Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15758
View
166
Reply

Tengah Angau Bercinta Katanya, Bella Dally Dah Dapat Pengganti Nazim Othman?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2019 04:34 PM | Show all posts |Read mode
Pejam celik rupanya dah lapan bulan Bella Dally dan Nazim Othman bercerai.


Bila Bella nak ada pengganti? Soalan ini mungkin dah terjawab kerana khabarnya kini Bella sedang bercinta dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Arif.


  



  



Menurut sumber mStar Online, Arif ada memuat naik gambar mereka sedang makan malam di sebuah restoran.


Kapsyennya, " To find someone who will love you for no reason and to shower that person with reasons that is the ultimate happiness."


Foto: IG via mStar Online


Difahamkan Bella dan Arif juga datang bersama semasa majlis perkahwinan Elfira Loy dan Faris baru-baru ini.


Setakat ini Bella belum memberikan penjelasan apa-apa.


Foto: IG via mStar Online


Kalau betul mereka berdua bercinta pun apa salahnya. Didoakan agar Bella sudah bertemu dengan cinta sejati yang dicari-cari selama ini. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:36 PM | Show all posts
yey! so happy for u bella! semoga dipermudahkan urusan kalian berdua ni ke next level.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jodoh pasti bertemu bella!! Auwww~
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x penah tgk dia berlakon....tapi aku minat dia..maybe coz i like her style....and tak meroyan kat socmed...go girl...ade rezeki ade jodoh yg baik...yg penting lelaki itu lelaki....heheheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:40 PM | Show all posts
bagus bella cari yg kaya  dan x poyo cam najimah acah2 kpop
tp kelempok

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:41 PM | Show all posts
happy for u Bella
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:42 PM | Show all posts
tahniah for u Bella... kalini check betul2 ya sebelum kahwin...
jangan laki yg baru ni pun dok tonggeng kat belakang sudah...
yg haritu pun bakalan jadi ahjieb hyun min A kpoppers kertu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy for u bella. Go go. Moga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:44 PM | Show all posts
Harap harap dapat  jodoh yg  kekal dan membahagiakan
Suka bella...cantik dan tak gedik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:46 PM | Show all posts
npknya clan elfira bertemu dgn clan faris...org biznez semua.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:01 PM | Show all posts
congrats hakak bella

moga bahgia

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:04 PM | Show all posts
biasa orang cantik + classy memang rileks je tak meroyan
u go girlll....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga bahagia milik mu Bella...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:16 PM | Show all posts
org cantik kjp je dpt pengganti ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:37 PM | Show all posts
SissySembah replied at 15-1-2019 04:42 PM
tahniah for u Bella... kalini check betul2 ya sebelum kahwin...
jangan laki yg baru ni pun dok tong ...

tp sis yg nie pun cam ade gaye kelempok
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:42 PM | Show all posts
ok la tu dia pon cantik muda lagi
cari la pasangan yg sesuai
semoga dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntong dpt bella..lawa..tinggi..nmpak humble je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik je bella ni i suka sgt2 tgk dia gayakan tudung2 ariani mmg terletak lawa
kalau mek iti pakai hancusssss
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 15-1-2019 05:37 PM
tp sis yg nie pun cam ade gaye kelempok

Kannn.. posing pun lain mcm jah aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:50 PM | Show all posts
Tahniah.. semoga bertemu jodoh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112756s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list