Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10311
View
231
Reply

[Tempatan] Pelajar SMK Padang Midin Kuala Terengganu & Kerbau Peliharaan Ayahnya Memenangi 20 Foto Terbaik Dunia & Juara Asia

[Copy link]

Author: Remyda       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-1-2019 03:34 PM
Yang photog tu pun kemain bg tips pun ciput je tu pun baru 1000 je yg terkumpul selama bbrp tahun  ...

Oh ye ke?
Wow, kite nok blk carilah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:08 PM | Show all posts
indahnya hidup budak ni takde gadget 24 hours..bermesra dgn alam.. walaupun kita ni jauh, tapi rasa bahagia n tenang tgk gambar dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nak tau perkembangan The Kerbau Boy

Menurut Nazri, Syukor tinggal di Terengganu dan mereka yang mahu melawat Mowgli Malaysia dan haiwan-haiwannya ini bolehlah berhubung melalui Facebook 'Syukor Khamis - Kampong Boy'.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat photographer

Bagi orang dari luar Terengganu yang nak datang sama ada untuk melawat atau mengambil gambar, Pak Khamis ada sediakan bilik di kawasan halaman rumahnya. Jadi tak perlulah nak sewa bilik hotel mahal-mahal kat Kuala Terengganu tu," kata Nazri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-1-2019 03:55 PM
Oh ye ke?
Wow, kite nok blk carilah

G like page Syukor Khamis-Kampong boy tanya admin tu ganer kalau nak g tmpat budak nih tengok kemain ramai org silih berganti g amik gambar dia ngn kuba- kuba tu.

Jom pakat g belake hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 11-1-2019 04:13 PM
Buat photographer

Bagi orang dari luar Terengganu yang nak datang sama ada untuk melawat atau men ...

Baik betul pak khamis nihhh dia tak caj ke bilik tu? Tgk kemain deru derang orang dtg silih berganti.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-1-2019 04:32 PM
G like page Syukor Khamis-Kampong boy tanya admin tu ganer kalau nak g tmpat budak nih tengok kema ...

Kite like doh mek. C.c @palmolive
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:50 PM | Show all posts
Suchi replied at 11-1-2019 03:08 PM
Iols layan smartphone photography ja skrg ni sejak dslr rosak huhuh ok gak gambar yg penting tekni ...

itulah handphone sekarang canggih auto edit pulak tu, muka jerawat batu terus feloless, dslr masih ada tapi ada kulat
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 11-1-2019 04:50 PM
itulah handphone sekarang canggih auto edit pulak tu, muka jerawat batu terus feloless, dslr masih ...

Tu oppo dak kalau iphone ok kamera dia real je gambar.
Dslr iols skrin dia keliling tu jd gelap tk tahulah napa dah lama tersimpan kot.
Yela sejak guna tepon je tak bawak dah g mana2 simpan je tak guna bila nak guna tak ok plak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wana suka tengok gambo2.. bestnya kehidupan adik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:27 PM | Show all posts
wow.. national geographic sangat kualiti gambar ko dek..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile cantik gambar, mcm bukan kat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:33 PM | Show all posts
bianglala replied at 11-1-2019 12:56 PM
kudos kepada photographer, Dollah Deen dan adik Syukur

Gambar yg menang photographer dia nazri sulaiman
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya hidup rapat dengan haiwan. Makhluk paling jujur di muka bumi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 11-1-2019 02:46 PM
Tahniah kpd pemetik butang kamera atau jurufoto.
Jom geng photography kita  ...

One of my fav
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeles iolss tgk kehidupan adik ni. Hidup dgn alam. Bukan semua org ada peluang mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic dia lawa2... nyaman, aman, damai jew ... kelihatan kampung berkabus2 sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Photo yang ada feel...... it tells us something or many things. Tak macam selfie..... nampak sangat dibuat2...... last2 jatuh gaung la, kena langgar train la. Paling tinggi sekali tengok je.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:18 PM | Show all posts
gambar2 ni semua mengingatkn zaman kanak2 aku...seriusly rindu gile zaman kanak2 ngan suasana kampung mcm ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102559s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list