JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5591
View
765
Reply

~Relax Pekena Pasemboq V119~selamat datang Rejab 1440H

[Copy link]

Author: sfhzuraz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-1-2019 08:25 AM | Show all posts |Read mode
Edited by sfhzuraz at 19-3-2019 05:23 PM




Rumah Borak Pasemboq Pulau Pinang
V119








~~~Jemput Masukkkkkk Semua Warga Cari Forum~~~

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 08:29 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2019 08:29 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:20 AM | Show all posts
                                        terima kasih zura
                     




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:20 AM | Show all posts
                        

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:21 AM | Show all posts
                          

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:39 AM | Show all posts
holla orang-orang penang..
tanya kat sini la..
klu pi sana, mana pantai yang boleh mandi?
kat mana passemboq best?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:04 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 4-1-2019 10:39 AM
holla orang-orang penang..
tanya kat sini la..
klu pi sana, mana pantai yang boleh mandi?

holla juga babe

mod zura boleh jawap pertanyaan babe ni
tapi maybe dia lom masuk kot
nnti dia masuk dia reply ka
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:07 AM | Show all posts
           SELAMAT TAHUN BARU BUAT SEMUA TEMAN2 DI BOD PENANG


                        


                           

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:10 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...
baguslah ada plan mcm tu mira
skrg ni pun mcm byk tmpt yg dah buat kelas mengaji


sini pn ada jugak zura
tgk la cmne esok2
kat area umah abah atau kat umah mira ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:10 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...

reply quotes


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:12 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...

reply quotes



Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:13 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...
mira ke mana jer cuti tahun baru ni
x kemana2 pn zura
pasal asben mira kena outstation 2 hb tu
so nnti penat la dia kan
in sya Allah kalau x de aral
cuti raya cina kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:14 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...

reply quotes







Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:20 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...

reply quotes


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:22 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...

reply quotes


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:24 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...
nak tak nak kena puashati jgk dgn result dia mira
sb zura tau dia boleh buat lebih baik lg
ada kawan dia dpt 5A tau mira
sedangkan kawan dia tu sebelum ni
so-so jer dlm akademik
yg penting kita ni zura
bg je semangat utk derang
biasa la kekdg terlampau over confident pn
x elok jugak kan
maybe kawan dia tu depan x belajar
dalam diam je dia belajar
tu yg jadi bagus keputusannya
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:24 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...
2 minggu lps derang dah balik pchg pun mira
ya la kan
nk buat persiapan mula skolah juga
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:26 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 4-1-2019 08:29 AM
@amiraira @ciksurie @mattzzx @anniez08 @spankee_fili  @SirihPinang    @Fantagiro79
@anniez08  @bia ...
pasal ahli bomba tu kan mira
bil dan sil zura dah nampak bayangan yg dia akan 'pergi'
selepas beberapa hari dia masuk ijn


pasal gomen ni
ntahlah mira
nampak lembab jer buat keje
lebih2 lg melibatkan org kita
sama2 la kita sedekah al fatihah buat arwah adib
moga rohnya dicucuri rahmat
aamiinnn....


tu la kan serba salah la kalau mcm ni

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.148862s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list