JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
4076
View
58
Reply

[Dunia] Doktor Wanita 'Main' Dengan Pesakit Ditarik Lesen Perubatan

[Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-2-2019 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Doktor Wanita 'Main' Dengan Pesakit Ditarik Lesen Perubatan

Jenayah C MYNEWSHUB / Rifqi Ilman / Feb 5, 2019
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
SEORANG doktor wanita hilang lesen perubatan kerana menjalinkan hubungan dengan seorang pesakit kanser yang mana dia turut melakukan seks dengannya di katil hospital.

Dr. Theepa Sundaralingam, 37, menghantar mesej menggoda kepada pesakitnya selepas pasangan itu berkawan di Instagram dan bertukar nombor telefon sehari selepas lelaki itu didiagnos.

Pakar onkologi, dari Toronto, Kanada, itu mula menghantar mesej ghairah kepada lelaki itu sebelum akhirnya duduk bersamanya semasa rawatan dan melakukan hubungan seks di katil hospital.

Sundaralingam, yang merawat lelaki itu sebanyak 23 kali antara Januari dan Julai 2015 dan sekali pada Mac 2016, berkelakuan secara fizikal, menggoda dan seksual, sesi pendengaran disiplin diberitahu.

Dia pernah sekali melawatnya di hospital selepas minum dan terlibat dalam hubungan seksual sentuhan, menurut kenyataan yang tidak dibantah.

Doktor perubatan itu berulang kali meminta Pesakit A memadam teks dan merahsiakan hubungan mereka kerana bimbang pihak kolej dapat menghidu hubungan mereka, menurut kenyataan itu.

Dia telah pergi ke rumah keluarganya, melawatnya di hospital dan mengajaknya ke pesta porno dan keju di mana hadiah ditawarkan untuk mereka yang mempunyai kombinasi keju dan porno terbaik.

Setelah meminta lelaki itu membuang namanya dari mana-mana senarai pelawat di hospital, dia mengakhiri hubungan itu pada tahun 2015, dengan memberitahu Pesakit A bahawa dia jatuh cinta dengan seorang rakan sekerja.

Lelaki itu, yang tidak boleh dinamakan berkata: Sukar untuk saya bercakap dengan sesiapa tentang perkara ini kerana saya seorang lelaki, jadi untuk saya kata Hei, saya ada hubungan dengan doktor onkologi saya, ia bukan sesuatu yang cool.

Itu bukan masalahnya, tetapi saya rasa disalahguna dan sangat sukar untuk seorang lelaki tampil menceritakannya. Ia biasanya sebaliknya.

Saya jadi kurus dan beremosi, putus hubungan membuatkan saya kecewa. Apa yang memburukkan keadaan adalah keengganannya untuk terus menyediakan rawatan perubatan pada masa yang sama.

Pada masa itu, saya tak dapat tahu bila saya akan dirawat oleh onkologi saya. Saya tak tahu betapa lemahnya saya dan sejauh mana dia berkuasa ke atas saya, katanya.

Lesen Sundaralingam dilucutkan pada Rabu selepas tidak memohon bantahan dan didapati bersalah melakukan salah laku seksual terhadap pesakit.

Pendakwaan Amy Block berkata: Sundaralingam terus melanggar sempadan yang sesuai dengan Pesakit A termasuk memegang tangan dengan Pesakit A, memeluk Pesakit A untuk jangka masa yang lama dan mencium Pesakit A.

Ketua panel memberitahunya: Anda bertanggungjawab untuk kesihatan, penjagaan dan sokongan pesakit, tetapi sebaliknya anda mengambil kesempatan untuk kepuasan peribadi sendiri.

Anda kemudian menarik balik sokongan itu untuk keutamaan peribadi ketika pesakit berada di tahap terendahnya. Anda telah memalukan diri dan profesion.

Sundaralingam perlu membayar AS$16,000 untuk menampung kos terapi pesakit dan tambahan AS$6,000 untuk menampung kos pendengaran disiplin. *C Mail Online*

0125_na_licence_revoked.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Gittew.
Kemain ya Acik.
0_THP_CHpP_010219SLUG_2818JPG.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
pergi berscandal di dalam hospital kenapa sis..... pesakit memang ada buat staff hospital gigit jari di murica ....LOL....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 bengong.yg pesakit tu pehal xajak kawin aja..ni buat dktor tu cm bini plak
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak lihat rupa pesakit yg bisa membuatkan doc ni tergoda lalu melanggar etika kedoktoran
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh dah sakit hati sbb clash baru ko nak dedahkan. Masa sedap main atas katil hospital yg tah ke berapa kali tu tak nak report pulak. Dasar jantan taguna.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Eyuuuuuu... PPRT nya penggunaan perkataan untuk siaran akhbar nasional .. puiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kat msia pun ada bnd nih. Yg 3gp klinik x-ray tu. Ada smpi episod brp ntah.

butiran si pelaku masih misteri. Walhal da msk paper kosmo n jd siasatan polis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan main apa tadi. How cld MyNewsHub guna word mcm ni.

