Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4119
View
26
Reply

SEXUAL LIBIDO & ORIENTATION ~My Story

[Copy link]

Author: sheols       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2019 02:12 AM | Show all posts |Read mode
SEXUAL LIBIDO & ORIENTATION

Salam hi semua,

Aku ni newbie kat sini, aku punya satu keluhan atau masalah (kalau boleh dikira sbg satu masalah lah) yg mungkin perlu pandangan, nasihat dari ahli2 semua. Aku x pernah cite benda ni pada sesiapa pun, termasuklah family ataupun bestfriend aku sendiri. Sbb utamanya aku malu. Malu dgn diri aku sendiri. Aku pun xtau kenapa aku buat  keputusan utk cite di sini, mungkin sbb xde sesiapa yg kenal aku di sini so aku rasa lebih selamat. Aku harap korang yg baca nanti jgn la cepat utk judge aku, jika korang nk kecam..aku rela tapi cubalah untuk berkata2 seperti org yg berpelajaran. Aku amat hargainya..

Ok, habis dgn sesi mukadimah. Aku terus kepada perkara utama. Aku sebenarnya punya masalah seksual. Aku sorg prmpn dlm 30an, melayu, islam, masih single dan masih virgin. Masalah aku, aku punya keinginan yg sgt tinggi terhadap seks. Apa shj benda yg menjurus ke arah tu aku akn cepat turn on dan sgt excited. Aku rasa setiap hari dan boleh dikatakan hampir setiap minit juga benda ni selalu melintas dlm pala hotak aku. Maybe setakat ni korang still rasa benda ni normal..tp sebenarnya utk berterus terang dgn korang, yg menjadi masalah besar pd aku selain sexual libido yg tinggi adalah aku ni sebenarnya xde @ kurang perasaan pd lelaki dan please jgn label aku sbg lesbian, sbb aku pon xde la minat sgt kaum sejenis ni.
Aku ada masalah utk tentukan sexual orientation aku ni sejak dulu lagi. Aku x pernah ambil kisah sal perkara ni dulu, tp lately sejak aku masuk 30an ni aku xtau kenapa libido aku semakin membuak2 (aku dgr org kata, semakin berumur kehendak seks semakin berkurang) tp aku x rasa pun mcm tu. Honestly aku ckp, aku kenal masturbation pun start aku memasuki 30an..dan aku ngaku setiap kali sexual desire ak memuncak aku akn end up dgn masturbate myself. Yes, ak prmpn and aku kuat masturbate (bukanlah perkara yg bangga utk aku ceritakan).

Dulu, dlm 20an aku seorang yg boleh dikategorikan sbg innocent juga. At that time, aku actually tau saja apa tu masturbation tp aku x pernah rasa keinginan yg sgt membuak2 utk explore and touch myself..dulu bila rasa pelik, n suhu badan terasa naik (sbb benda tu yg buat excited) aku akan ada cara aku utk cool down. Aku akan gi mandi air sejuk atau pilih utk bersukan. Tp sejak semakin berumur, keinginan tu mcm meluap2..sgt gila, x tenang fikiran bila something triggered ke arah tu. Aku cuba utk buat semua cara utk stabilkan jiwa, tp x boleh.. aku jadi x tenang dan asyik teringat benda tu dan akhirnya, utk lenyapkan benda tu dlm fikiran, aku akn end up juga dgn masturbate myself.
Aku tau benda ni salah, aku berdosa..dan besar dlm sudut hati aku ni, aku rasa diriku ni slut, x suci and tak berhak pun utk sesiapa.

Aku jadi lg pening bila ditambahkan lagi dgn masalah sexual orientation aku yg x de perasaan kuat kepada kaum lelaki. Betul2 buat aku rasa bersalah..
Aku lihat seks as an action to pleasure myself bukan kepada siapa @ jantina yg lakukan. Aku x tertarik pada lelaki n juga x kpd prmpn tapi pada actions/arts in pleasuring oneself.

Before this memang aku ada berkenalan dgn lelaki dalam 5 org juga (jgn kata aku x cuba) tp kesimpulannya aku xde langsung perasaan ke arah intimate pun..bukan x pernah berbual nakal dgn diaorg (and of course perbualan tu buat aku turned on gila) tapi..bila diaorg try to get physical ak terus hilang mood and backed off.

Dan utk dijadikan cerita, fikiran jahat aku ada bisik utk aku cuba pula dekatkan diri dgn kaum sejenis..and for my surprise, I did that..
Aku kenal dgn seorang prmpn Ms.A (bukan nama sebenar) dlm satu online media. Dari luaran Ms.A seorg yg manis, tutur lembut dan bertudung..tp sebenarnya seperti aku dia juga punya sisi gelap yg cuba dirahsiakan..cuma bezanya, dia bangga dan enjoy dgn segala apa yg dia lakukan. Boleh dikatakan sejak aku berkenalan dgn Ms.A ni la, sexual desire ak start jadi menggila dan fantasy aku jadi semakin liar..(bukan fantasy bersama wanita atau lelaki tapi arts in pleasuring oneself) Ms.A kenalkan aku pada byk benda tentang diri prmpn tu sendiri. Even utk masturbate dgn betul pun aku  belajar dari dia (Jgn salah sangka dgn aku, walaupun Ms.A ngaku dia seorang lesbian kpd aku..tp jujur aku x pernah ada perasaan atau nak praktis apa yg dia ajarkan pd ak dgn dia) Aku anggap dia as a bestfriend tp aku x pernah cite masalah sexual libido & orientation aku dgn dia. Aku takut dan aku malu jika org yg mengenali aku tahu akan sisi gelap aku (maybe sbb ni juga aku lebih selesa utk luahkan kat sini saja)

Aku sedar masalah sexual libido aku yg  tinggi ni mampu aku selesaikan jika aku berkahwin, tp mcm mana aku nk kahwin kalau aku xde perasaan dgn kaum lelaki dan aku juga bukanlah les. Aku xnk kejam dgn pasangan aku nanti dan aku juga rasa jijik dan hina dgn diri aku sendiri.

