Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2130
View
24
Reply

PRODUK PELABURAN YANG SAMA MACAM ASB TAHUN 1990 DULU

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 13-3-2019 08:27 AM
TT and d rest, u all tahu ke saham ni? have u heard of him? sesiapa tahu boleh share info tak.

Tq

Kalau ada kerjasama Bursa Malaysia nampak mcm legit. Uols ada link?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 26-1-2019 12:45 PM
Amanah hartanah bumiputera. Lagi tinggi dari ASB Dividen dah siap tolak zakat.

AHB mmg terbaik setakat ni ye? Mmg nak cari low risk investment..Tabung Haji mcm xde citer dah dekat hujung bulan ni..dulu harap jugaklah..now cuma ASB rasa x cukup..nak buat investment lain mmg x berani.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:41 AM | Show all posts
Pada pendapat saya pelaburan dengan pulangan yang agak stabil ialah ASB dan tabung haji
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:49 PM | Show all posts
Pulangan AHB tidak besar mana...
average 6% setahun...
tp dikreditkan ke akaun kita 2 kali setahun...
maksima pelaburan AHB adalah sebanyak RM500k
tapi baru ni ada Tanya pasal nak tambah unit, unit sold out...
kena Tanya dari semasa ke semasa mana tau ada yg jual balik saham AHB so adalah unit yg floating nnt, boleh beli
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
honey76 replied at 4-4-2019 01:49 PM
Pulangan AHB tidak besar mana...
average 6% setahun...
tp dikreditkan ke akaun kita 2 kali setahun ...

Ini kira mcm ASN bukan ASB la ye
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list