Ni jantan bitter org x nk kt dia dah. Eiw sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
bersangka baik.. sheol sekadar nak uji kaedah baru merawat kanser
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 08:56 AM | Show all posts
Ini bukan sekadar main

Ini full blown relationship sudah

Sebab tu doktor tak boleh berhubung intim dgn pesakit

Atau membedah saudara mara sendiri

kerana konflik emosi macam ni lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon Acik carik keje lain yang seswai ngan keinginan.
W4T2N7AQUJDV3DF45E46DOFOLQ.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Previous Hearings

Committee: Discipline
Decision Date: 23 Jan 2019
Summary:

On January 23, 2019, on the basis of a Statement of Uncontested Facts and Plea of No Contest,
the Discipline Committee found that Dr. Sundaralingam committed an act of professional
misconduct, in that she sexually abused a patient and engaged in an act or omission relevant to
the practise of medicine that, having regard to all the circumstances, would reasonably be
regarded by members as disgraceful, dishonourable or unprofessional.

STATEMENT OF FACTS AND PLEA OF NO CONTEST

Dr. Theepa Sundaralingam (Dr. Sundaralingam) is a 37 year-old physician who received her
certificate of registration authorizing independent practice on June 30, 2011. She is certified in
internal medicine and oncology by the Royal College of Physicians and Surgeons. At the
material time, Dr. Sundaralingam practiced oncology at a Hospital, Toronto.

Sexual Abuse and Disgraceful, Dishonourable and Unprofessional Conduct re Patient A
In January 2015, Patient A, a man, was referred to Dr. Sundaralingam from the emergency room
where he had attended. Dr. Sundaralingam ordered bone marrow testing. At a follow-up
appointment in February 2015, Dr. Sundaralingam diagnosed Patient A with cancer. Dr.
Sundaralingam continued to treat Patient A regularly. She treated him 23 times between January
2015 and July 2015 and one time in March 2016.  

In February 2015, the day after Dr. Sundaralingam diagnosed Patient A with cancer, she
provided Patient A with her personal contact information and Instagram ID. Dr. Sundaralingam
breached appropriate boundaries with her patient, as the two immediately commenced texting in
a highly personal manner.   

In the next several weeks, Dr. Sundaralingam continued to breach appropriate boundaries with
Patient A including by:
   (a) Frequently texting Patient A, communicating in a highly personal and flirtatious manner;  
   (b) Meeting outside her clinic, including meeting at a coffee shop a few days after she
      communicated his cancer diagnosis;  
   (c) Holding hands with Patient A, hugging Patient A for long periods of time and kissing
      Patient A.
In or around March 2015, Patient A was admitted to Hospital for chemotherapy. While cancer
treatments were provided, Dr. Sundaralingam continued to monitor Patient A regularly and
treated him by administering regular blood transfusions.  

While a patient in Hospital, Dr. Sundaralingam visited Patient A, at times staying for 5-7 hours
at a time. His entire family got to know her. During these visits, the discussions between Dr.
Sundaralingam and Patient A became more sexually explicit, including discussions about the
pornography they enjoy.

One evening, Dr. Sundaralingam visited Patient A after hours, when she had been drinking. Dr.
Sundaralingam lay with Patient A in his bed, and the two engaged in mutual sexual touching.
Patient A touched Dr. Sundaralingams breasts. Dr. Sundaralingam touched Patient As penis.
They kissed. In March 2015, Dr. Sundaralingam and Patient A engaged in texting during which
they described sexual activities with each other while masturbating.   

Dr. Sundaralingam continued to treat Patient A throughout this period, including after his
inpatient treatment. He saw Dr. Sundaralingam regularly at her clinic in Hospital, where she
examined him, administered tests and administered blood transfusions.  
During their medical appointments, Dr. Sundaralingam behaved in a physical, flirty and sexual
manner toward Patient A. In addition to examining him, Dr. Sundaralingam asked Patient A to
examine her. During these appointments, Patient A touched Dr. Sundaralingams breasts.   
While examining a birthmark on his inner thigh during a medical appointment, Dr.
Sundaralingam removed Patient As pants and underwear and touched his penis sexually. She
recorded in the medical record On examination, he does have a mole in the inner-left thigh. This
will be monitored. I have instructed Patient A to keep an eye on the skin lesion.
On a number of occasions, Dr. Sundaralingam visited Patient A in his home, where he lived with
his family. They spent hours together in his bedroom where they continued to engage in sexual
activities, including mutual masturbation. They regularly engaged in phone sex.  
In July 2015, Patient A returned to Hospital for a bone marrow transplant. At that time, Dr.
Sundaralingam visited him frequently. While Patient A was in the Hospital, she masturbated
him, but on one occasion ceased abruptly when a friend walked in. Towards the end of his
inpatient stay, she slept overnight with him in his bed in his hospital room. They had sexual
intercourse on two occasions while he was an inpatient.

