Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25115
View
268
Reply

[EDISI TIPAH TERTIPU] NeelofaTeam ter"kenc" sponsor majlis???

[Copy link]

Author: blue^panther    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujurnya.. Segala mak nenek fc ni.. Peminat yg uruskan.. Hat cr sponsor pun deme.. Yg lg best retisnya xtatau segala bulan bintang yg deme arrange pun ada.. So nasihat mek, kalu nak sgt retis review.. G la dm retis tu sndiri..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Somehow iols pon rengsa tgok retis post byk2 kat ig pastu caption semua tag sponsor2.. nampak pprt sgt.. sbb retis luar xde pon buat mcm tu.. tp nk buat cemana retis msia mmg hadap sponsor..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:31 PM | Show all posts
RooneyMara replied at 6-2-2019 11:46 AM
Exactly. Semua sibuk kan ig je. Furthermore, tak genuine pun the review. Diaorg will say yg elok2  ...

Untok retis cari makan. Kalau nak harap lakon dan jual lagu mana cukup untok hidup mewah .....
Kalau CTdk memang IG untok dia share kerjajaya nya..... Juga Fasha sandarrrr

kalau hajjah hanya untok show off kemewahan nya. Kecantikan dia....dan jual tudung
bila pegi holiday segala corner hotel dia share.....geng dgn makcik sugar mummy dan 2 ketul sepupu anaksapa. Jakun.









Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 6-2-2019 11:38 AM
Propa je chuols terus ig dia naik 6m smlm.. hahaha

Mcm pelik je kn.. sape ke yg gigih follow IG dia? Siti tu lain la.. mmg legend dan org follow pun sbb Afiah jgk.. fans Indonesia pun ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Post kat iG jer pun bukannya susah mana..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 6-2-2019 01:36 PM
Post kat iG jer pun bukannya susah mana..

Susah.. org dah show off lavish life baju fesyen ribu2 skali tiba2 tselit review hadap sponser yg harga brapa ratus sgt je tu.. malu la.. ingat senang ke nak rendah kan ego tu.. rosak la timeline insta tu tiba2 tselit satu post psal kena sponser.. ntah aku tak pernah la nak tgk timeline ig dia mcm mna.. tsusun or bcampur2 dgn review brng..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo aku laa ko review dulu baruuu aku sponsor.. kalo tak sorry boleh naik lorry..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:17 PM | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:18 PM | Show all posts
Kes dah lama rupanya gigih haters pi cari gali
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 6-2-2019 12:00 PM
Jujurnya.. Segala mak nenek fc ni.. Peminat yg uruskan.. Hat cr sponsor pun deme.. Yg lg best retisn ...

Kes ni lain pulak.. fc jahkencc yg cari sponsor bermodalkan review di ig @neelofa.. sapa x nak kan?? Tiap2 hari juta2 ada orf stalk ig tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 6-2-2019 12:17 PM
Somehow iols pon rengsa tgok retis post byk2 kat ig pastu caption semua tag sponsor2.. nampak pprt s ...

Kalau retis tu buat ig review terasa low clss sungguh retis smcm desperate sgt nk cari side income
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan takat lopak, neelopakteam pun sama cuci tangan takmo ambik tjawab jugak...lol...profesional tara meniaga pasar wakaf che yeh saja
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 6-2-2019 02:18 PM
Kes dah lama rupanya gigih haters pi cari gali

Bukan cari galik cecirit.. org yg kena tipu ngn jahkench team ni baru up sbb kes hausboom. Kau x reti baca ke apa cecirit??
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku caya je kalau lopak mmg kaki kencing. Bkn first time die wat camni. Jatuh la standard dia kalau wat ig review. Die kan kaya-raya sales juta-juta ape jadahnye nk buat review mcm artis murahan lain. Even tudung lopah pon dulu kecoh tiru design org lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn la layan lg kalau fans team sponsor. Pape kena ada hitam putih yee. Tgk da jadi camni mane hitam putihnyeee
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku caya je kalau lopak mmg kaki kencing. Bkn first time die wat camni. Jatuh la standard dia kalau wat ig review. Die kan kaya-raya sales juta-juta ape jadahnye nk buat review mcm artis murahan lain. Even tudung lopah pon dulu kecoh tiru design org lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-2-2019 02:26 PM
Kalau retis tu buat ig review terasa low clss sungguh retis smcm desperate sgt nk cari side income

Kalau buat review tu iols bleh consider lg.. sbb pl2 pon 1 hari 1 post je.. ni yg jenis buat majlis lenggang perut pastu post kat ig berjuta2 gambar.. pastu caption semua tag nama2 sponsor.. koserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 6-2-2019 02:17 PM

Apa jadahnya cerita x betul pulak,. Dh ada bukti ss tu jadahnya?? Ke jahkench team nk fitnah sponsor tu buat fake chat?? Jah jahhh... perangai menurun ke ank buah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-2-2019 02:28 PM
Bukan cari galik cecirit.. org yg kena tipu ngn jahkench team ni baru up sbb kes hausboom. Kau x r ...

Baru nak reply dengan hashtag #jadilahbangsarajinmembaca, chuols dah membantu meols...tengkiu!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpenahla lofa buat ig review produk2 ni..n dia xde tag byk2 kt post..so mcm mn sponsor ni blh pecaya yg lofa akn buat ig review tu..ko deal dgn org lain,pastu nk salahkn org lain...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075377s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list