Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2023
View
33
Reply

[Tempatan] Lelaki tampar juruwang wanita ditahan

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 08:55 AM | Show all posts |Read mode



LELAKI yang menampar juruwang wanita sebuah kedai serbaneka kerana tidak dibenarkan membeli tiga peket minyak masak ditahan polis di Jalan Nuri, Sungai Ara, Bayan Lepas, hari ini.

Ketua Polis Daerah Barat Daya, Superintendan A A Anbalagan berkata, suspek berusia 47 tahun dan bekerja sebagai peniga itu ditahan pada 2 petang.

Setakat ini, suspek mengaku dia memukul mangsa kerana gagal mengawal kemarahan.

Suspek yang berasal dari Butterworth itu akan direman di Mahkamah Balik Pulau esok bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 506 dan Seksyen 323 Kanun Keseksaan," katanya.

Dalam kejadian jam 8.40 pagi kelmarin di kedai serbaneka di Bayan Lepas, seorang wanita berusia 29 tahun ditampar di belakang kepala dan diugut suspek yang berang kerana tidak dibenarkan membeli tiga peket minyak masak.

Rakaman video mengenai kejadian berkenaan tular di media sosial sebelum lelaki berkenaan dikatakan melarikan diri dan bersembunyi.

Berita berkaitan

• ''Buh penampaq' kerana minyak...'

Artikel ini disiarkan pada : Khamis, 10 January 2019 @ 7:14 PM

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kalu tak de cctv mampus balik hidup pasti tak kan mengaku..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka sotong yang cuma berani dengan perempuan itu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:09 AM | Show all posts
Anak den sebelum masuk IPT pernah buat kerja partime jadi casher ni, dah lah terpaksa bersabar ngan pelanggan yg panas baran, tak menyabar, sombong & takde kerjasama. Pastu kalau duit "short" terpaksa tanggung tolak gaji. Sia2 kerja overtime semata2 nak byr duit yg "short".. Tak berbaloi sungguh. Tapi memang tabiklah kat dia org yg bertahun2 tabah jadi casher kat gedung2 besar macam AEON, Giant, Tesco.........

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:34 AM | Show all posts
saman laa.. ape lagi...

buat duit....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 11-1-2019 10:09 AM
Anak den sebelum masuk IPT pernah buat kerja partime jadi casher ni, dah lah terpaksa bersabar ngan  ...

Betoi tu klau short mmang kene potong gaji.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:36 AM | Show all posts
Yassss!!! Mendapat la kau!! samseng sangat kannn!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Yng ni baru betoi menghina. Elok tangkap masok jail.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:46 AM | Show all posts
napa dia tak boleh beli minyak masak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:56 AM | Show all posts
"gagal mengawal kemarahan"

Terima lah akibatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:24 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-1-2019 10:46 AM
napa dia tak boleh beli minyak masak tu?

minyak masak yg dalam plastik tu kan, biasa kalo kt pasaraya ada had belian minyak masak paket ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:25 AM | Show all posts
nak tunjuk garang tapi tak kena tempat...haaa terima laa habuannya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Respect lah sesama manusia. Orang tu cuma menjalankan tugas dia je. Kalau dah ada limit pembelian ikut jelah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:34 AM | Show all posts
seksyen 506 tu apa ekk akta nya...yg 323 den tau la...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:37 AM | Show all posts
moonbug replied at 11-1-2019 11:28 AM
Respect lah sesama manusia. Orang tu cuma menjalankan tugas dia je. Kalau dah ada limit pembelian ik ...

kadang2 kesian tgk adik2 cashier  kt pasaraya, sesetengah pelanggan tu bg duit main campak2 jer....eiiii..geram! sama lah mcm samseng ni, dh ada limit pembelian, ikut jer laa...haihhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:42 AM | Show all posts
highcastle replied at 11-1-2019 02:09 AM
Anak den sebelum masuk IPT pernah buat kerja partime jadi casher ni, dah lah terpaksa bersabar ngan  ...

aku kalau pelanggan yg berlagak sombong ni,aku bahasakan balik...bagi aku,takde istilah customer always right...dulu masa tgh tunggu panggilan masuk U, aku kerja farmasi...ada sorg makcik perasan mcm datin ni dahlah taknak q,pastu berlagak cakap tunggu lama nak bayar dgn angkuhnya,siap reveal kengkonon dia tu someone...pastu aku apa lagi,aku sound balik, "auntie,u just nobody,so pls q like others"...masa aku sound cenggitu,manager farmasi tu tgk muka aku...aku dah agak dah dia mesti tak suka aku sikap cenggitu...pastu waktu rehat,aku gi cc,aku buat surat letak jawatan serta merta (aku buat cenggitu sbb aku taknak dia pecat aku,biar aku yg berenti..ala2 mcm berhenti cara terhormatlah...egonya gituhh...wakaka)

actually aku tak hadap sangat kerja2 ni,just malas duk rumah je...pas dari insiden tu,aku tak kerja sampailah aku dapat offer sambung belajar...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:45 AM | Show all posts
highcastle replied at 11-1-2019 10:09 AM
Anak den sebelum masuk IPT pernah buat kerja partime jadi casher ni, dah lah terpaksa bersabar ngan  ...

kerani kaunter bank pun kalau duit short .. kena potong gaji .. kadang2 sampai dkt setahun kalau dah riban2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:51 AM | Show all posts
Bagus la dah dapat tangkat. Moga2 dia dilempang balik berkali2 dekat dalam lokap tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:09 PM | Show all posts
tak puas hati je, babi mengamuk lempang orang

bodoh punya babi tonyok

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulau ppl.   
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105412s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list