Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2092
View
9
Reply

Suami tak boleh pilih antara nafsu dengan cinta isteri, betul ke?

[Copy link]

Author: rabiah_91    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Soalan ni khas untuk suami2, betul ke lelaki ni cintakan isteri tapi dalam hal sama boleh pulak cari skandal? dah kahwin lepas tu kantoi dgn isteri pergi rumah urut dan selalu cuba cari skandal. Isteri pulak trbaca msg kawan suami yg share ada skandal n aktif buat  seks kat belakang isteri.so, ni pengaruh kawan ke mcm mana? bila isteri rasa kekurangan diri and izin kahwin lain marah2 pulak..cakap sayangkan isteri..janji tk buat lagi..lepas isteri dah maafkan, berapa bulan lepas tu kantoi lagi..Sila bincangkan wahai para suami..nak tahu juga reason kenapa lelaki mcm ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 09:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 laki just nak sex shj..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 11:48 AM | Show all posts
laki sejati ni akan walk with you thru thin and thick in life......
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:20 PM | Show all posts
Kadang-kadang hanya nak sex sahaja, nak cuba benda baru, nak terikut dengan kawan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:59 AM | Show all posts
sebab taknak kalah dengan kawan?
ego?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 05:16 PM | Show all posts
berundur sebelum kena HIV.. laki dan burit berpisah tiada.. kalo dia dok berkawan dengan manusia camtu lagi elok buat plan berundur..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 09:41 AM | Show all posts
Kawan laki aku kata..selalu makan ikan, sesekali nak merasa ayam, itik, kambing etc..
Pastu aku suh die p mampuih senang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
mygreentea replied at 25-1-2019 11:48 AM
laki sejati ni akan walk with you thru thin and thick in life......

Jngan lupa ada nabi ada 19 isteri
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tanak-balik replied at 25-6-2019 09:41 AM
Kawan laki aku kata..selalu makan ikan, sesekali nak merasa ayam, itik, kambing etc..
Pastu aku  ...

Setujoooo dngan kawan hang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086690s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list