Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4579
View
110
Reply

Tahap kebersihan orang perempuan (terutama yang cantik)

[Copy link]

Author: nazrullah       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrullah replied at 4-2-2019 01:43 PM
Ye ke lelaki lagi pengotor dr perempuan dr segi nisbah makcik? Cuba bagi bukti nisbah tu, xpon buk ...

Oh my. Takpela dik. U do u ye. All the best with the thread.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 6-2-2019 08:01 PM
Oh my. Takpela dik. U do u ye. All the best with the thread.

Jgn salah paham...saya x mengharapkan apa2 dgn thread ni...bukan blh dtg untung kpda saya pon ...saya cuma post je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 03:33 PM | Show all posts
Kelakar lah bebenang nih.

Cantik atau tidak takde kena mengena ngan pembersih dan sebaliknya. Semua atas orang tuh sendiri, perangai dia. Bagi aku selalunya pompuan yg xde rupa la selalunya pemalas, kalau dah badan dan muka sendiri pon tak jaga betul2, macam mana nak expect dia boleh jaga benda lain.

Pompuan2 yg komen tuh aku rasa banyak je yg dengki sebab deorang x lawa, jadi nak bash yg lawa. In denial org kata. Sorry not sorry that we men choose you girls mainly on your looks first.

Kan ada pepatah tuh mengatakan there are no ugly girls in the world, only lazy ones. So true.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 7-2-2019 02:33 PM
Kelakar lah bebenang nih.

Cantik atau tidak takde kena mengena ngan pembersih dan sebaliknya. Sem ...

Ade jugak lelaki yg komen akhirnya haha...sampai ke titisan terakhir dah ni berperang dgn kaum hawa yg tetiba merenyam marah dalam thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap org ada habit buruk dek..hehehe..waima yg cantik.. Kalu habit buruk ada kena mengena dgn kebersihan mmg mendptla nk2 ada housemate kwn yg mulut tempayan..Abes crita buruk kau dicanangnya..lbh truk masuk socmed dek..masakla kau dikeji oleh netizen
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:12 AM | Show all posts
Edited by merrissa at 9-2-2019 11:14 AM
salmon-suki replied at 6-2-2019 12:29 AM
Sy tak kesah dia ni pembersih atau tak,asalkan dia kotorkan bilik dia je..jgn kotorkan ruang y dikon ...


kannn aku heran dengan spesis longgok pinggan mangkuk dalam sink sampai penuh....lepas tuh tgu berhari baru nak cuci...
lepas tuh aku nak basuh pinggan macam mana?! selfish betul.

lepas tu dulu time jadi ketua rumah, aku buat la jadual buang sampah...
alih2 aku sorang je yg ikut jadual tuh...duk buang sampah deme yg berat2 tuh..sdngkn aku buang sampah seminggu gune plastik kecik je, wpon aku masak bagai.
mula2 tuh x kisah la nak buangkan sampah pon, tp dah la pemalas nk buang sampah, buang pon campak2, terkeluar2 dari plastik sampah, air melejeh jadinya...

last2 aku buang jadual tuh. aku buang sampah aku sndri, ko buang sampah ko sndri.
memang heaven gile...sebabnya sampah aku sikit je pon...

p/s: ini bukan kisah perempuan cantik or huduh..tapi kisah perempuan pemalas..sekian
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 9-2-2019 11:12 AM
kannn aku heran dengan spesis longgok pinggan mangkuk dalam sink sampai penuh....lepas tuh tgu b ...

Exactly! Kkalau utk rendam nak kasi tanggalkan sisa y terlekat kat kuali/periuk ok lg laa,satu hari dah ok,tp bkn berhari2 smpai berkulat semua tu..

Sampah ktorg (rumah sewa sblm ni) mmg share,tp ya ampunnnnnn...mmg salu lah berulat sampah tu..sy ni dah ler geli ngn ulat,mmg seriau giler nak mbuang  sampah tu..

And then housemate ni mmg bilik dia bersepah giler,mcm y sy komen sblm ni,sepahkan bilik ko sendiri it's ok,sbb only uolzsss je y akan duk dlm bilik tu,tp kejadahnye bilik bersepah pintu bilik dibukak pulak,baunye......ya ampunnnn...menusuk kalbu!

Aiolzss plak y salu tutup pintu bbilik sbb xnak bau bilik dia masuk dlm bilik ai..bknnye xde mesin basuh,ada,auto pulak tu tp....ntah ler...geli sgt2!

So to all girls out there,ko nak melawa ke,nak berkepam ke appearance tu boleh,tp jgn jd pemalas!

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Apakah kolerasi antara cantik dan pemalas? Aku rasa ni 2 garis lurus yg x bertemu..dia punya kebarangkalian adalah kepelbagaian..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2019 09:09 AM | Show all posts
None68 replied at 13-2-2019 09:00 PM
Apakah kolerasi antara cantik dan pemalas? Aku rasa ni 2 garis lurus yg x bertemu..dia punya kebaran ...

terbaik ayat akak ni... ayat2 orang sastera nih haha... macam nak suruh kira/cari nilai XY je ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
nazrullah replied at 14-2-2019 09:09 AM
terbaik ayat akak ni... ayat2 orang sastera nih haha... macam nak suruh kira/cari nilai XY je ni

Smpi salah taip patutnya korelasi...tp mmg kecewa la tgk cantik tp pengotor sbb tu orang akan highlight padahal xde kena mengena. Mcm org ckp yg asal pantai timur dan belah utara agak kurang dr aspek kebersihan, tp disebabkan percampuran sekarang mmg dah x sama. Klu tgk rumah orang kotor kita bersihkan rumah kita, klu orang kurang wangi kita wangi2kan diri kita.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 11:19 AM | Show all posts
merrissa replied at 9-2-2019 11:12 AM
kannn aku heran dengan spesis longgok pinggan mangkuk dalam sink sampai penuh....lepas tuh tgu b ...

i feel youu, sama laa buat jadual bagai tapi harammmm bebal takmau ikut, kau hingat aku maid kau?? nak je kutip sorg rm50 sebulan upah aku kemas rumah. nak pulak dpat rumet almari ya hampunnn isi dlm mcm hape. tu belum lg bawah katil, semak mata tgk. last2 aku keluar sewa sebilik sorg. dapat plak serumah 2 org je, lg heaven wpun bayar lebih sikit. takde laa sakit hati sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066734s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list