Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2495
View
27
Reply

Rambut gugur (part 2)

[Copy link]

Author: larra89    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2019 02:48 PM | Show all posts
larra89 replied at 13-2-2019 02:43 PM
Tips untuk kelimumur tu macam best je. N senang. Stakat limau nipis tu memang senang je nak cari k ...

no problem, sharing is caring uols
]betul bahan2 senang cuma malas atau rajin je kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-1-2019 03:14 AM
dulu i masalah rambut yang banyaakkkk sgt gugur.. lepas i buat above steps, now my hair dah lebat an ...

Basahkan rambut bila malam je la. Siang2 tu x pe kalau mandi takat basah2 badan. Time hari cuti boleh mandi basahkan rambut bila2 masa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgs gak tt buat thread ni, meols pun rambut asyik gugur aje, klu lps bersalin tu oklah ni anak bongsu pun dah form 2 apa cer
Yg meols perasan klu lps cuci atau shampoo mmg rambut ok xde gugur sgt
Dan satu lg meols dpt ilmu disini iaitu kena guna conditioner yg mana meols mim aliff las so lps ni kena rajin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 17-2-2019 10:07 AM
Bgs gak tt buat thread ni, meols pun rambut asyik gugur aje, klu lps bersalin tu oklah ni anak bongs ...

Kita sama. Saya pun malas gila nak pakai cnditioner bagai. Ni guna pun sbb stress gila rambut asyik nak gugur je. Nasib baik x botak je kepala ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 01:35 PM | Show all posts
okeh..boleh cuba..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut sya gugur juga. Sejak akhir2 ne bertambah gugur pula... Dah pakai conditioner  pun sama jg.. takut pula botak ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ok..tq for the petua
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh cuba petua dlm thread ni..rambut gugur selepas bersalin..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074790s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list