Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16285
View
261
Reply

"Baru Tunang Dah Main Dukung-Dukung,"-Fasha Sandha Diberi Amaran, Jaga Batas Pergaulan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2019 02:31 PM | Show all posts |Read mode
Fasha Sandha diberi ingatan dan amaran agar menjaga batas pergaulan dengan tunangnya, Aidil Aziz.


Gambar yang dimuat naik di Instagram baru-baru ini telah mengundang pelbagai reaksi dari netiZen kerana dianggap keterlaluan.


Kredit foto: IG


Dalam foto tersebut, Aidil dilihat mendukung Fasha.


  



Kapsyennya, "Hah, dah ringan ke sebab masa jogging tiba-tiba Pak Ngah boleh angkat ibu?


"Apakah rahsia ibu makin ringan daripada dulu? Coming soon."


  



  



  



Komen yang ditinggalkan oleh netizen boleh tahan pedas juga.


"Baru tunang ya, belum halal sepenuhnya. Please jaga tingkah laku. Dah nampak over sangat macam laki bini bergambar.


Bagaimanapun Fasha nampaknya tidak berdiam diri dan bertindak membalasnya.










Ada benarnya apa yang dikatakan netizen. Harap Fasha boleh memandangnya secara positif dan berubah untuk menjadi lebih baik lagi. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Die jadi Duta bizzybody ka..??????????? Confirm ke die makan..sebab time.tu product ni tak keluar lg....senang betol nak buat duit...tipu org... samelah mcm tokey die..claimed kurus sbb makan bizzybody..padahal time tu belum kuar lg product die... pastu BINI pon sama...PENIPU... baby kecik lagi.... tp dah consume product ni boleh jd kurus...tak bahaya ke pd baby sebab ko kate fully bf...pastu ingredient pon xdetails
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah jawapan yg fasha bg ni.. Dia tengah period ke balas sampai mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:55 PM | Show all posts
Adoi!statement fasha tu...hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sblm tunang hr tu kn ada video peluk cium bagai..stakat angkat2 apedehal


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah fasha ni..sblm bertunang pun peluk cium di epot..stakat angkat peluk cium..biasalah..dah 50% halal 50% harom..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Y paling lawak tu reply fasahasenduk kt last komen..sbb dia selebriti n edil ni org sederhana?bkn ke c edil ni pelakon jgk?mcm bangga lak c fasahsenduk ni ngn title selebriti tu..

and then reply dia kt komen y lain pn lawak,hny Allah y berhak tentukn halal dan haram?wadehek?bnda tu dah ada kt dlm Al-Qur'an pn..apa y obviously haram n apa y obviously halal..n she claimed that she knew bout it but still......nk kata stupid,mmg laa stupid..bingai lah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:11 PM | Show all posts
nk namapk sweet buh la ank sebagai props. garit sungguh la. mat pet je pon tngnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nanti bile anak pompuan dah besar buat mcm tu ngan bf, jgn lak melenting ya kak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah tahu dan belajar hukum chuols takkan buat camni la FS. Defensive much
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:27 PM | Show all posts
Nham22 replied at 7-1-2019 02:36 PM
Die jadi Duta bizzybody ka..??????????? Confirm ke die makan..sebab time.tu product ni tak keluar lg ...

sapa tokey dia?

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:31 PM | Show all posts
Fasha need attention.. but dia bukan budak2 she knows what shes doing.. let her be je lah.. Fasha Sandha kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek still impress caner die leh move on ngan jejai.. Igt sampai sorrgaaaa dah haa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:35 PM | Show all posts
dah kurus betul ya fasha ni dulu badan bagak gemok sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak buat mcm tu, tak fasha sandha lah.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu yang ditayang2... yang tak ditayang??? Ooooppssss {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mahalnya replied at 7-1-2019 02:55 PM
sblm tunang hr tu kn ada video peluk cium bagai..stakat angkat2 apedehal

Hukum halal & haram Allah yang tentukan.. uols mana tau? Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tp.memang betullah...bahagia sungguh FS sejak tunang ni.
Gambar ngan tunang kdg2 over..mcm dah kawen.
Cool sikit lah...nak mesra angkat ke tungang terbalik ke...nikah cepat2..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi angkat cam tu halal ke cemana tu?

Ttiba gegel jd keliru tgok jawapan fasha. Aduhai.
Yg anak gadis comel tu dok menengok aje.
Moga lurus jalannya ya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:52 PM | Show all posts
Memang sesuai gelaran retis bila jawab komen macam tu.
Kalau "bijak" x payah kot reply komen. Patut sebelum tu tutup bahagian komen, sebab jari netizen x bole nak tahan kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list