Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4040
View
47
Reply

[Politik] Adibah Noor - "kerajaan baru ni indah khabar dari rupa"

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Selain sasterawan negara yg dulu kuat menjilat ph tapi kini mengaku sudah kena kencing, kini giliran artis2 pula. Antara artis yg kuat menjilat ph dulu ialah Adibah Noor .. NAMUN kini dia sudah mula sedar kepalanya basah lencun kena kencing setiap hari tanpa henti.
121253zlvu99yvp9vyyy56.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat dah muak dgn alasan salahkan najib/BN
123412zrvey0o4yff4rcri.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kencing kuat sangat  ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:33 PM | Show all posts
Hahaha. Macit ni sampai jual kondo. Sian dia.  Semoga baik2 saja sambil bertabah tunggu PRU 15.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:37 PM | Show all posts
kawan saya seorang jurutera letrik kat UPM bujang lagi....nama dia bangangcak......daripada dia jadi gay duk rindu2 kat saya elok la saya pinangkan adibah noq untuk kawan saya tu..ok dak? alang2 sokong kerajaan yang sama kan...mesti kenyang tidoq berdua... wakakakkakakakak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mp ph dulu sembang macam expert.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada saya, sokongan kpd mana2 parti pd satu2 masa tertentu bukanlah satu zero sum game. Tiada parti yg dpt buat perkara yg betul sepanjang masa. Jadi, seseorang yg menyokong sesebuah parti tak sepatutnya menyokong parti itu sepanjang masa membuta tuli. Bila parti itu buat salah, kena kritik. Begitu juga kalau tak sokong sesebuah parti, tak bermakna kena bangkang parti tu sepanjang masa. Kalau betul dan tepat dgn prinsip yg kita dokong, kenalah setuju. Tidak timbul isu kena kencing dsb.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu katanya rindu zaman Tun.. Skrg?  Kami turut rasa simpati
FB_IMG_1546869116023.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:57 PM | Show all posts
Pd aku...artis ni mcm bisnessman...jgn involve politik klu nak bertahan......

senyap senyap sudah.....


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 7-1-2019 09:33 PM
Hahaha. Macit ni sampai jual kondo. Sian dia.  Semoga baik2 saja sambil bertabah tunggu PRU 15.

Bijak dia ni.. Sblm harga makin turun masa recession akan datang..  Dia jual dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya support parti. Pemimpin parti belum tentu support kita. Dia mesti nak support funder dulu. Rakyat marhain patutnya support interest rakyat marhain. Macam gst, patut level marhain support gst, ni support sst acah-acah tokey ada kilang lari cukai.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak parti sendiri lah kak oi..tgk kau punya rupa indah ke tidak dr khabar..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:23 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 7-1-2019 10:41 PM
Bijak dia ni.. Sblm harga makin turun masa recession akan datang..  Dia jual dulu..

buuuuuuuuuu tooooooooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
CharlesDera replied at 7-1-2019 09:37 PM
kawan saya seorang jurutera letrik kat UPM bujang lagi....nama dia bangangcak......daripada dia jadi ...

Ni bunge2 gaduh ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:57 PM | Show all posts
lebih sudu dari kuah

forumers elok2 je cuit mencuit, bergurau tampar menampar,  mod plak mata sakit

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:01 AM | Show all posts

kalau yang jahat semua saya....wakakkakakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:05 AM | Show all posts
sejak bila pendapat Adibah nor ni jadi penting sampai masuk forum
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
CharlesDera replied at 8-1-2019 12:01 AM
kalau yang jahat semua saya....wakakkakakakaa

Rasenye konklusi awal begitulah.
X pe x pe.
Selagi pantun x bersambut #sisredho
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
NBM replied at 8-1-2019 12:05 AM
sejak bila pendapat Adibah nor ni jadi penting sampai masuk forum

Sejak dia follow sasterawan negara buat confession kena kencing
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul kak Dibah ke tulis nih? Alaaaa kak Dib mengapa grammar mu dah cecah taraf hauk maksimum?!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118744s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list