Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1245
View
4
Reply

[SILA BACA!!!]: PLEASE BERSOPAN JIKA DALAM SEX EDU BOARD NI, OK? IF NAK HANKY PANKY, IN PRIVATE PLEASE.

[Copy link]

Author: ipes2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-1-2019 06:06 PM | Show all posts |Read mode
_____________
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:24 PM | Show all posts
dah jadi super moderator ke ipes2? tahniah. akak bab sex ni semua ilmu ada termasuk macam mana asexual berlaku? chromosome x y z, chromosome abg jat


p/s : ilmu sex bukan bermaksud gila sex gunakan ilmu sex untuk kebahagiaan rumah tangga


p/s : gangguan sexual sering berlaku di online, ofis tempat kerja , offline dan lain2 lagi jadi berhati hatilah.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2019 06:33 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-1-2019 06:24 PM
dah jadi super moderator ke ipes2? tahniah. akak bab sex ni semua ilmu ada termasuk macam mana asexu ...

ya sy setuju dgn Ciliterima kasih kerana ucapan


apa2 pon, jika nak nakal pun, in private lah
sy sgt sgt nakal
tapi in private lah
(hi hi awak pon kenal siapa sy kan?)

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:41 AM | Show all posts
ipes2 replied at 27-1-2019 06:33 PM
ya sy setuju dgn Ciliterima kasih kerana ucapan

amboi2.. "saya sgt nakal"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2019 09:57 PM | Show all posts
chinta89 replied at 28-1-2019 08:41 AM
amboi2.. "saya sgt nakal"

ha ha
ada la jugak sikit2
bukan apa sgt pon

yg sy nak pantau ialah mcm ajakan2 terbuka utk itu ini
tak sesuai dgn tajuk Board ie Pendidikan Sex
tak nak la jadi macam hook-up punya board, kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list