JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
23066
View
322
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 10:51 AM | Show all posts |Read mode
Nama Zul Ariffin kemabli panas diperkatakan bila gambarnya bersama wanita Ukraine yang pernah digosipkan bercinta dahulu tersebar lagi.


Foto: IG


Menerusi IG popular, @makcik_puaka dan @memes_puaka, wanita yang dikenali sebagai Tanya Glembotska itu ada memuat naik Insta Stories meluahkan rasa cintanya terhadap aktor kacak ini.




Kredit foto: IG


Dalam kapsyennya, Tanya ada menulis 'husband' yang sekaligus menimbulkan spekulasi adakah mereka berduanya sebenarnya sudah berkahwin?


Menguatkan lagi spekulasi apabila Zul kini sedang bercuti di Thailand bersama Tanya.


Kredit foto: IG


Setakat ini belum ada apa-apa penjelasan yang keluar dari mulut Zul Ariffin.


Harap boleh cepat jelaskan, tak adalah peminat tertunggu-tunggu jawapannya.


  



  



  



  



  



Kalau betul dah kahwin pun apa salahnya. Semoga berbahagia! -CARI









Foto: IG Memes_Puaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow taknak kalah  dgn moscow .. tahniah lah zul dah kawin bgtau ja lah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Buzz lightyear! Up up and away....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang pesen trend kawen xbagitau eh skarang?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:04 AM | Show all posts
dulu masa pic gf dia ni leaked,nampak mcm cantik je...tp yg ni mcm biasa je..ke org lain???
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:04 AM | Show all posts
iols blur memula makcik puaka tu ckp nak bayar bil air tertunggak. hahaha! hampeh betul ayat makcik!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:05 AM | Show all posts
newyork replied at 11-1-2019 02:55 AM
Wow taknak kalah  dgn moscow .. tahniah lah zul dah kawin bgtau ja lah..

hat moscow tu comel lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam minah ganja kat lorong jer....muka pon jenis gred E...Hauk pprtnya taste chuols Abam Jupin.....

Skrg musim retis Msia update maksiat kat IG. Anju sewel tu siap tayang hickey lagi pi Lexis dgn bf gemok berkepam sheols...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:05 AM | Show all posts
jul porn neh semua pempuan heols mesra

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:06 AM | Show all posts
tahniah bam! semoga berbahagia till jannah!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:09 AM | Show all posts
husband in term dah kahwin ke ni.
nikahnya dah ke belum.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
putribonda replied at 11-1-2019 11:09 AM
husband in term dah kahwin ke ni.
nikahnya dah ke belum.hahaha

X payah nikah2 dah.....depan belakang "shuben" dah balun sis....

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:12 AM | Show all posts
moga till jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:18 AM | Show all posts
sama cantik sama padan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:19 AM | Show all posts

acik oks kah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:20 AM | Show all posts

hahaha! yes!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:23 AM | Show all posts
taknak kalah weh ngn zahirAH pelik taste heols. klu dh kawen smga berbahagia lah hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:24 AM | Show all posts
wow hot story
kurang pahala aku hari jumaat ni
bayangkan keintiman theyols dlm bilik hotel
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape yg payah sgt si zul ni nak expose partner. Nak privacy pun biarla bertempat. Xpsl2 dh mengundang fitnoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
@Nana_Man cepat adik uols dah kawen ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057424s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list