Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1489
View
1
Reply

Beli road tax dgn insurans motosikal secara online

[Copy link]

Author: metalrage       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2019 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Haaa...nak habaq mai ni. Sekarang korang dah tak perlu beratur panjang kat pejabat insurans, pejabat pos, JPJ, upah runner dan sebagainya. Ni sebab Loanstreet dah memperkenalkan portal insurans yang membolehkan rakyat Malaysia untuk membeli atau memperbaharui road tax dgn insurans motosikal korang dengan mudah.

Eleh, apa beza ngan MyEG? - Kalau korang nak tahu, MyEG takda sediakan servis insurans untuk penunggang motorsikal. Tapi itu dah tak jadi masalah dah sekarang ni. Apa yang korag perlukan ialah laptop/komputer atau smartphone yang ada akses internet serta salinan geran motosikal dan juga cover note insurans sebelum ini untuk rujukan.

Rock kan?  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:52 PM | Show all posts
Saya guna perkhidmatan Autoroadtax.. sebab nak kena renew insuran sekali dgn road tax ...  ada pilihan insuran.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084199s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list