Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25614
View
253
Reply

Sultan Muhammad V meletakkan jawatan sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-15

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
misspokoyo replied at 7-1-2019 08:09 AM
KAT BAWAH NI IOLS COPY PASTE DARI FB DOCTOR HAIRIN ANISA ... KENAPALAH NAIF SGT DOCTOR NI.. NAK JE S ...

Doktor oh doktor. Wake up lah!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-1-2019 09:13 AM
Kat istana tu dikatakan dari Ukraine.

Lawa yg tu.
Muka soft mcm ibu2
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
dpt jugak masuk thread syd.. yg lg 1 da berpagar.. sadisss
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-1-2019 09:22 AM
Yang dari Pattani tu yang dah diceraikan, lama dah. Hat no 2, 3 masih ada lagi. Perbendaharaan kel ...

Ada gosip mengatakan untuk mendapatkan oks, 2 dan 3 dikorbankan. tidak tahu pula kesahihannya. Yang dah direnovate tu, semua bagi oks la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 7-1-2019 09:17 AM
Banyak nor tred pasal AbeGong...tak tao mana nak nyelit...

Syd... kita reramai dal ...

Eh mcm bangga je baca tulisan pokchik
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 09:19 AM
Aik?setaw sy first wife (dah jd ex) tu kerabat pattani laa,this one arranged marriage..pstu dia da ...

Dia ade bawa ke istana yg so called Ukraine tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 7-1-2019 09:22 AM
Lama tak nampak pok cik dan ramai tag. Ingatkan ada orang dah bagi warning dekat pokcik supaya tid ...

Seriusly...telahan sistur tu tepat..

Tunggu Syd bukak umah no.4...Pokcik crita kat Miss kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-1-2019 09:24 AM
Dah lama cerai. Kita bercakap pasal yang masih menjadi isteri, dik.

Urm..siyes xtaw dowh..org istana pn xde lak ckp pape psl his marriage ngn 2others before this russian..

Aiols rasa terkilan laa jugak..all diz while aiols bangga dgn adanya sultan y zuhud..but waiiiiiii....time pic kawin ngn okss tu circulate pn i was in a daze state,couldn't believe it...hmmmm...

Tny kwn pn,kwn ckp xtaw means mmg something jgk ler ni..haihhhhhh...bila nafsu mengatasi akal,camni laa..dpt lak rakyat marhaen kaki kikis cm okss tu,ntah lerrr...ptt ler arwah nik aziz pun xterima dia jd menantu..foreseen kot bnde ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 7-1-2019 09:30 AM
Seriusly...telahan sistur tu tepat..

Tunggu Syd bukak umah no.4...Pokcik crita kat Miss kat sit ...

Baik.  Selamat pulang ke forum pok cik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 7-1-2019 09:29 AM
Dia ade bawa ke istana yg so called Ukraine tu

Akakkkkk..nape sy ketinggalan ketapi ni??in disbelief..aigoooooo...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 09:31 AM
Akakkkkk..nape sy ketinggalan ketapi ni??in disbelief..aigoooooo...

Front page utusan lg ye.
Dia pakai serba putih.
Tp tetap agong zip mulut tentang siapa dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 7-1-2019 09:28 AM
Eh mcm bangga je baca tulisan pokchik

Kisah ni...bulih kita buat puisi kat bod emo kita ni sistur... Cinta Teragung ni Mak Nora...

Pokcik akan karang khas....dedikasi pada si Pria ningrat yang buktikan cinta agung nan suci tuh..

Main..main...Tahta Persekutuan taruhan bukti.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:36 AM | Show all posts
MissVixen replied at 7-1-2019 09:28 AM
Ada gosip mengatakan untuk mendapatkan oks, 2 dan 3 dikorbankan.  tidak tahu pula kesa ...

hmm yelah kesahihan gosip yang ni masih diragui, iols berpendapat masih ada yang dua ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 7-1-2019 09:32 AM
Front page utusan lg ye.
Dia pakai serba putih.
Tp tetap agong zip mulut tentang siapa dia

Lama gk ler sy x baca paper lagi2 utusan penipu tu..asyik berkuntum kt porem ni je harapkan update..hihi~

Ku tertipu...tipah tertipu lagi!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:37 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 09:30 AM
Urm..siyes xtaw dowh..org istana pn xde lak ckp pape psl his marriage ngn 2others before this russ ...

Ya, sebab dah soltan jenis menyorok bini, memanglah ramai yang tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:39 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 7-1-2019 09:27 AM
Lawa yg tu.
Muka soft mcm ibu2

Iyer, kalau hat macam tu yang menjadi permaisuri takdaklah orang panas pungkoq.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-1-2019 09:37 AM
Ya, sebab dah soltan jenis menyorok bini, memanglah ramai yang tak tahu.

Haih laa..nape nk nyorok?x kesian ke kt bini dia?now im questioning his act laa..ntah faiz y mcm alim pun tkt 2x5 ngn dia..dun want like dat laaa...

Xnak c fakhry tu jd sultan klate..y tu lagi ntah pape..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 7-1-2019 09:31 AM
Baik.  Selamat pulang ke forum pok cik.

Tag si Syd tu sistur...... suwoh dia bukak cepat umah no.4. Melambak lambak crita belah sini nih...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa kata Oks sedih lakinya resign? Korang silap. Dia bangga woo..dirinya lebih penting bagi suaminya berbanding jawatan Agong tu.

Memetik luahan hati Oks dalam salah satu saluran socmed dia semalam pada tarikh perletakan jawatan suaminya dia berkata 'Today is the best day of my life. Thank you very much my love... '  .

True love kekdahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:49 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 09:39 AM
Haih laa..nape nk nyorok?x kesian ke kt bini dia?now im questioning his act laa..ntah faiz y mcm a ...

Who knows, dik. Cara dia macam asal ikut kapla angin jah nampaknya. Itu mungkinlah sebab MRR tak nampak dia ni mampu menjadi Agong.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list