Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10793
View
231
Reply

[Tempatan] Pelajar SMK Padang Midin Kuala Terengganu & Kerbau Peliharaan Ayahnya Memenangi 20 Foto Terbaik Dunia & Juara Asia

[Copy link]

Author: Remyda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai cek kat fb
Ramai dh rupanya phtgrapher ambik pic bdk ni
Cina pun ada siap dpt hadiah dr nikon
Heharap bdk ni dptla tempiasny
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu dia buat dgn kerbau... ai pun boleh..
Ai dgn meow british short hair  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
adik ni penah datang hantar kerbau yang bapak iolss beli. die cakap kat bapak iolss "pok cik ambik sembelih la kerbau ni, kite tak sanggup nak tengok..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tombong replied at 11-1-2019 11:56 PM
adik ni penah datang hantar kerbau yang bapak iolss beli. die cakap kat bapak iolss "pok cik ambik s ...

Ya ka
Sedih pulak aku membayangkan perasaan adik itu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwwww so niceeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah di atas kemenangan jurufoto ini. Gambar-gambarnya memiliki tarikan yang tersendiri. Rasa tak puas tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Gamba2 ni semua menyentuh hati betul..yg photog pn dah menang adiah..xreti2 nk hulur lebih sikit??
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
yang iols paling pening cemana dia kenal kerbau2 yg heols dah bg nama?

Tapi mmg nais semua gambar.. budak tu pun nampak photogenic sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya gambar
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya semua pic
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia bermain dengan kerbau tu macam main dengan kucing. Jinak. Macam cerpen Pusaran dalam buku antologi sekolah tu .
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya gambar
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Shirley23 replied at 12-1-2019 01:32 AM
Dia bermain dengan kerbau tu macam main dengan kucing. Jinak. Macam cerpen Pusaran dalam buku antolo ...

bleh buat drama cerekarama pusaran ni
ambik budak ni dan kerbaunya jadi aktor..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:34 AM | Show all posts
1k je ko leh kumpul dek sepanjang posing depan jurugambar tempatan dan luar negara? menang award pelbagai tapi nak bagi tips lebih sikit untuk adik ni pun kemut geng2 jurugambar ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandai kerbau, lembu kambing tu posing..

Tapi.... sedihnya....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar berlambak - lambak ni
Ada request nak tengok hat lain ka ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kerbau teringat lintah... kalo kerbau dah abis berendam.. naik atas mak aihhh x tahan geli tgk lintah.. ni pengalaman aku kecik2 la.. tp adik ni relax jer.. aku kat kotor x geli tp tang lintah bergayutan tu aku rasa nak pengsan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kiah.comei replied at 11-1-2019 12:01 PM
Bagus adik ni... terharu membaca nya..

Saya tidak bangga apabila menjadi tular, tetapi gembir ...

Terharunya baca. Ank soleh ayah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 11-1-2019 11:56 AM
Bapaknya ka

Uniq dan cantik gbr
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 11-1-2019 11:55 AM
Berani betul budak ni

Mmg rare gbr ni. Terbaik lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list