Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2306
View
83
Reply

JIZZZ... KLONG! KLONG! Selamat Datang NOOR2 Sebagai Moderator EKONOMI & USAHAWAN...

[Copy link]

Author: AceHand    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah kak @noor2..wah sorang2 naik pangkat ni..bila nak open table

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts

Selamat menjalankan tugas momod

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-1-2019 07:09 PM
Idok ler aku nak noor oii.......
jadi mod ni kena jaga jari, tak blh maki org...tak blh sakat org ...

Ko tak takut dosa yer kapirkan orang? Nampak macam ko ni kapir je tak ambik pedulik dosa balasan awloh segala
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniya la Noor .... ingat yer you can be a lobai, but never take along the lobainess elemen in executing your Mod's duties. Jangan jadi macam Mod yg satu itu (yg dah siap2 letak nama Mod sebelum jadi mod lagik)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 PM | Show all posts
pyropura replied at 8-1-2019 08:55 PM
Ko tak takut dosa yer kapirkan orang? Nampak macam ko ni kapir je tak ambik pedulik dosa balasan a ...

Weiii bongok!!!.....
bila masa pulak aku kaffir kan orang?....
aku keling kan kau aje

ada je keling muslim....kau yg tak tau bezkan keling dgn kaffir, byk bunyi pulak....







Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:32 PM | Show all posts
pyropura replied at 8-1-2019 08:59 PM
Tahniya la Noor .... ingat yer you can be a lobai, but never take along the lobainess elemen in exec ...

mod yg letak nama mod sebelum jadi mod?....

lepas tu kena humban dari satu bod ke bod yg lain ek?.....


Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah kak noor2 dah jadi momod

semoga dapat jadi la mod yang adil dan saksama dan sentiasa menyampaikan ilmu kat para pembaca..tak guna kalau pegang banyak bod tapi input2 sampah semata

yang paling penting, say no to gedik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum & good evening beautiful people here.

Hmmm...utk kali ni apa kata have the courtesy to stop arguing. Xelok kot dkt bod yang nak ucapkan tahniah kpd mod baru.

I trust both of u is a very wise people and humble enaf to have some respect. At least, for usahawan.

Mekasih.
gentle reminder

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-1-2019 09:29 PM
Weiii bongok!!!.....
bila masa pulak aku kaffir kan orang?....
aku keling kan kau aje

Tapi aku bukan keling, so ko masih berdosa tabor pitenah gitew.... Hati2 sikit,  nanti merangkak kau at the Mahsyar Field nanti  
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-1-2019 09:32 PM
mod yg letak nama mod sebelum jadi mod?....

lepas tu kena humban dari satu bod ke bod  ...

Opppsss.... Tak tergamak hati kecilku nak ucapkan ayat "dihumban" tuh .... Tapi betul lah tuh ...  Wakakak
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 8-1-2019 07:55 PM
Congrats to the new mod noor2.
Will watch this board soon

Terima kasih Rogue. ....akak hutang hang sebab kredit dah habis. ..nanti ada akak kasi. ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 8-1-2019 08:12 PM
tahniah kak @noor2..wah sorang2 naik pangkat ni..bila nak open table

Terima kasih awaynepian. ...akak dah kehabisan kredit. .hutang dulu..nanti ada akak kasi ok. ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
wanzhm93 replied at 8-1-2019 08:16 PM
Selamat menjalankan tugas momod

Terima kasih Wan. ...hutang dulu kredit. ..nanti.ada akak kasi. ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 8-1-2019 08:59 PM
Tahniya la Noor .... ingat yer you can be a lobai, but never take along the lobainess elemen in exec ...

Terima kasih pyro. ..aku hutang dulu kredit ya pyro. ..nanti ada pasti aku kasi hang. ...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 8-1-2019 09:34 PM
tahniah kak noor2 dah jadi momod

semoga dapat jadi la mod yang adil dan saksama dan sentiasa meny ...

Tq dik Meg. ..akak hutang dulu kredit. .hehe. ....nanti akak kasi. ...

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 9-1-2019 03:39 AM
Tapi aku bukan keling, so ko masih berdosa tabor pitenah gitew.... Hati2 sikit,  nanti merangkak k ...

Aku tak pernah kata hang apa2 ya pyro....hehe jadi aku tak.hutang hang bab padang mahsyar. .kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 9-1-2019 03:39 AM
Tapi aku bukan keling, so ko masih berdosa tabor pitenah gitew.... Hati2 sikit,  nanti merangkak k ...

Tapi kau ckp mcm keling....mcmana aku tak kata kau keling....ayat ayat kau semua keling....komen komen kau pun keling...bkn mcm melayu tapi keling....keling ...keling...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 9-1-2019 08:29 AM

Eh mod baru blh utang utang kredit pulak....tu lah, masa ada kredit jgn membazir sgt berbelanja..kan kena beehutang.....

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-1-2019 08:28 AM
Eh mod baru blh utang utang kredit pulak....tu lah, masa ada kredit jgn membazir sgt berbelanja..kan ...

Hehe. ..aku boros jazaa. ..mana aku tahu berapa kredit ja untuk pramod. ..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-1-2019 08:25 AM
Tapi kau ckp mcm keling....mcmana aku tak kata kau keling....ayat ayat kau semua keling....komen k ...

That being the case, aku nasihatkan ko beli banyak2 knee pads, preparation for the Great Crawl at the Field of Mahsyar nanti for the sins of pitenah ....  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079260s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list