JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
896
View
58
Reply

Lelaki oh lelaki.....

[Copy link]

Author: Mrperfect2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bolehkah aku menjadi sepertinya
IMG-20190108-WA0063.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiiii manis2 sgt ayat ni.
So dh pilih ke nak kawin yg mana satu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-1-2019 05:20 PM
Amboiiii manis2 sgt ayat ni.
So dh pilih ke nak kawin yg mana satu?

Kalau kupilih di sini... Apa kata disana
Kalau ku pilih disana disini akan terluka
Susahnya... Kalau 1 hati berkongsi dgn 2 jiwa
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya laki lempang Bini, Bini nangih
Dan Bini ketawa2 sbb dah ceraikan laki, laki nagih2 kena halau keluar Dari rumah.
Boleh gitu
Cth pasa sanda
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninja boy at 8-1-2019 09:56 PM

Selayaknya laki lempang Bini, Bini nangih
Dan Bini ketawa2 sbb dah ceraikan laki dan laki dihalau keluar Dari rumah.
Boleh gitu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa lelaki hebat mcam bf iols la. Lepas puaskan iols, iols jd happy giggle giggle. Bole camtu? Kehkeh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Org laki ni memang hobi dia tengok perempuan menangis

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 9-1-2019 12:10 AM
Org laki ni memang hobi dia tengok perempuan menangis

Betoi sistur...

Look so cute...bila nangis dan isak bunyi sikit sambil bahu bergerak gerak...

Pokchik suka nyakat...

Hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 9-1-2019 07:50 AM
Betoi sistur...

Look so cute...bila nangis dan isak bunyi sikit sambil bahu bergerak gerak...

Menyampah tau
Saya tak suka menangis
Terpaksa menangis juga sebab lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dah lama dah xmenangis sebab laki hahaha sebab kakak dah puas menangis asenye masa dia meninggal dunia dulu heheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Luka yang tak terasa..
Mengalir darah yg tak berwarna
Bagai jeritan tanpa suara
Tangisan dlm ketawa
Sedu sedan menjadi syair cinta

Hanya org yg dah Pernah berkahwin tahu maksud ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:02 AM | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-1-2019 10:57 AM
Luka yang tak terasa..
Mengalir darah yg tak berwarna
Bagai jeritan tanpa suara

tau2..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 9-1-2019 12:10 AM
Org laki ni memang hobi dia tengok perempuan menangis


Ooooo... Ye ke.......kalau  Hobi saya pelik sedemikan rupa... Maybe dah banyak tempayan air mata saya kumpul... Nasib baik hobi saya mancing...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-1-2019 11:07 AM
Ooooo... Ye ke.......kalau  Hobi saya pelik sedemikan rupa... Maybe dah banyak tempayan air mata ...

Ye kalau bukan tu maksud nya tak cukup lelaki la tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-1-2019 10:57 AM
Luka yang tak terasa..
Mengalir darah yg tak berwarna
Bagai jeritan tanpa suara

Sedih sampai tak berkata ke lagu mana

Kalau org dok kawen dok rasa ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mrperfect2 at 9-1-2019 01:06 PM
onexox97 replied at 9-1-2019 11:36 AM
Ye kalau bukan tu maksud nya tak cukup lelaki la tu


Ohhhh.... Kalau nak bagi cukup camne????... Mlm saya kumpul semua jelitawan2 seantero utk menaggis depan saya... Awak nak joint tak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu kalau laki boleh buat pompuan gelak time tengah nangis ni, sebab pompuan tu nangis pasal benda yg tak berkaitan dengan laki tu, atau sebab laki tu yg menyakat macam pokcik pristine cakap tu..

Cuba time pompuan tu nangis sbb laki tu punya peel lahanat, mampoo ke lagi nk buat pompuan tu gelak..?
Tu mengundang namanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-1-2019 01:05 PM
Ohhhh.... Kalau nak bagi cukup camne????... Mlm saya kumpul semua jelitawan2 seantero utk menagg ...

Malangnya tak cukup jelita nak join
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:23 PM | Show all posts
pelik2 lelaki zmn sekarang..

membuat sis terasa amat fobia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtu.be/PEqoa-zkAKI
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-1-2019 10:57 AM
Luka yang tak terasa..
Mengalir darah yg tak berwarna
Bagai jeritan tanpa suara

Rasa macam mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 9-1-2019 01:12 PM
Selalu kalau laki boleh buat pompuan gelak time tengah nangis ni, sebab pompuan tu nangis pasal bend ...

Hahahaha. Betul tu. Bukan ketawa tapi maki hamun yg dapat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 9-1-2019 03:08 PM
Rasa macam mana tu?


Mcm cabruary & ferraro rochel
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:47 PM | Show all posts
Masalahnya, sekarang ni lelaki yang nak buatkan akak menangis pun takde. Aoatah lagi ketawa ketika menangis .

Menangislah akak seordirrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:12 PM | Show all posts
akak dah byk menangis masa dgn ex dulu, dgn laki baru so far belum nangis lg daaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list