Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5225
View
110
Reply

Tahap kebersihan orang perempuan (terutama yang cantik)

[Copy link]

Author: nazrullah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2019 12:50 PM | Show all posts
cantik atau hodoh bukan penentu kebersihan tapi yang menentukan adalah kerajinan dan kemalasan. Sekian
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 4-2-2019 11:29 AM
Tt katamcm susah jenk cari calon yg pembersih,?
Senang je la... Topik nya pompuan lawa pengotor
Ja ...

Ooookkk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti lelaki jauh lebih pengotor drpd perempuan drpd segi nisbah atau tahap pengotor nya. Dulu2 kalau lalu umah sewa lelaki bau busuk mmg terus menerpa. So, knapa nk kaitkan perempuan yg cantik semata2, what about lelaki yg hensem? Adekah mereka lagi pengotor berbanding yg kurang hensem? Apepun ape jenis thread la ni. Aiyo
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apepun i nak gune kesempatan thread ni nk bgtau, esp young women skrg u ols takyah pakai bedak yg jauh lebih putih dan pakai tebal2, mascara dh mcm spider web, blusher highlighter byk2 dan pakai matte lipstick tebal2 sbb hidup kat malaysia ni, panas dan lembap. Cepat bercapuk2 makeup berminyak muka end up muka akan nampak seperti spesis sajat pulak. Just wear light make up nampak manis n natural. Pls.. pls jgn tebal sgt make up ye adik2 yg muda belia ni. Seriously sgt rimas tgk. U r young n beautiful jgn rosakkan ur face with too much make up
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 4-2-2019 12:35 PM
Yang pasti lelaki jauh lebih pengotor drpd perempuan drpd segi nisbah atau tahap pengotor nya. Dulu2 ...

Ye ke lelaki lagi pengotor dr perempuan dr segi nisbah makcik? Cuba bagi bukti nisbah tu, xpon bukti mana2 kajian banding... Yg makcik nmpak rmh lelaki kotor tu sama je la keadaan lelaki nmpak rmh perempuan kotor jugak, sama je... Tp sy x ckp smua perempuan k, segelintir...lain kali baca betul2... Makcik momid ke? Kalau tak suka deletea thread nu... Kalau thread sex makcik suka pulak xde nak kondem2
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:58 PM | Show all posts
Pompuan bodo mana buat tweet mcm ni? Ko penah jupe laki buat tweet sendiri betapa busuknya gender sendiri.

Duklaaa kata kat pompuan cantik..ni mesti pompuan tak cantik buat posting bangang
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrullah replied at 4-2-2019 01:43 PM
Ye ke lelaki lagi pengotor dr perempuan dr segi nisbah makcik? Cuba bagi bukti nisbah tu, xpon buk ...

Omg yunk oi, umur berapa ni dek?
Sebelum ni berkecimpung dalam kelompok wechat je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:05 PM | Show all posts
Nampak girl lawa, wangi,bergaya..start lah makcik2 membawang mende yg taknampak.mulalah nak kluar ayat tak semestinya pembersih lah,maybe malas lah....

Yg mengata tu biasanya stok2 kesian...single takcantik, yg bini org jenis gaji pun byk berkorban kat laki so mana ada duit beli baju,makeup,parfume
_ haaaa ni pun kisah benar tau.
Aku tau laaa rahsia sisi gelap aunty aunty onion

Bukan hina ..dah ujian setengah org takcantik,duit pun kena share dgn laki tapi mulut tu awat dengki sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:48 PM | Show all posts
from my own experience, pernah serumah dgn housemate yg rupa biasa2 jer, tp pengotoq amat. toilet tak pernah nak tlg cuci, sapu, mop aper tah lagi. kain baju dia dlm bilik mmg tak reti berlipat, main longgok gitu jer.

lps i kawin & kuar dr rumah tu, few years later i saja gi visit dia balik. sampai anak i yg umur 4 tahun boleh tegur eeee...kotornye dapo! dahla ckp kuat2. nasib baik kwn i tu tak prasan. tp serius mmg kotor giler siap berlumut hitam atas stove sbb tak pernah lap. nak pijak lantai dapo pun dia suruh i pakai slipar sbb lantai berminyak. grosssss...

so, pembersih atau pengotoq tu tak berkaitan dengan rupa seseorang okeys? sama ada org tu pemalas atau rajin jer...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade je perempuan huduh pengotor, tapi disebabkan deyols huduh, no one gives a fck.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 4-2-2019 01:58 PM
Pompuan bodo mana buat tweet mcm ni? Ko penah jupe laki buat tweet sendiri betapa busuknya gender se ...

Garangg nye kak haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 4-2-2019 02:05 PM
Omg yunk oi, umur berapa ni dek?
Sebelum ni berkecimpung dalam kelompok wechat je ke?

Belum baligh lagi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 4-2-2019 02:05 PM
Nampak girl lawa, wangi,bergaya..start lah makcik2 membawang mende yg taknampak.mulalah nak kluar ay ...

Makcik2 bawang sekalian sila hadam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
LolaRosa replied at 4-2-2019 05:39 PM
Ade je perempuan huduh pengotor, tapi disebabkan deyols huduh, no one gives a fck.

Wauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde kaitan pun cantik bergaya dgn sifat pembersih/pengotor ni... tapi tt sbg lelaki dah baca tweet2/komen2  tu mesti seram nak pilih calon isteri kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 4-2-2019 10:20 PM
Takde kaitan pun cantik bergaya dgn sifat pembersih/pengotor ni... tapi tt sbg lelaki dah baca tweet ...


Ehh xdela haha...nanti bgi jawapan poyo,lebih2 teruk kena kecam lagi dengan geng2 tentera/recruit2 dalam bod ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 4-2-2019 03:05 PM
Nampak girl lawa, wangi,bergaya..start lah makcik2 membawang mende yg taknampak.mulalah nak kluar ay ...

Hehehehhehehe. Setuju.
Awk kepam, nak dengki2 dgn org
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
shunnaray replied at 4-2-2019 04:48 PM
from my own experience, pernah serumah dgn housemate yg rupa biasa2 jer, tp pengotoq amat. toilet ta ...

I x suke kawan la dgn org gitu.
Takut the negative vibes sampai kt kite
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy tak kesah dia ni pembersih atau tak,asalkan dia kotorkan bilik dia je..jgn kotorkan ruang y dikongsi cth mcm toilet,dapur,ruang tamu etc..

Ni tak,reti masak,reti mkn,reti berak,reti mandi tp xde terdetik lak kat hati nak kemas dapur ngn toilet leklok..

At least dapur tu basuh kuali/periuk dgn cuci..sinki tu kalau ada melekat minyak/sisa2 makanan ko sila bersihkn,bkn tinggal cmtu je..jgn duk rendam pinggan mangkuk periuk berhari2 smpai berulat..thats a big no to me!

Mujur ler rumah sewa sy skrg ktorg mengamalkn "sampah ko,ko buang sendiri"...so masing2 ingat sendiri ler tanggungjwb tu..cuma in terms of kebersihan overall,still failed lagi...ntah ler..aiols je y salu bersihkn dapur n toilet tu..skrg aiols biarkn sbb nk tgk ada tak org y akn bersihkn.. Smh!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 5-2-2019 11:29 PM
Sy tak kesah dia ni pembersih atau tak,asalkan dia kotorkan bilik dia je..jgn kotorkan ruang y dikon ...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113976s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list