Dr. Sundaralingam repeatedly asked Patient A to delete their texts and keep their relationship a
secret, as she was concerned the College would become aware of their sexual and inappropriate
relationship.  

By the end of September 2015, their sexual relationship came to an end. After having sexual
intercourse with Patient A at his home, Dr. Sundaralingam told Patient A that she was in love
with a colleague with whom she was having an affair. Their friendship continued, but it was non-
sexual. From November 2015 onward, Dr. Sundaralingam, refused to see him. She refused to
meet him when he reached out to her in February 2016. He found this very difficult to deal with.

In March 2016, Patient A developed an infection. Dr. Sundaralingam treated him. This was their
last formal clinical interaction. He was subsequently admitted to Hospital. Dr. Sundaralingam
did not visit him there. She did not treat him again or engage in any further sexual encounters
with Patient A.

Dr. Sundaralingam engaged in sexual abuse and disgraceful, dishonourable and unprofessional
conduct in respect of Patient A.  
Disgraceful, Dishonourable and Unprofessional Conduct re Hospital Records
When Dr. Sundaralingam visited Patient A in the bone marrow transplant unit in July 2015, Dr.
Sundaralingam was required to sign her name and signature on the log to identify herself and
who she was visiting.   

Dr. Sundaralingam engaged in disgraceful, dishonourable and unprofessional conduct by asking
Patient A to alter the hospital records by scratching out her name after she left so that there
would be no evidence that she was there. Patient A did as she instructed.  

Dr. Sundaralingam does not contest these facts, nor does she contest that she engaged in sexual
abuse of patient A and an act or omission relevant to the practice of medicine that, having regard
to all the circumstances, would reasonably be regarded by members as disgraceful,
dishonourable or unprofessional.

DISPOSITION

The Discipline Committee Ordered that:
   -  The Registrar revoke Dr. Sundaralingams certificate of registration effective
      immediately.
   -  Dr. Sundaralingam appear before the panel to be reprimanded.
   -  Dr. Sundaralingam reimburse the College for funding provided to patients under the
      program required under section 85.7 of the Code, by posting an irrevocable letter of
      credit or other security acceptable to the College, within thirty days of this order in the
      amount of $16,060.00.
   -  Dr. Sundaralingam pay costs to the College in the amount of $6000.00 within 30 days of
      the date of this order.
Hearing Date(s): January 23, 2019 1:00 p.m. start time

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan ini dengan konsep dah dapat gading bertuah tanduk tidak berguna lagi. Lelaki tu pula memilih konsep jangan dikejut harimau yang tidur
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
salah apa nya kalau suka sama suka? ke camne. paksa rela ke? entahlah..kapir
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Uols are missing the point.

The fuck is pesta keju and porno?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:30 AM | Show all posts
biarlah...dio ado nafsu dongan mausio...jangan jadi macam abangberukz aka abangbikerz...koturunan ponjubo etis dio suko bomain monutuh jubo boruk...wakakakakakakakakakakka

Comments

cukup lah tu bang  Post time 6-2-2019 10:39 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada leaked kat Brazzers tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:53 AM | Show all posts
bellaa replied at 6-2-2019 10:45 AM
Ada leaked kat Brazzers tak?

here is my peep....whaddup yall...wakakakakkakakakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 6-2-2019 11:15 AM

aae340a3eac0586ee4099f7d16307a7b.jpg
Sangap sampe pesakit kanser pon ko balun..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:20 AM | Show all posts
hahaha
begitulah manusia sejak awal zaman
ilmu akan kalah pada nafsu
nafsu akan kalah pada bisikan jin setan
kerana itu Islam ajar rukun2 iman islam dan ihsan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
keju + porno.... hahaha macam org malaysia je nh minat die wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Berselera ke main dengan orang sakit? Okay la kata la pesakit tu pun handsome, tapi dengan badan dia tengah sakit ...baru buat blood trunsfusion,injection...selera gak ker?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Best woo, katil sepital kan boleh lipat ikut suka - V shape boley, A shape bole, N shape pun ada. You go girrrrlll
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala2 brazzer gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list