Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2631
View
33
Reply

Mengidam Tahap Melampau, Keluarga Risau Berat Jessica Simpson Naik Mendadak

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 12:15 PM | Show all posts |Read mode
Ketika mengandungkan anak kedua, Jessica Simpson, 38, membuat kenyataan bahawa itu adalah bayinya yang terakhir dan tidak berniat mengandung lagi. Bagaimanapun, hampir setahun kemudian Jessica kini mengandung lagi, anaknya yang ketiga.





Kredit foto: Carian Google




Salah satu puncadia  enggan mengandung dahulu kerana  mempunyai kesukaran melawan ketagihan makanan menyebabkan berat badannya naik mendadak.


Jadi untuk kandungan ketiga ini, sekali lagi Jessica berazam unntuk mengelak minuman manis dan makanan berkalori.





Kredit foto: US Weekly



Memberitahu hos radio, Ryan Seacrest, Jessica berkata bahawa ini adalah kandungannya yang ketiga dan terakhir.

'Saya memang berazam punya tiga anak, dan selepas ini saya tidak mahu mengandung lagi,' katanya mengulang janji lama.





Kredit foto: RadarOnline



Malangnya, seperti kandungan kedua, tabiat makan Jessica kembali menggila dan dia mengunyah tidak berhenti-henti.

'Saya teringin nak makan semua, bila-bila masa, sehingga saya rasa sungguh kepenatan' katanya mengadu.

Antara menu kegemarannya ketika mengidam termasuklah makanan tinggi kalori seperti Mac & Cheese, ayam goreng, minuman manis Coke, anggur dan oren soda.





Kredit foto: Carian Google



Tabiat buruknya itu merungsingkan suaminya Eric Johnson dan rakan-rakannya.

Dilaporkan sehingga kini berat badan Jessica telah mencecah 120 kg, naik 45 kg daripada beratnya sebelum mengandung.

Lebih memburukkan keadaan, Jesicca dikatakan mudah tersentuh jika diberikan nasihat mengenai tabiat permakanan buruknya.



Kredit foto: Carian Google



'Dia sangat sensitif jika dinasihati dan enggan mengubah tabiat mengidamnya yang berbahaya' kata sumber itu memberitahu RadarOnline. Keluarganya pula takut sebarang komplikasi kesihatan ketika bersalin akibatnya berat badannya yang semakin naik mencanak.




Tak salah mengandung dan mengidam tetapi kalau melampau sehingga menjejaskan kesihatan, mungkin Jessica perlu mendengar nasihat ahli keluarganya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 12:31 PM | Show all posts
Bila dah mengidam memang susah nak dikawal kawal
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:49 PM | Show all posts
apa susah nye yong.. udah bersalin nanti upah ler personal trainer, yg jaga diet utk kurus. yong tabo ajer duit, habeh cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kembang semangkuk kak.. janji xdiabetic udah ler
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 01:04 PM | Show all posts
Nak sampai 45 kg woooo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 01:05 PM | Show all posts
Tapi still high heel menten ya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik dia ashlee pulak yg lagi lawa skrg
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
45kg tu naik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:42 PM | Show all posts
wow byk tul naik..... sabo je lah lepas bersalin diet balik.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahglam: apa susah nye yong.. udah bersalin nanti upah ler personal trainer, yg jaga diet utk kurus. yong tabo ajer duit, habeh cerita.


Bukan masalah lepas beranak kak joy .tp takut masa ngandung ni haa..baby besar ke kene kencing manis ke..mendadak sgt berat si jessica ni naik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 04:39 PM | Show all posts
Kan? Masalahnya kalau berat sangat mesti sugar level naik ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah kokosenggg pn ada gak mengidam ek...igtkn acik2 melayu je ada peel cmni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 07:41 PM | Show all posts
Edited by Sang_Pencinta at 11-1-2019 07:52 PM

Kesian, dia tengah bermasalah di IG sebab kaki dia membengkak sampai ke lutut

Kes berlebihan berat badan lah ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:13 PM | Show all posts
Skerinya sampai 45kg naik
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sakit kaki n pinggang ka pakai high heels mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar last tu kelakar. Dah rupa belon. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
makaiii besar perut Jessica nie
takut kena diabetics
gigih bkasut tumit tinggi
x terbawak dek badan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudia aihhh..nala toriam punya badan kak sika..kesian sikit kat baby kak oi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:11 PM | Show all posts
dahlah mengandung, pakai high heel pulak. takut tgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
120 dgn naik 45 means berat before pregnant 75? Berat gak tuk wanita...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121655s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list