Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24161
View
268
Reply

[EDISI TIPAH TERTIPU] NeelofaTeam ter"kenc" sponsor majlis???

[Copy link]

Author: blue^panther    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 02:48 PM | Show all posts
mamamia98 replied at 6-2-2019 07:25 AM
Artis kaya mcm dia ni mjlis sendiri pun minta sponsor jgk ke.. haih.

sebab tu dia makin kaya. duit dia, dia simpan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:12 PM | Show all posts
mamamia98 replied at 6-2-2019 07:25 AM
Artis kaya mcm dia ni mjlis sendiri pun minta sponsor jgk ke.. haih.

tu sebab orang kata makin kaya makin bisnes naik makin nak minta sponsor.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:41 PM | Show all posts
Edited by akubest at 8-2-2019 03:43 PM

event bersama peminat tapi badge pon nak kena carik sponsor
aku tatau la peminat lopak ni pass pmr ke idok
dah appreciation peminat ko lah sponsor semua


lagi satu soalan tak pass PMR
perluke event gini nak badge bagaiiiii???
geli siot nak pakaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:44 PM | Show all posts
tengok muka2 penyembah jahcing ni patotlah pun memuja jahboob ni.. memasing muka dan iq di bawah paras beku
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 8-2-2019 03:41 PM
event bersama peminat tapi badge pon nak kena carik sponsor
aku tatau la peminat lopak ni pas ...

Jahboobs takkan bazirkan duit dgn benda2 bodoh semata nk bagi kat be.Ruk2 belaan jahboobs yg dh mmg bo....dohhh tu,, haruslah jahboobs suh ketua be.Ruk yg paling bo.....dohhh tu mintak sponsor hadiah nk bg kat be.Ruk2 belaan jahboobs tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:12 PM | Show all posts
jahboob tu sape?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 8-2-2019 05:12 PM
jahboob tu sape?

U xkan clueless sgt yang? Refer title itula orgnya.. mcm2 gelaran ada.. semua bersebab haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:27 PM | Show all posts
gold_teeth replied at 8-2-2019 09:19 AM
U xkan clueless sgt yang? Refer title itula orgnya.. mcm2 gelaran ada.. semua bersebab haha

neelofa kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 6-2-2019 02:54 PM
I ada baca pasal ni. Budak ni bagi je sbb dia peminat siti. Tak suruh review pun. But yet dct pos  ...

Kes ni actually propah
Budak tu ada scholarship
Tapi yelah nak bagi sedap cerita kena la buat cerita sedih
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutkacang replied at 8-2-2019 11:41 AM
Ni pengalaman meols lah kan...meols pernah lah bergelumang dengan dunia fanclub artis ni semua dulu. ...

Wow gigih sis
Macamkan takde life je ek join fc ni
Tapi memang betul kan, buat apa nak korban masa, tenaga, duit untuk retis yang makin kaya but in the end tak dapat apa pun
SIL i dulu rajin join fc zarazya, i ingat masa tu biarlah dia bosan, lagipun dia single
Masalahnya she tak dok KL, kan leceh tu
Now dah slow sket dah
You join fc artis mana dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 03:58 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 8-2-2019 08:15 AM
Bukan cari sponsor saja.... cari Lobenak juga IG Neelofa Team ini.Kata nya Hajjah yg handle this a ...

Hajah yg tk pnh berubah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 8-2-2019 05:37 PM
Kes ni actually propah
Budak tu ada scholarship
Tapi yelah nak bagi sedap cerita kena la buat c ...

Kawan I masa diploma kat UiTM dulu.. lecturer Kolej Komuniti Rompin skrg.. sure la dpt tajaan government kan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 8-2-2019 05:12 PM
jahboob tu sape?

Singkatan daripada Hjh Boobies sbb kes pakai baju menetek masa KLFW last year.. uhukss
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
biskutkacang replied at 8-2-2019 11:41 AM
Ni pengalaman meols lah kan...meols pernah lah bergelumang dengan dunia fanclub artis ni semua dulu. ...

Mlsnya nk baca.. ada summary x? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 9-2-2019 10:04 AM
Singkatan daripada Hjh Boobies sbb kes pakai baju menetek masa KLFW last year.. uhukss

Terjojol tegap ketika itu.
Nick name bertukar2 ikut tema controversi yg dicipta beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 9-2-2019 11:22 AM
Terjojol tegap ketika itu.
Nick name bertukar2 ikut tema controversi yg dicipta beliau.

Hajbir sebelum tu kn.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 9-2-2019 11:22 AM
Terjojol tegap ketika itu.
Nick name bertukar2 ikut tema controversi yg dicipta beliau.

Hahahhaa.. ikot kesesuaian,, yg penting kena ada haj or jah kat depan.. kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:55 AM | Show all posts
No body shaming...no name calling.. ujung2 perangai fakewarriors persis orangutan kat sepilok. Celah mana pozitipvaibs nyah? #fakewarriors #bffWanitaBerloceng
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke nak kaitkan faz dlm gosip ni
Tak habis2...

Utk tak OT.. meols actually kesian kat peniaga2 kecik yg berani nak sponsor retis ni.. apatah lagi peniaga baru.. ye lah kan sponsor retis ni salah satu marketing nak boost sales.. tapi klu tak menjadi, take it as a lesson.. next time kena make sure betul2 deal tu sebelum setuju nak sponsor
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutkacang replied at 8-2-2019 11:41 AM
Ni pengalaman meols lah kan...meols pernah lah bergelumang dengan dunia fanclub artis ni semua dulu. ...

Sanggup ye berhabes masa, wang & tenaga semata2 kerana retis. Mana yg bujang tu ok lah, yg dah berkeluarga ni, bekerja lagi, sanggup abeskan masa utk retis.

Apa yg mereka dapat dari retis tu sebenarnya? Berbaloi ke? Hmm entahlah....memasing punya minat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076753s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list