Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3672
View
85
Reply

[Majalah] Jom kembali ke zaman silam

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2019 02:47 AM | Show all posts
Edited by shenhidayah at 24-2-2019 02:52 AM



antara the best music magazine.. ni 1st issue tp dah go online... ikut peredaran zaman kekdahnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa saya sekolah rendah darjah 3 sampai darjah 6 selalu menang pertandingan melukis. Excitednya buka2 hadiah (dalam kelas jugak buka) dapat 5 ke 6 buah buku KUNTUM. Walaupun edisi outdated tapi suka sangat sebab tak mampu nak langgan. Lepas tu bagi pinjam2 kat kawan. Macam tak rasa itu hadiah kita sorang sebab akan share dengan kawan. Dan lagi satu saya tak ingat nama majalah tu dalam Bahasa Inggeris teacher saya jual 30sen tak silap masa darjah 4. Gigih selak page ini colouring, lepastu teka silang kata, pastu cari ayat tersembunyi, then page lain susun ayat yg diteraburkan.

Arwah abang ada koleksi komik Raja Rimba. Rasanya komik ni keluar 2 minggu sekali. Saya suka susun2 komik ni kat rak buku sambil2 tu selak baca sikit2. Cerita pasal pergaduhan yakuza & selit cintan cintun. Hero dia hensem & heroin tu cantik cute sangat. Pernah try lukis gambar heroin tu menjadi tang jari jemari dia je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2019 10:54 AM | Show all posts
Anak-anak Sidek
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
3 dara pengintqn dlm komik gile2 terbaik.. Huhuh.. Komik mlyu wujud lgi ka? Nmk sgt dh kertu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gosship at 16-6-2019 03:47 AM

Puasa masa tu beli gila-gila plus apo versi bumper.. fuhhhh tak sangka harga sampai 19.90.. tapi sebabkan nak juga baca, beli jugaklah kan.. hahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074520s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list