JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21801
View
268
Reply

[EDISI TIPAH TERTIPU] NeelofaTeam ter"kenc" sponsor majlis???

[Copy link]

Author: blue^panther    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-2-2019 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by blue^panther at 6-2-2019 12:50 PM

Maaf kalau dah ada yang bukak benang ni, ingatan mana2 fanclub yang suka sangat cari sponsor buat majlis. Lepas kes tokey Housboom mengamuk dengan YB SS, giliran tokey Ombak Printing pecah rahsia lama.....

Utk fan club retis kalau nk cari sponsor tu kawan2 hang takpe la jugak, ni cari usahawan2 yang baru nak naik dan komited sangat dengan hasil kerja mereka. Lepas tu janji kan bulan dan bintang, bila tak tunai tu yang jadi sampai kena maki bagai....morale of the story, nak buat majlis guna la apa seadanya ya....

IMG-20190206-WA0000.jpg
20190205_230047.png
20190205_230029.png
20190205_230011.png
20190205_225949.png
20190206_075828.png
20190205_225847.png
20190205_225829.png


Shawn dah pm katanya,hai abam shawn meols lupa apa id shawn dalam cari forum ni...
Screenshot_20190206-122142.png
Screenshot_20190206-122148.png
Screenshot_20190206-122152.png


20190206_064625.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:14 AM | Show all posts
Cubalah discuss dengan tuan punya badan. Mana tau sebenarnya nobody informed her pasal original offer to sponsor tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
She artis muslimah hebat international model and brands etc etc ... dan u only sponsor badges? 500 badges.
Tak kot she nak review... btw club pemenat dia baik mintak sponsor dr dia sendiri lerrr. Kata jutawan rajin sedekah sambil nangis2.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis kaya mcm dia ni mjlis sendiri pun minta sponsor jgk ke.. haih.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Apalah susah sgt nk.post kat ig je pun.mm
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lotionmilo at 6-2-2019 07:41 AM

Jangan end up kau jadi mcm john sudahlah

PA lopa apo reply mcm tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu brg branded, bkn main post free sbb nak riak hajah boobies ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata kaya raya hadap sponsor jugak eh..pastu ig neelofa team sheols yg handle sendiri??
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:12 AM | Show all posts
aku kalau jadi business owner no sponsors bagai.

Macam kasut Louboutin tu, dia cakap celebs semua bayar sama rata. Tak de pilih bulu sebab kalau free macam ni  lah, Tak appreciate, tak value kerja keras orang tu.

So please businesses.... please hentikan sponsor semua ni. Kalau tak pun bagi extra quantity je nak happy kan orang tu.

Neelofa happy happy pakai BMW Rovers ..... holiday Europe, bag Hermes.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 6-2-2019 08:12 AM
aku kalau jadi business owner no sponsors bagai.

Macam kasut Louboutin tu, dia cakap celebs semu ...

Mula2 igt ada win win situation.. last2 kna kencing.. sian business yg baru2 nk naik cmni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ciri2 munafik... org yg tk menepati janji. Takat review ig je pun berkira... wow
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmmm... Ke minah yg arrange event neelopa dah pindah ke opis ss... Hahhaahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:22 AM | Show all posts
fadz84 replied at 6-2-2019 08:15 AM
Mula2 igt ada win win situation.. last2 kna kencing.. sian business yg baru2 nk naik cmni..




Agree and think that's why sebaiknya mintak deposit. At least ada win something. Kalau everything settled, refund balik deposit. Tapi better just no need sponsor sebab lepas tu boleh jer advertise kat ig sendiri clientele dorang ni is Lopak.

Bagi aku, stop all this sponsor thing.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangkak nya jahhkenchh... buruk betol perangai.. ni yg org duk ckp, ckp mcm kelly.ng ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tengok org2 melayu yang baru mula nak menapak...artis sesenang hati je minta sponser semua benda klu boleh nak free,nak buat birthday anak pun nk sponser..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg kes Ybee SS tu apa cite? X lepas plak
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:57 AM | Show all posts
Edited by slyfynx at 6-2-2019 09:00 AM

akan is future tense, nape nak kene 'posted'?

Sakit lak jiwa bile baca
pastu ayat we can't expect the unexpedted.... mmg x kene dengan konteks.
patutnye we should expect the unexpected..

tp kan, cerita ni kite pn x tau yang kencing ni lofa atau org yg mintak sponsor ni.
eventhough aku x suke lofa, tp maybe dalam kisah ni, die x tau pape pn
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Maybe benda ni hanya fan n team dia yg deal tanpa pgtahuan hajah
Lagipun dgn folower berbilion ape kelas nak review benda2 gitu

So moralnya xyah la hadap populariti cara gitu. Sekarang ni byk medium utk promo. Yg penting kalo produk u bagus org akan cari dgn sendirinya
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah 2019 ni harapnya usahawan/peniaga dah boleh kot berhenti sponsor retis atau terima "exposure" sebagai bayaran. Bukannya artis tu sengkek.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:07 AM | Show all posts
Yang buat proposal sponsor ni team leader Lopak. Aku tak rasa lopak tau. Lopak punya keja, just sampai event, salam senyum huha huha da settled.

Aku tak rasa team leader ni ada direct deal pasal review ngan lopak.  Lesson learnt. Bagi company kecik yg kena approach ni , mintak deal in email. Business is business . Lepas tu re-confirm, cc semua email to artis berkenaan.

Kalau depa nak kata ko kerek ke mengada ke, ada ke Lopak deal cam tu  guna watsapp deal ngan isu sponsorship?


Please hentikan free ig review in return for exposure. Exposure do not pay your bills.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058599s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list