Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4582
View
110
Reply

Tahap kebersihan orang perempuan (terutama yang cantik)

[Copy link]

Author: nazrullah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen: saya sokong kenyataan nie zaman keje dulu ramai kawan yg cantik2.. make up bagaikan nak roboh muka. Tapi bila masuk toilet berterabur semua.. segelitir sahaja..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaitan cantik muka dengan kebersihan? I rasa tak kira lawa ke hodoh, perempuan ke laki, ada jah pengotor & pembersih. Yang laki dengan bau kepam, baju macam tak basuh berbulan2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
farlis replied at 3-2-2019 02:45 PM
Motip kopipes semua komen org???

Xde motif.. Saya nak kasi bukti atas pengalaman org.. Sis marah ke??
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrullah replied at 3-2-2019 03:44 PM
Haha terasa ke sis..tapi majoriti orang komen camtu

Sebab majoriti x cantik kot?

Pernah kene reject dengan perempuan cantik ke? Bitter betul
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrullah replied at 3-2-2019 03:47 PM
Xde motif.. Saya nak kasi bukti atas pengalaman org.. Sis marah ke??

Boleh kasi bukti dik. Tak salah pun. Tapi better print screen then letak dkt sini. Bukan copy paste ayat satu2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Idgaf replied at 3-2-2019 02:57 PM
Sebab majoriti x cantik kot?

Pernah kene reject dengan perempuan cantik ke? Bitter betul

Haha xdela... Xpernah kena reject pon.. Saya cuma confius je.. Nak observe.. Nak tau lg, tu je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
LautBiru52 replied at 3-2-2019 03:05 PM
Boleh kasi bukti dik. Tak salah pun. Tapi better print screen then letak dkt sini. Bukan copy past ...

Ohhhh ok.. Sorry..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg komen tu mesti hodoh2 kan.
Bro bersepah org cantik pengemasn bersepah juga org hodoh pengotor. Eiwww.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrullah replied at 3-2-2019 03:44 PM
Haha terasa ke sis..tapi majoriti orang komen camtu

Sebab pengotor ni tak kira lawa ke hodoh. Itu saja.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:36 PM | Show all posts
Xlawa pn ade je pengotor. Common sense bau badan la. Xkn dh tua bangka xreti jg bau badan
Deodorant berlambak. Kalau malas nk beli, spray je perfume atau cologne kt ketiak
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:42 PM | Show all posts
kebanyakan pengalaman aku duk ngn housemate cantik gila/byk masa nk make up, iron baju cantik2 langsung xde kedut, tudung belit2, tudung baju semua nak gojes... maka deols tu sgt pemalas, rumah kotor ( ku yg penat tlg kemas weyhhhh),..

tapi nk buat  mcne, lelaki suka perempuan hijabista atau yg ala2 model. sb wangi perfume mcm melekat di baju x hilang2, mata barbie doll, mekap sekati, sedap la khuens mata memandang. tp hujung2 aku rse kroang muntah tgk life sebenar prmpuan bajet2 cantik ni. ak x kata semua ya, sape yg terasa, maknanya uols buat la tu.

kalau yg dh sedia hodoh tp perangai pun hodoh pengotor cukup lengkap selekeh pun ya, maka korang sgt lah busuk kuasa dua!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 3-2-2019 03:28 PM
Sebab pengotor ni tak kira lawa ke hodoh. Itu saja.

Ohhh ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 3-2-2019 03:36 PM
Xlawa pn ade je pengotor. Common sense bau badan la. Xkn dh tua bangka xreti jg bau badan
Deodorant ...

Yuppp betul.. Tq
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 3-2-2019 03:42 PM
kebanyakan pengalaman aku duk ngn housemate cantik gila/byk masa nk make up, iron baju cantik2 langs ...

Haha, betul tu kak... Tq.. So yg marah2 ni dia yg terasa pedas la
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bitter sgt dgn pompuan cantik ke ape. Sume ni ikut perangai masing2. Ade je pompuan xcantik pengotor jgk. Xbole la nk label terus pompuan cantik pengotor mcm tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 3-2-2019 04:25 PM
Bitter sgt dgn pompuan cantik ke ape. Sume ni ikut perangai masing2. Ade je pompuan xcantik pengotor ...

Xdela saya kata smua,kebanyakan je kan..tp akak ni macam marah je..terasa ke?ke nk bgtau akak ni cantik?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya rasa laki lagi ramai yang kotor dan pengotor
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
roomate aku dulu takla pengotoq tapi iols is fed up dia suka jemur baju sampai tingkap penuh,dan iols is lemas, pastu bersin tak tutop mulut, dan tak pernah bersihkan bilik. sheol taklah bergaya sgt walaupon kaya, mostly sebab sheol tak pandai bergaya
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yang buruk pun, pengotor ya rabbi Kadang2 baju hapak, bau badan lagi
Rasanya yang simple, yg rileks aje tak mekap tebal2, tapi kemas, baju wangi (petanda baju dibasuh hari2) yang ok. Kadang2 orang melayu kalau kita asyik pakai baju sama diorg mengata, sedangkan kadang2 kalau baju sama tu maksudnya rajin basuhlah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 3-2-2019 04:44 PM
Saya rasa laki lagi ramai yang kotor dan pengotor

Lelaki kedengaran normal bagi semua orang... Yg peliknya sekarang org perempuan.. Hanya nak kasi nmpak luaran fizikal je yg top jaga.. Dalaman kelaut..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.592907s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list