Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23919
View
253
Reply

Sultan Muhammad V meletakkan jawatan sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-15

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.msn.com/en-sg/news/world/ex-king-of-malaysia-is-set-to-marry-a-more-suitable-wife-selected-by-his-family-after-dumping-the-russian-beauty-queen-he-gave-up-his-crown-for/ar-AAFIerI?li=AAaGkVj
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 13-8-2019 08:05 AM
Semua update terbaru nampak kt thread pagar setinggi klcc serambi moscow ja..ada tak yang sudi updat ...

Selamat memanjat sis...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:08 PM | Show all posts
disneyrecess replied at 23-3-2019 06:43 PM
I is kelantanese but never praise him as zuhud ke haper sbb meols slalu rasa fishy bila tgk dia. Wed ...

anak2 dia lelaki ke perempuan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 09:59 AM | Show all posts
diya_az replied at 13-8-2019 04:05 PM
Semua update terbaru nampak kt thread pagar setinggi klcc serambi moscow ja..ada tak yang sudi updat ...

takde ape pon...just kteorg crite ape yg update media dan ig perempuan rusia porn tu
pastu kteorng dok gelak gelakkan si oks porn yg masih tak leh terima dan masihberangan nak jadi queen tu....hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 19-8-2019 09:59 AM
takde ape pon...just kteorg crite ape yg update media dan ig perempuan rusia porn tu
pastu kteorn ...

Ahahaha tula..dah berjaya panjat..tengah khatam thread 1 now..baru nak kenal sejarah ex-kuin..lambat..haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
9 Sept ni masih cuti umum ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:26 AM | Show all posts
cikpolop replied at 19-8-2019 08:53 PM
9 Sept ni masih cuti umum ke?

masih sbb tarikh tu hri keputeraan rasmi YDPA.. sudah digezetkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Hashitah replied at 20-8-2019 01:26 AM
masih sbb tarikh tu hri keputeraan rasmi YDPA.. sudah digezetkan

Ydpa yg mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva replied at 20-8-2019 09:00 AM
Ydpa yg mana?

Kalau xsalah every year 1st saturday of june adalah gazette agong birthday. Tapi last year masa SK jd agong, dia postponed 2 kali. So it is decided 9 sept akan maintain sampai habis 5tahun pemerintahan SK.

But since dia resigned this year, 9 sept maintain for this year. Next yr onwards akan continue 1st saturday of june..

Maaf kalau salah info. Ada baca kt lowyat ke kt mana ntah
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi cuti keputeraan agong berubah ke tidok?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hashitah replied at 20-8-2019 01:26 AM
masih sbb tarikh tu hri keputeraan rasmi YDPA.. sudah digezetkan

Bukan 9sept tu birthday abegong ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:13 PM | Show all posts

TARIKH KEPUTERAAN YDPA standardlise semua tak kisah YDPA mana..bfore this tarikh kputeraan YDPA offical bulan Jun tp bfore this dipinda ke September sbb bulan Jun bulan puasa dan akan dikembalikan smula ke JUn pada tahun hadapan..dan utk 2019..tarikh dia sudah fix bln September..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:14 PM | Show all posts
cikpolop replied at 20-8-2019 07:11 PM
Bukan 9sept tu birthday abegong ke?

tarikh 9/9 tarikh kputeraan rasmi YDPA DIULANGI RASMI... bukan tarikh sebenar. sebagaimana sblm ni dismbut pada JUn namun dipinda ke september sbb jun bulan puasa dan mulai 2020 dikembalikn smula ke bulan Jun.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:01 PM | Show all posts

letihnya nak panjat... ada tips tak
camne nak naik darjat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076739s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list