JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2609
View
53
Reply

[Tempatan] Geng Bawang Malaysia Menundukkan Israel

[Copy link]

Author: Remyda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
TIDAK tahan dengan netizen Malaysia membawang di laman Facebook An Eye Into Israel, pengendali laman berkenaan, hari ini, terpaksa dua kali membuang posting (hantaran).

Difahamkan, hantaran berkenaan berkaitan dengan langkah negara ini tidak mengendahkan permohonan visa kepada atlet paralimpik Israel untuk bertanding pada Kejohanan Renang Paralimpik Sedunia yang dijadual diadakan di Kuching, Julai depan.

Selepas diserang netizen dari negara ini, laman berkenaan kemudian terpaksa mengambil tindakan membuang hantaran terbabit.

Admin laman berkenaan kemudian memuat naik semula hantaran berkenaan sambil menerangkan terpaksa memadam pos terdahulu yang dipenuhi komen mengeji Israel.

Mereka juga menerangkan terpaksa menyekat begitu ramai netizen dalam satu hari selain memberi amaran akan terus menyekat komen yang mengutuk laman berkenaan serta Israel.

Namun, hantaran kedua yang dimuat naik itu juga terpaksa dipadamkan selepas sekali lagi diserang netizen Malaysia.

Antara komen pedas yang ditulis netizen terbabit adalah kami memang tidak membenarkan rakyat dari negara pengganas datang ke Malaysia.

Berita berkaitan

"Kita tak akan benarkan". - Tun M

Artikel ini disiarkan pada : Khamis, 10 January 2019 @ 5:44 PM
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawang Malaysia terbukti power
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..rakyat Malaysia mmg champion bab mengeji,mengumpat,mencerca,menganjing,membawang..bla bla bla...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:48 PM | Show all posts
pengendali tersebut hati tisu macam geng2 penduboq lgbt dan penduboq etis kat sini....sembang ja pasai nafsu seks duboq mereka secara saintifik teruih pertikai setiap agama yang wujud kat ataih dunia ni...tau nafsu duboq depa ja.......wakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:50 PM | Show all posts
nadna replied at 11-1-2019 08:39 PM
Bawang Malaysia terbukti power


Waytha moorthy tetap kebal. Geng bawang x mampu jentik sikit pun sbb atok bekap kuat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap pasukan teruskan lagi melebarkan wilayah bawang
IMG_2422.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:16 PM | Show all posts
Bawang Life
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawang is osem
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata kebawangan netizen Malaysia memang top notch.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek la sini komen2 bawang malaysia. Nak tgk pedih mata Ke pedih hati
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
So Palestin dah bebas? Mcd xperlu boikot lgi? Yahudi dh pupus? Hebat melayu!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:42 PM | Show all posts
Nampak bodoh je sebenarnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Naik pangkat menjadi bawangrangers
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawang for Life !
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu bodo jadik yahudi kalah kt pesbuk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu bangsa yg hebat kecuali Melayu yg suka mengipas bangsa lain sambil meludah bangsa sendiri



Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:06 PM | Show all posts






hebat
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
At least ada something ummah boleh bangga kan jika di banding kan ummah yahudi .......iaitu membawang ! ....,.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bawangtroopers 1 - zionisttroopers 0
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:25 PM | Show all posts
the bawangness is unbelievable
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang hebat dengan membawanya ini...iols harus tahu bahwa negara Yahudi Israel dan kerajaan Malaysia adalah sama dan serupa.   Dua-duanya dua negara menganut paham agama dalam mendefinisikan bangsanya ...agama Yahudi untuk bangsa Yahudi Israel dan agama Islam untuk bangsa Melayu.  Paling istimewa .  Kedua-duanya dua bangsa mengklaim dirinya bangsa yang paling suci mulia sehingga patut diperlakukan istimewa di dalam konstitusi negaranya masing-masing.   Ketuhanan Yahudi vs Ketuhanan Melayu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:35 AM | Show all posts
nusaraya replied at 11-1-2019 11:39 PM
Apa yang hebat dengan membawanya ini...iols harus tahu bahwa negara Yahudi Israel dan kerajaan Malay ...

well some says
melayu ni the lost tribe of israel
some say la

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya, rakyat masih sukung  Madey
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:55 AM | Show all posts
malaysia, land of the bawangs
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Yahudi boleh bangga dgn Einstein melayu boleh bangga dgn geng membawang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051610s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list