JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
559
View
9
Reply

"Atuk Nenek Memang Sayang Lebih Pada Cucu" - Sebak Lihat Bapa Mentua Nourul Depp Kejar Tren

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-1-2019 10:36 AM | Show all posts |Read mode
Nourul Depp kelihatan sangat bahagia sejak mendirikan rumah tangga kali kedua dengan perunding kesihatan dari perancis.


Bahkan, kehidupan pasangan itu bertambah ceria dengan kehadiran dua cahaya mata iaitu Zachary Depp dan Rafael Depp serta cahaya mata ketiga yang masih dalam kandungan.


Baru-baru ini, kelihatannya Nourul sekeluarga telah menyambut Krismas bersama keluarga mentuanya di Perancis.





Kredit foto: Instagram





Nourul juga kelihatan sangat rapat dengan ibu mentuanya yang dikatakan sangat memahami dia walaupun mereka berbeza agama.




  



Tapi, yang membuatkan hati ini tersentuh apabila melihat datuk kepada anak-anak Nourul berlari mengejar mengikuti tren mereka sambil melambai kepada cucu-cucunya itu. Terharunya!




  



Rata-rata netizen turut terharu apabila melihat adegan itu. Mereka menyatakan yang datuk dan nenek memang sayang lebih dengan cucu mereka.


Tak kurang juga netizen yang mengimbau kenangan menceritakan bahawa datuk mereka juga selalu tunggu di hadapan rumah apabila mereka pulang ke kampung.


Sebak betul tengok video itu.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang nenek2 datuk2 mcm ni kan..syg sgt kat cucu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi rindu pulak kat nenek and atuk sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la atuk2 mereka, atuk2 Malaya banyak berita memedo Dan merogol cucu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:54 AM | Show all posts
Mestilah mereka sedih sebab tak dapat tinggal bersama hari2 dah masing2 tinggal jauh dan di negara yang berbeza disebabkan kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:22 PM | Show all posts
betullah tu.. atok nenek mmg sayang dgn cucu wey.. yg x sayang dgn cucu tu yg pelik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:36 AM | Show all posts
ade je atok n nenek yg jnis xsayang ngan cucu..dulu aku ni cucu 1st family bsar aku tapi tok n nenek aku xsuka sebab mak aku bukan menantu pilihan dorang..yg adik sedara pompuan aku la jadi cucu kesayangan sampai jadi spoil brat pastu nenek aku masuk wad sampai sebulan aku la yg jaga sampai berak ccuk insulin sume aku buat end up si spoil brat tu perabih segala harta nenek aku sbab pakcik aku cakap mak aku xde kena mengena ngan dorang since bpak aku meninggal dulu baru nenek aku meninggal..cm sial
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:44 AM | Show all posts
seronok nya la kan
kesian kt ank2 aku x de atok n nenek
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:01 AM | Show all posts
batul... kasih syg atuk nenek ni melebihi kasih syg dengan anak...PIL aku.. ngn anak aku...ya ampun... sayang betul..lagi2 1st cucu... hubungan kitorg yg dulu renggang jd sangat rapat sebb anak aku...sape xsyg cucu oiii...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:54 PM | Show all posts
chicozinn replied at 10-1-2019 09:36 AM
ade je atok n nenek yg jnis xsayang ngan cucu..dulu aku ni cucu 1st family bsar aku tapi tok n nenek ...

memang lahabau ni. takpe dik, semoga Allah balas kebaikan kau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053098s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list