JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2385
View
52
Reply

[Tempatan] Geng Bawang Malaysia Menundukkan Israel

[Copy link]

Author: Remyda       Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 01:41 AM | Show all posts
Hahaha patt ad competition bab 'membawang' ni....msti Malaysia bleh menang pny
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat bwg malaysia yinnih
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
We may not be able to save the Palestine but we can at least make the Jewish cry...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Betullah tu. Rakyat Malaysia memang juara membawang, menggosip, memfitnah, menyebar berita palsu, menghina, menyibuk hal orang,etc di media sosial.

Hanya mampu jadi pengguna sahaja dan tak mampu mencipta.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
The untouchable bawangs
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajawali replied at 11-1-2019 08:40 PM
Tahniah..rakyat Malaysia mmg champion bab mengeji,mengumpat,mencerca,menganjing,membawang..bla bla b ...

Harness your natural strengths gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ironinya bawang takde pun di Malaysia. Semua bawang yang jual kat Malaysia semua bawang import, bawang India, bawang Holland
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nusaraya replied at 11-1-2019 11:39 PM
Apa yang hebat dengan membawanya ini...iols harus tahu bahwa negara Yahudi Israel dan kerajaan Malay ...

Bangsa Melayu tak rompak tanah org dan buat halau tuan rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Maka dgn ini dunia dapat lihat power nya bawang di malaysia...dan harap Jgn sampai Malaysia di ban jadi host sukan international ....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 12-1-2019 12:37 PM
Yang ironinya bawang takde pun di Malaysia. Semua bawang yang jual kat Malaysia semua bawang import, ...

Bawang malaysia banyak dtg China, Indonesia dan India
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 12-1-2019 12:50 PM
Bangsa Melayu tak rompak tanah org dan buat halau tuan rumah.

Sebab takat membawang je...depan2 terkincit makcik bawang tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Heyy jangan makan bawang banyak ketiak masyam!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidak ada negara Israel, oleh itu tidak ada rakyat Israel. Kalau nak bertanding juga, pastikan kerakyatan yang ada negara.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 12-1-2019 12:55 AM
malaysia, land of the bawangs

xpayah susah2 nk drop bom..kite drop bawang je chuols
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 12-1-2019 01:28 PM
Bawang malaysia banyak dtg China, Indonesia dan India

bawang holland dr holland ke?? ke tanam dkt negara lain tp yg jrnis holland la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nusaraya replied at 11-1-2019 11:39 PM
Apa yang hebat dengan membawanya ini...iols harus tahu bahwa negara Yahudi Israel dan kerajaan Malay ...

indon je bangsa yg mengklaim segala bende..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 12-1-2019 08:37 AM
Betullah tu. Rakyat Malaysia memang juara membawang, menggosip, memfitnah, menyebar berita palsu, me ...

Keji kan dik. Itu lah hakikat melayu sebenarnya.  Ibarat tin kosong.  Bangsa paling bodoh.  Sorry lah walaupun akak menikahi lelaki melayu namun tidak pernah akak iktiraf diri sendiri sebagai melayu. Macam downgrade pula.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 12-1-2019 01:28 PM
Sebab takat membawang je...depan2 terkincit makcik bawang tu semua

Biarlah trkencit di tanah tumpah darah sendiri. Bkn dok merompak tanah org.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tun M pemimpin yg lantang mengkritik Yahudi he can criticize anybody without fear (not a bootlicker) even Trump pun kena tapi ironinya di Malaysia beliau dicop liberal dan "anti hadis." It boggles my mind.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:11 PM | Show all posts
Patutlah bangla pun sanggup datang malaysia nak bawang malaysia!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah team onions iols tumpang bangga okeyh.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangga iols dgn geng2 bawang Malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:01 PM | Show all posts
takat bapok2 minta anal 5 kali sehari dgn tonggang tonggek ini mengecam...
babi pun boleh buat benda sama...
cuba pergi serang negara israel itu terus???
negara kecik kenot jah pun... habis tertutup pakai kuku kalau nak tunjuk dekat maps..

dh bapok suka tonggeng jubo lima kali sehari tetap bapok juga...
sembang je lebih... secara physical serang pun masih mcm bapok terhadap negara kecil kenot
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 11-1-2019 11:14 PM
At least ada something ummah boleh bangga kan jika di banding kan ummah yahudi .......iaitu membawan ...

Asal boleh bangga sendiri...
Siapa kagum pun entah la... ada ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:49 PM | Show all posts
nusaraya replied at 11-1-2019 11:39 PM
Apa yang hebat dengan membawanya ini...iols harus tahu bahwa negara Yahudi Israel dan kerajaan Malay ...

haritu gigih ummah mulayu moslem sunni felda pprt caprut syumul syafie berjemaah ahlil sorga bawak teori konspirashit kononnya the lost tribe of yisrael (salah satu susur galur leluhur bini Nabi Avraham A.S. yang berkahwin dengan Siti Kenturah) terdampar dekat semenanjung malai nim, buat bangsa mulayu, siap dia kata harta nabi Solomon A.S. tu dipegang sultan johor, tu yang dia kaya tu, lepas tu banyak lagi kata mureka panji hitam dari timur lah, imaaam mehdi dari timur lah, bani kicap lah, mulayu bangsa terpillai lah, saviour dari semenanjung malai, Dato' Onn Jaafar dah dapat tengok rahsia ajenda yehudi zionis dekat bumi mulaysia lah macam macam konspirashit...

zion di bumi mala

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=339182

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045614s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list