Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3777
View
40
Reply

YOU [NETFLIX]

[Copy link]

Author: xtahumenahu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2019 11:32 AM | Show all posts |Read mode
dah ada yg tengok?
memula without baca info...i ingat romantic comedy
sekali ko...haaaa....
you.png banyak jugak pengajaran dr series ni...
you should not reveal too much on social media
don't judge the book by its cover
belanja mengikut kemampuan

tp this thriller series mmg buatkan x senang duduk...
cuakkk jahhh


Obsessed with an aspiring writer, a charming bookstore manager goes to extreme measures to insert himself into her life.
Starring: Penn Badgley, Elizabeth Lail, Shay Mitchell

Genres: TV Shows, TV Shows based on Books, Crime TV Shows, Romantic TV Shows, TV Dramas, Crime TV Dramas, TV Thrillers, US TV Shows
Creators: Greg Berlanti, Sera Gamble
Director: Lee Toland Krieger



so..i cadangkan korang yg minat cite cam hannibal, criminal minds tgk
cuma...hanya sesuai untuk dewasa saje yerrrr


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:37 PM | Show all posts
i dah hbs tgk. mix feeling betul tgk cerita ni.
I menyampah dgn Beck. Sejenis tak tau apa yang dia nak dalam hidup. lepas tu mcm sejenis sex addict pun ye.


Watak Joe tu pulak sepatutnya kena benci la kan. keje nak bunuh orang je. tp iols tersuka la pulak kat heols. bias much! suka je tgk Joe tu cakap, so soothing
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 10-1-2019 03:37 PM
i dah hbs tgk. mix feeling betul tgk cerita ni.
I menyampah dgn Beck. Sejenis tak tau apa yang dia  ...

Oh yes...joe sgt cool n calm okeh..tp sejenis obses...takut i..beck..setakat 5 episod i rasa dia vulnerable...but yes..cam sex addict...so..kalau lps ni dia jadi mean...hmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Depress tgk cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rata2 smua kata best ni... kena start lew nmpaknyew... ... dan humphrey plk main cast...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Best! Dh khatam. Saiko much! But i still like joe... Huhu. And i masih x move watak Dan slm GG. Haha. I hope ade Season 2
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtau kenapa macam xbole teruskan untuk tengok cerita ni. Maybe slow sikit kot awal2 masa dia analysed pakai gelang, baju loose semua tu. tapi sebab byk komen best wiken ni iols sambung tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
citer ni best!!! from the mind of a stalker.. org saiko ada di mana2.. looks normal tp
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 10-1-2019 03:37 PM
i dah hbs tgk. mix feeling betul tgk cerita ni.
I menyampah dgn Beck. Sejenis tak tau apa yang dia  ...

Beck is an ungrateful biatch kan.
Mana2 jantan pun on je.
Pastu cinta mati kt Benji padahal
Benji punya side chick ja. Pfffttt

Dah elok dah Joe layan dia
(eventho Joe tu physcho haha)
tetap gakkk nak cari lain.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
iols kene sambung  byr netflix la gayanye
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok. Best.boleh layan.dah habis tgk all epi in 2 days
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka beck. Sendiri mengundang dgn tingkap takda langsir,soc med addict pun ya. Nak kesian kat joe sebab dia mental ada penyakit otak and desperate nak someone to love / be loved hujung2 sampai membunuh. Dia taknak bunuh pun 3 orang tu tapi 2 memang foul mouth and a trash to society bak kata joe. and the other one tu sebab joe dah keluar sisi jahat dia - beck made him an even worse monster. so in the end joe jugak yg salah and kejam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 08:43 AM | Show all posts
234126 replied at 11-1-2019 07:08 AM
Tak suka beck. Sendiri mengundang dgn tingkap takda langsir,soc med addict pun ya. Nak kesian kat jo ...

iols ingat tingkap xder langsir kira moden laa
open...konsep westener gituhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
KimK replied at 10-1-2019 11:19 PM
Beck is an ungrateful biatch kan.
Mana2 jantan pun on je.
Pastu cinta mati kt Benji padahal

Sbb joe tu nerd. And girls loves bad boy mcm benji tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Idgaf replied at 10-1-2019 09:36 PM
Xtau kenapa macam xbole teruskan untuk tengok cerita ni. Maybe slow sikit kot awal2 masa dia analyse ...

Sama la i pun xleh nk habiskan..nak2 bila watak karen tetibe ada eh malaslahhh hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:37 AM | Show all posts
aku pun takleh habiskan cerita ni sebab bagi aku boring and too cray cray yang pathetic.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 11-1-2019 08:43 AM
iols ingat tingkap xder langsir kira moden laa
open...konsep westener gituhhhhh

Kalau condo level tinggi and takda opposite building boleh nak tingkap tak berlangsir ala2 modern gitew hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 12:21 PM | Show all posts
mimz replied at 11-1-2019 11:19 AM
Sama la i pun xleh nk habiskan..nak2 bila watak karen tetibe ada eh malaslahhh hahahaha

i takut nak tgk sebenarnyaa next2 episod...cam xleh terime evil jugak si joe selamber bunuh2
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok next on my watch list...

Tengah nak habis haunted hills
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 01:50 AM | Show all posts
dah tengok sampai episod 5... plot dia slow sikit lah and predictable jugak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094000s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list