JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
806
View
2
Reply

Nintendo Switch Telefon Android?

[Copy link]

Author: fadfahmi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-2-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by fadfahmi at 5-2-2019 10:29 AM

Sini saya nak sharekan bagaimana nak tukarkan telefon Android korang tu jadi Nintendo Switch dan main game contoh mcm skyrim, zelda

tengok video kt bawah

link-link lain ada di description video. boleh tengok kt sana untuk tutorial penuh

So apa pendapat korang dengan idea ni. tukarkan fon korang jadi platform ala-ala konsol Switch? Korang leh share pendapat kat bawah

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 12:59 AM | Show all posts
Having an urgent assignment but cant beat the writers block? Why dont chill and let our essay typer do the work for you.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:05 AM | Show all posts
Installing surveillance cameras is no stranger to all of us. This is one of the most popular security devices. If you still wonder about the xem thm benefits of installing CCTV, please follow our article below for peace of mind with this modern equipment.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044958s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list