Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9256
View
87
Reply

"Saya Tak Pernah Sukakan Tok Ram" - Alyah Buat Pendedahan?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2019 05:34 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Datin Alyah mengakui dia tidak pernah pun bermimpi atau pun terfikir akan bersuamikan Datuk Ramli MS seperti hari ini.

Mungkin ramai yang tidak tahu, Alyah sebenarnya tidak menyimpan perasaan suka terhadap suaminya itu. Malah dia berasa pelik bagaimana keduanya boleh hidup bersama.

"Saya tak pernah ada impian dan keinginan langsung untuk menyukainya malah saya tak pernah terfikir pun.

"Tetapi Allah aturkan saya berjumpa dia semula selepas kali pertama bertemu ketika saya menjadi penyanyi ganti di sebuah kelab dan akhrinya dia menjadi suami saya.



Kredit foto: Carian internet



"Saya memang tak menggemari setiap inci pun Tok Ram, sampai hari ini pun pelik.

"Tetapi saya percaya Allah ada perancangan terbaik yang saya tak tahu, saya go with the flow,"
katanya, memetik laporan Astro Gempak.

Katanya lagi, jarak umur sebanyak 20 tahun itu mungkin juga menjadikan mereka sering bercanggah pendapat.



  


Namun, Alyah tidak menafikan keistimewaan suaminya, Tok Ram itu.

"Istimewanya Tok Ram apabila dia boleh melayan budak kecil walau anak saudara saya," katanya.

Dalam pada itu, menerusi ruang komen di Instagram, ramai peminat yang mendoakan kedua pasangan ini tetap bersama dan berbahagia sehingga ke akhirnya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:39 PM | Show all posts
ewwww Tin Yah ni dah takde citer lain nak up ke? dah sendu sangat sampai terpaksa up citer basi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah tinyah dimandrem?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:47 PM | Show all posts
"Istimewanya Tok Ram apabila dia boleh melayan budak kecil walau anak saudara saya," katanya.


tapi tak pandai layan orang dewasa... ermmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
xsuke tom ram tp tinyah suka chips more tokram kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak suka nape kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 17-1-2019 05:48 PM
xsuke tom ram tp tinyah suka chips more tokram kan

tersedak iols baca ayat uols yachh chipsmore tu la pemanis & penyeri muka tokram
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengada ngada. Tak suka kununnn.  Malas aihh nak ungkit cerita.  Tapi laki kau dok bergambar dgn prrempuan berwajah indon lepas tu ko langgar kereta dia sebab jeles tuhhh???  Setakat layan budak kecik of coz la pakcik tu dah ada dua anak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tak suka ye...

tapi nak ada anak dengan tok ram...
hebat bukan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:00 PM | Show all posts
bagi iols, Alyah ni maybe jenis tertarik n mudah suka lelaki yg charismatic regardless perangai n layananlelaki tu terhadap dia baik mahupun tak baik . Diakui, spe2 yg pernah jmpa tokram in real life mmg ramai akui tokram ada aura sbg seorang yg charismatic...... ada yg tertarik pd badboy hada juga tertarik pd lelaki lembut.................... ko hengat suma org dalam donia ni pandang ropa semata2 kah???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 17-1-2019 05:58 PM
Mengada ngada. Tak suka kununnn.  Malas aihh nak ungkit cerita.  Tapi laki kau dok bergambar dgn prr ...


Hmmm ntahlaa bile dia kuar citer cmni makin nyampah2 plak..anyway tu gmbr 10 yeara ago smpi nampak betis semua tu buat apa laa dikuarkan balik mcm xde gmbr lain..nk kata badan dia maintain je ke cmne haihh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Da menyesal la tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda2 mcm ni tak perlu la cerita. Ape perasaan tok ram kalau baca luahan ati isteri yg tak elok pulak tu. Kalau tak pernah suka kenapa kawin? Mcm budak2 punya statement
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko sorang je yg bukak mulut. Tokram satu patah pun tak ngaku ko wife sampai sekarang. What are waiting forrrrrr. Sambil nyanyi nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 17-1-2019 06:00 PM
bagi iols, Alyah ni maybe jenis tertarik n mudah suka lelaki yg charismatic regardless perangai n la ...

Ada daddy issue kot, nak yg daddy2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky: xsuke tom ram tp tinyah suka chips more tokram kan

@Syd pun pengemar chocolate chips tok ram
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 17-1-2019 06:00 PM
bagi iols, Alyah ni maybe jenis tertarik n mudah suka lelaki yg charismatic regardless perangai n la ...

Maybe sheols nak father figure kot.. since ayah sheols meninggal masa sheols remaja lg..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tapi depa ni kawin sebab..mmm..sebaaabbb...hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang awak duk bertunggu tangga kat hotel tok ram dulu tu sbb awak tak suka ke????
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak abis2 merempan....komunikasi dgn laki camne? Klu ke laut mmg tak laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.407242s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list