Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3771
View
40
Reply

YOU [NETFLIX]

[Copy link]

Author: xtahumenahu       Show all posts   Read mode

Post time 24-1-2019 11:10 AM | Show all posts
baru habes layan citer ni..memang syok.
joe kalau dah in love memang dia jaga sungguh..
harap ada season 2 sebab part last skli tergantung..memang candace betoi atau igauaan joe?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 11:21 AM | Show all posts
YE KE BEST...OK MALAM NI I TGK
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 02:19 PM | Show all posts
aih. xda ka cita netflix yg tak 18sx. susah nk tgk cover dr anak.
blackmirror punya 18sx pn sakit otak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 04:39 PM | Show all posts
adila39 replied at 24-1-2019 11:21 AM
YE KE BEST...OK MALAM NI I TGK

not bad jgk cerita ni. i dah abes tgk.

i tak suka Beck. sbb mcm kepam & cm bodoh2 sikit. hahaha!!


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 24-1-2019 02:21 PM
babydoll replied at 24-1-2019 08:39 AM
not bad jgk cerita ni. i dah abes tgk.

i tak suka Beck. sbb mcm kepam & cm bodoh2 sikit. hahaha ...


i baru tgk... cantiknyaa beck
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
i dah tgk semalam until ep 5. pun skip skip.. hmmm quite static at d end... i suka joe... so xble accept he is actually a psiko so xnk tgk sampai habis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2019 10:12 AM | Show all posts
adila39 replied at 25-1-2019 10:10 AM
i dah tgk semalam until ep 5. pun skip skip.. hmmm quite static at d end... i suka joe... so xble ac ...

joe psycho yg cool...and selalu lucky

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh nak takut dgn joe ni and tak expect dia buNuh beck
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Best gila! Sometimes slow sikit sebab dia lebih kepada dialogue joe tu. and byk macam input pasal American lit/books.

I suka sebab I macam sometimes sokong joe and marah Kat beck sebab suka cari pasal tapi kadang2 I rasa macam bodohnya joe sebab sanggup buat semua tu. cerita ni macam bagi I berbelah Bahagi. I sokong joe tapi tak sokong joe sebab manusia normal tak sokong joe.

Ye joe bunuh orang tapi Tgk lah masa silam dia and how far dia boleh pergi dengan baca buku without formal education utk dapat knowledge  cth macam mana nak bunuh or get rid of the body. And determination dia bila dia suka Kat someone.

On the other hand, manusia normal(ke?) mana boleh ambil nyawa orang suka hati and stalk orang sampai ceroboh privacy. But then again the best thing is that beck pun macam mencari masalah bila joe dah move on kau gatal2 nak balik dia padahal kau yang tak nak mula2. N beck macam selfish juga macam dia nak bersocial ngan orang kaya je padahal sendiri biasa2 je. She is not that good girl either (horny sgt ngan semua orang kau nak fuck and panggil joe delusional) but I like the fact that dia tulis buku dia masa at the end yang mengumpamakan situasi dia dengan Dr Jekyll and Mr Hyde ala ala split personality but joe manages to turn it around.

Overall, ni first time I try to justify watak jahat sebab kesian and wants the best for him but I know it is wrong.

Pelakon semua not bad especially joe! Dia macam tak handsome gila tapi still ada aura dia bila berlakon Dalam you and gossip girl. Cant wait for season 2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Best gila! Sometimes slow sikit sebab dia lebih kepada dialogue joe tu. and byk macam input pasal American lit/books.

I suka sebab I macam sometimes sokong joe and marah Kat beck sebab suka cari pasal tapi kadang2 I rasa macam bodohnya joe sebab sanggup buat semua tu. cerita ni macam bagi I berbelah Bahagi. I sokong joe tapi tak sokong joe sebab manusia normal tak sokong joe.

Ye joe bunuh orang tapi Tgk lah masa silam dia and how far dia boleh pergi dengan baca buku without formal education utk dapat knowledge  cth macam mana nak bunuh or get rid of the body. And determination dia bila dia suka Kat someone.

On the other hand, manusia normal(ke?) mana boleh ambil nyawa orang suka hati and stalk orang sampai ceroboh privacy. But then again the best thing is that beck pun macam mencari masalah bila joe dah move on kau gatal2 nak balik dia padahal kau yang tak nak mula2. N beck macam selfish juga macam dia nak bersocial ngan orang kaya je padahal sendiri biasa2 je. She is not that good girl either (horny sgt ngan semua orang kau nak fuck and panggil joe delusional) but I like the fact that dia tulis buku dia masa at the end yang mengumpamakan situasi dia dengan Dr Jekyll and Mr Hyde ala ala split personality but joe manages to turn it around.

Overall, ni first time I try to justify watak jahat sebab kesian and wants the best for him but I know it is wrong.

Pelakon semua not bad especially joe! Dia macam tak handsome gila tapi still ada aura dia bila berlakon Dalam you and gossip girl. Cant wait for season 2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam best je...kene tgk gak ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:14 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgk sampai habis. Pergh. Mmg best citer ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2019 06:21 PM | Show all posts
Edited by shawnparker at 12-11-2019 10:30 PM

Definitely going to watch this on https://www.neptunofilms.com/free-movie-streaming-sites/ Right now, I'm hooked with sacred games and stranger things.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 10:37 PM | Show all posts
babydoll replied at 24-1-2019 04:39 PM
not bad jgk cerita ni. i dah abes tgk.

i tak suka Beck. sbb mcm kepam & cm bodoh2 sikit. hahaha ...

Mcm tu ko kata kepam dekkk, so I ni spesies bangkai dah agaknya huhu...

Anyway Beck is soooo Beckilicious and I pulak yg ada girl crush dengan dia ni. Both characters are sooo pleasing to the eyes... Their voices, their faces, perfect!

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 10:24 AM | Show all posts
aku tgok smp 10 kali dohhh... best giler
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:29 AM | Show all posts
i habiskan series ni in 2 days kat Netflix... i jenis jarang nak marathon tapi this series really make me wanna watch back to back.... psycho eh c "Dan Humphrey'" tu.. and Beck is such a pleasant person to me disebalik all her internal issues
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:30 AM | Show all posts
and masa tengok series ni i switch on english subtitles...sebab narration the guy tu mcm rasa baca buku..and i love the settings. in new york.. kedai buku...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 11:02 AM | Show all posts
Ceq xrncg pun nk tonton series ni....tp dah start tertgk smlm....ambik trus marathon smpai habis....nsib duration crita ni lbih krg dlm 50 minit ja....so stiap ep xambil msa yg lma utk habiskan....tp ceq trus trjbk dgn crita ni

Tp yg bgsnya series ni....karakter msing2 ad sifat baik dan buruk trsndiri....n msing2 ad sisi gelap dlm kehidupan msing2....xrti nk komen lbih2....

Cpt2 la buat season bru....ceq rs dia xbnh kot Candace tu....atau dia cba bunuh tp Candace dpt slmtkan diri dia....

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 11:57 AM | Show all posts
hello i just found this thread hehe.. samalah mcm ko tt. mula2 ingat romantic story sekali tercengang + mata terbeliak okay. sungguh unexpected sy mmg suka storyline yg reveal both good side & bad side of the characters, sbb itulah sifat setiap manusia yg sebenar. can't wait for new season!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list