JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1926
View
136
Reply

[Pelbagai] Gembirakan Hati Ibu dan Ayah

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Apakah IDEA anda sebagai anak-anak, untuk menggembirakan mereka, membahagiakan hidup mereka?

Adakah anda TELAH atau SEDANG melaksanakannya?

...kongsikan...





















Kredit : Galeri Sentuhan Arif

23a26d67da49d55cc2c61dfd8e9f6b96--mom-picture-holding-hands.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
@matkpop

@Foxey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Al~fatihah pada yang telah tiada.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:20 PM | Show all posts
always do the right thing jangan bagi diorang susah hati, 2 pun da cukup bagus. pay a visit once a week.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kepochi26 replied at 14-1-2019 12:20 PM
always do the right thing jangan bagi diorang susah hati, 2 pun da cukup bagus. pay a visit once a w ...

kan kepochi.diorang bukan nak duit sangat pun.diorang nak tengok muka kita je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:29 PM | Show all posts
buatlah sesuatu dgn ikhlas terutama pada ibu ayah.

bila kita mulai mengira dan menamai mengikut minat kita dan  tiap satu perkara dan pertikai usaha org lain buruk pada mata kita..maka segala usaha itu sia sia.

kebaikan itu harus rahsia begitu jua keburukan.

kerana..segala perbuatan kita hanya Allah yg tau..maka balasan dariNya amat manis.

kerna..aku jua pernah jadi anak...skrg dh jadi mak..anak akak rajin menghiburkan hati mak dia ni..sebgimana pernah aku buat pada arwah mak dulu..bwk dia jalan2 pi makan2..bagi duit..tak buat benda yg menyusahkan hati ..bukan duit jadi ukuran..keikhlasan kasih itu seperti baja yg membajai hati sentiasa subur dan mekar.

maaf..komen org tk tag

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:31 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-1-2019 12:22 PM
kan kepochi.diorang bukan nak duit sangat pun.diorang nak tengok muka kita je.

betul! diorang pun faham if kau xhulur duit tapi masa yg kau spend utk diorang tu important.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-1-2019 12:29 PM
buatlah sesuatu dgn ikhlas terutama pada ibu ayah.

bila kita mulai mengira dan menamai mengikut m ...

siapa cakap tak tag.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-1-2019 12:29 PM
buatlah sesuatu dgn ikhlas terutama pada ibu ayah.

bila kita mulai mengira dan menamai mengikut m ...

terima kasih kak ros.

sangat hargainya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kepochi26 replied at 14-1-2019 12:31 PM
betul! diorang pun faham if kau xhulur duit tapi masa yg kau spend utk diorang tu important.

ya masa.kena ada masa untuk diorang.jangan abaikan diorang.selalu kalau dah abaikan, nampak macam tak nak kan?jadi pemiliknya akan ambil semula.masa tu menangis pun .... hmm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:34 PM | Show all posts

tak perlu tag pun tkpe

i free to say anywhere i want.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-1-2019 12:34 PM
tak perlu tag pun tkpe

i free to say anywhere i want.

singgah2lah selalu kak ros.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056098s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list