JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
817
View
11
Reply

[Tempatan] Berita bergambar: Lelaki ini maut.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 10:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHER-MUCKER at 11-1-2019 06:50 AM


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 921x689.

KEADAAN kereta mangsa. FOTO Ihsan Pembaca






PEKERJA Westport maut selepas lori tangki merempuh lima kenderaan di Jalan Pelabuhan Barat berdekatan Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Pulau Indah di Pelabuhan Klang, hari ini.

Dalam kejadian 4.30 petang itu, mangsa, M Subendren, 26, meninggal dunia di lokasi akibat kecederaan teruk di kepala dan badan selepas tersepit di dalam keretanya.

Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Shamsul Amar Ramli berkata, ketika kejadian, mangsa yang memandu Perodua Kelisa dan empat lagi kenderaan lain sedang berhenti di lampu isyarat jalan berkenaan.

Tidak lama kemudian, sebuah lori tangki yang datang dari arah sama secara tiba-tiba melanggar belakang lori tangki di hadapannya hingga mengakibatkan empat kenderaan turut dilanggar.

Ia mengakibatkan kereta Subendren terhimpit sehingga remuk antara dua treler berkenaan dan meninggal dunia di lokasi kejadian.

Lima lagi pemandu berusia 31 hingga 48 tahun bagaimanapun tidak mengalami sebarang kecederaan, katanya ketika dihubungi NSTP.

Kata Shamsul Amar, mayat mangsa dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang untuk bedah siasat.

Siasatan lanjut dijalankan mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987, katanya.

sumber: https://www.hmetro.com.my/mutakhir/2...t-dalam-kereta

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:56 PM | Show all posts
kes mabuk ker hape pemandu treler ni....
Bahaya btul lori besar2 ni....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:03 PM | Show all posts
Sedihnya. Takziah kepada keluarga mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
x nampak rupa kereta dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah...ngerinya..malang memang tak berbau
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah la buat keluarga ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak macam kereta dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul ajaib kalau masih hidup dgn keadaan kete camtu
Takziah kepada mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:33 PM | Show all posts
Remuk smpi gitu sekali... Sian mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahatnyaaaa loriiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nyerrr iols kadang2 time driving mmg trauma... bukan buat salah pun tengah tunggu kat traffic light
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm westport ... hanat2 pemandu lori bawak cam gampang area port klang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047934s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list