloi langsung. Semoga produk kena ban terus dengan kerajaan skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 05:10 PM
IG ini hajjah yg handle juga ... ??



Spread love la sgt...aku tgk kat ig meletop semalam yg komen nmpak kaki hajah kemain karat balas blk dgn kecaman..semua komen lak tu...siap pergi skodeng tuan yg komen.nmpak tgn,xpakai stokin...mmg pyh nk jumpa dh sejenis batak sedemikian perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 6-2-2019 06:15 PM
Spread love la sgt...aku tgk kat ig meletop semalam yg komen nmpak kaki hajah kemain karat balas b ...

Dulu2 tahan lagi pkai legging skin colorlah.. stokin lah..
now hajboobs pun dah tak kisah nak bersarung bagai nampak betis ke.. lengan ke.. rambut ke apa.. dah letih kot... hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 08:56 AM
bg mat ammek dari insta orang kuat lobenak... encik tuan Nas Umar

Suka hati abg mat la nk jadi peminat tegar tn Nas tu, tapi hakikatnya ini lah batton badge yg dibuat dgn penuh kasih dan sayang tu
  


p/s: Saya tau abg mat mesti berkenan botton badge yg tn Nas post tu, dah la canss pastu ada gambar hajjah lagi, awww kalau dapat abg mat mesti sangkut didada dekat dihati kan kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
No komen pasal kes lama lama ni... Cumanya akak pun terkena gak .baru sponsor event artis, dijanjikan artis akan post video yg dorang buat sendiri dan review dkt ig artis. Tapi masa event nasib staff akak yg rekod video . So pa artis minta video tu utk dorang post kat ig. Tapi bukan ig artis hanya ig club oelinat dorang. Pastu fillower ig x naik pun. Follower ig akak naik lrpas beberapa instafamous yg dtg makan tanpa akak minta buat review pun. Pastu pa artis ni claim kata dora g berjaya buat follower akak bertambah hehehehe... Lps dari event tu akan ramai la kelab pelunat munta sponsor. Baru ni ada artis bakal kahwin pulak yg munta akak sponsor huhuhu...x kuasa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096171s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list