JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
347
View
0
Reply

Nintendo Switch Telefon Android?

[Copy link]

Author: fadfahmi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-2-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by fadfahmi at 5-2-2019 10:29 AM

Sini saya nak sharekan bagaimana nak tukarkan telefon Android korang tu jadi Nintendo Switch dan main game contoh mcm skyrim, zelda

tengok video kt bawah

link-link lain ada di description video. boleh tengok kt sana untuk tutorial penuh

So apa pendapat korang dengan idea ni. tukarkan fon korang jadi platform ala-ala konsol Switch? Korang leh share pendapat kat bawah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042491s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list