Sehingga hari ni aku masih tertanya2 adakah apa yg aku lalui ni benda yg normal n ada x prmpn2 kat luar sana merasai dan menghadapi perkara yg sama aku lalui..

Aku akan cuba untuk bendung perasaan aku..dan aku harap satu hari nanti aku akan berjaya..

Tq utk korang yg sudi baca luahan hati aku ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Uols cepat stim psl sex tp kurang keinginan kt lelaki?

So y trigger psl sex ni, tnpa kehadiran penis kire chuols tgk porn sesi mengecat atau vegetable insertion?
Iols konpius
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mgkn pasal hormon ni...hormon yg berbeza pd setiap peringkat umur
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-1-2019 04:23 AM
Uols cepat stim psl sex tp kurang keinginan kt lelaki?

So y trigger psl sex ni, tnpa kehadiran pe ...

Tu la iols pun konfius..dlm fantasy mcm2  bayangkan n sgtlah stim..tp bila in real life iols cuba to get in physical dgn lelaki mmg betul2 hilang mood and selera..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
AJMatt replied at 21-1-2019 08:31 AM
mgkn pasal hormon ni...hormon yg berbeza pd setiap peringkat umur

Mind to share pendapat awk ttg hormon ni? I dgr semakin berumur semakin kurang and semakin stable hormon tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sheols replied at 21-1-2019 10:42 AM
Mind to share pendapat awk ttg hormon ni? I dgr semakin berumur semakin kurang and semakin stable  ...

I think semua orang akan lalui fasa ni dlm hidup.. high sex drive itu normal berlaku,yg condong kepada sesama jenis pn rmi,t maybe xramai utara kan.. me masa single n muda pn lalui benda sama,suka mencuba.. guna we chat cari laki2 yg nk bg oral.. buat di bwh tgga dan lain2.. tp pd masa sama nafsu pd perempuan masih ada..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 11:17 AM | Show all posts
uik
u punye style tulisan macam i punye dulu...
tekejut ni.

hmmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenjiyan replied at 21-1-2019 10:57 AM
I think semua orang akan lalui fasa ni dlm hidup.. high sex drive itu normal berlaku,yg condong ke ...

So boleh dikatakan i ni melalui fasa hormon yg sex drive tgh memuncak la..even dah masuk 30s, x sangka di pertengahan umur ni boleh jadi mcm ni. Dan yg paling i konfius kenapa i xde selera or hilang mood bila i try utk praktis dgn lelaki..x normal kan, sepatutnya utk yg ada sex drive tinggi mcm ni akan lebih excited utk lakukan tp i x..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi_mimpi replied at 21-1-2019 11:17 AM
uik
u punye style tulisan macam i punye dulu...
tekejut ni.

Style mcm mana tu u? U ada alami benda mcm i ni juga ke? Nanti i akn baca u punye thread
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols replied at 21-1-2019 01:52 PM
So boleh dikatakan i ni melalui fasa hormon yg sex drive tgh memuncak la..even dah masuk 30s, x sa ...

Maybe when u experience both gender,u akan tahu kenapa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 04:32 PM | Show all posts
sheols replied at 21-1-2019 01:53 PM
Style mcm mana tu u? U ada alami benda mcm i ni juga ke? Nanti i akn baca u punye thread

style penulisan je tt...
rase macam bace tulisan sdiri...
haha.
sorry ye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi_mimpi replied at 21-1-2019 04:32 PM
style penulisan je tt...
rase macam bace tulisan sdiri...
haha.

Nothing to be sorry la u. I dah baca your thread mmg rasa mcm baca tulisan sendiri. Haha
So, now u still hadap masalah fetish u tu lg? Dh ada cara utk control that x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenjiyan replied at 21-1-2019 03:52 PM
Maybe when u experience both gender,u akan tahu kenapa..


Tq for your pandangan ye. Sudi bg pendapat kat i
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 01:53 PM | Show all posts
Kawin le.. Kalau susah sangat mintak parents carikan. Dok pikiaq mcm2 nanti jadi mcm2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sheols replied at 22-1-2019 11:30 AM
Tq for your pandangan ye. Sudi bg pendapat kat i

Welcome,maybe i can say ive been there.. but not so deep into same sex gender..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols replied at 22-1-2019 11:29 AM
Nothing to be sorry la u. I dah baca your thread mmg rasa mcm baca tulisan sendiri. Haha
So, now  ...

Haha.
Mane ade. Dulu je I gigih nak brenti.
Last2 kalah balik. Pastu nyesal balik.
Macam tu la iman turun naik.
Good luck to u sis setelkan masalah u..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 09:31 AM | Show all posts
klu x selera kt laki apa yg kau nk sebenarnya? huhu

dan bukan les?

x paham mak

cer kau kawen sekali dan rasa daging tu.. baru tau sedap x sedap
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:21 AM | Show all posts
mimi_mimpi replied at 21-1-2019 04:32 PM
style penulisan je tt...
rase macam bace tulisan sdiri...
haha.

mantapnya..mcm nak sembam je muka

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:22 AM | Show all posts
manehnya replied at 25-1-2019 09:31 AM
klu x selera kt laki apa yg kau nk sebenarnya? huhu

dan bukan les?

daging wagyu torbaik
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:28 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 25-1-2019 10:21 AM
mantapnya..mcm nak sembam je muka

sorry.
suke show off je.
no touching.
haha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090051s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list