Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8521
View
123
Reply

Transform suami jadi nakal?

[Copy link]

Author: jointhecurse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 12:58 PM | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 10:42 AM
3 thun xckp g ke.. xpala i pn slow2 wt

bagi masa..kadang2 susah nak cari mood yang baru..ikut orang jgak..Cuma TT tgk lagi 2 tahun..mana tau dah ada skill yang baru plak

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Matpon replied at 7-1-2019 12:58 PM
bagi masa..kadang2 susah nak cari mood yang baru..ikut orang jgak..Cuma TT tgk lagi 2 tahun..mana  ...

Its ok i willing to wait for my husband.. everything was great except what i have wrote..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:00 PM | Show all posts
jointhecurse replied at 5-1-2019 03:38 AM
Mkn as usual je.. jz krg kuantiti nasi.. no sugar intake at all.. klo nk buat xyah tangguh2..susah ...

iols baru nak start nie kaka.tapi rasa macam xmampu nak tahan.bole tak iols tau uols start makan pukul brape and start makan pukul brape?

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 12:07 PM
?? U silap baca ke apa? I the one complaining..

Saya faham maksud you tapi I cakap pasal your husband. Dia sendiri tak try nanti dia yg komplain padahal semua masaalah dtg drpd dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 7-1-2019 02:00 PM
Saya faham maksud you tapi I cakap pasal your husband. Dia sendiri tak try nanti dia yg komplain p ...

No need to worry about that.. all i want is tips.. that all
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
katakau replied at 7-1-2019 02:00 PM
iols baru nak start nie kaka.tapi rasa macam xmampu nak tahan.bole tak iols tau uols start makan p ...

If dia xd masa specific.. depend on u.. klo i.. i buat omad.. one meal a day.. i makan nasi campur dlm kul 2 .. kul 2 esok plak bru i makan. Tp da hari cheat day weekend.. tp i xmakan manis.. jz jam if tu dlam 14 jam gtu.. Tu i ckp u masuk group intermittent fasting malaysia.. da note.. da tips n trick.. for more clear info..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:34 PM | Show all posts
Kekadang kena cakap dengan suami kenapa tak mau. Kekadang ada masalah tertentu yang suami tak mau beritahu isteri thus jadi rejection tak nak buat apa apa new or thrill. Faktor usia pun penyebab jugak cause sometimes suami or isteri akan fikir "Ishhh..dah tua dah."  But to me, sex is our adult playground. Memang patut explore cause it make the relationship go stronger and the love tu lagi kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:39 PM | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 02:13 PM
If dia xd masa specific.. depend on u.. klo i.. i buat omad.. one meal a day.. i makan nasi campur ...

ok uols.iols da request join.tq yer.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
twinbeeboo replied at 7-1-2019 02:34 PM
Kekadang kena cakap dengan suami kenapa tak mau. Kekadang ada masalah tertentu yang suami tak mau be ...

Dh ckp.. no la.. kmi muda lg..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 04:57 PM
Dh ckp.. no la.. kmi muda lg..

Kalau muda lagi, mungkin ada sebab mengapa dia tak mahu. Kekadang stress kat tempat kerja, kekadang masa bersama ada benda yang dia tak suka tapi suka pendamkan dari beritahu ( takut menyakiti pasangan) , tapi kalau yang paling alarming, suami dah kurang nafsu dengan isteri. Kalau yang last sekali ni, memang kena dapatkan kaunseling lah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jointhecurse at 21-3-2019 12:59 PM
twinbeeboo replied at 7-1-2019 05:02 PM
Kalau muda lagi, mungkin ada sebab mengapa dia tak mahu. Kekadang stress kat tempat kerja, kekadan ...


Nafsu ok je.. jz dia ckp mngarut..da bilik elok2.. apasal nk wat ringan2 kat keta.. tu je alasan dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 05:07 PM
Nafsu ok je.. jz dia ckp mngarut..da blik elok2.. apasal nk wat ringan2 kat keta.. tu je alasan di ...

Mungkin sebab dia takut apa apa akan terjadi kalau buat dalam kereta ni kot. Tu kena tanya dia. Kalau dia takut and you still nak buat jugak, kena buat some study lah macam mana nak realisekan benda tu. Kalau dia berkeras jugak tak mau, tanya dia apa dia punya fantasy. Kekadang mungkin ada match dengan yours.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
twinbeeboo replied at 7-1-2019 05:14 PM
Mungkin sebab dia takut apa apa akan terjadi kalau buat dalam kereta ni kot. Tu kena tanya dia. Ka ...

Dh tnya pn dia xd fantasi.. xtau la klo dia xnak habaq
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 05:32 PM
Dh tnya pn dia xd fantasi.. xtau la klo dia xnak habaq

Rasa mmg dia takut nak habaq la tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
twinbeeboo replied at 7-1-2019 05:56 PM
Rasa mmg dia takut nak habaq la tu...

Xtau nak kata.. nk ckp bini dia xopen.. open ja.. xd hal pn.. nk try apa pn as long halal xd masalah pn
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 7-1-2019 06:34 PM
Xtau nak kata.. nk ckp bini dia xopen.. open ja.. xd hal pn.. nk try apa pn as long halal xd masal ...

Tu memang biasa. Ada pros dengan cons nye lah. Tu sebab kena bincang betul betul. Kalau lelaki tak nak dengar, kena tau reason dia kenapa. Sama jugalah dengan perempuan. Kata orang, kita tak boleh puaskan kedua belah pihak, tapi at least kita kena tahu kenapa dia tak nak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:48 AM | Show all posts
Baca cerita kau..mcm sebijik perangai aku, cuma aku ni lelaki. even dalam kereta pun aku suka pegang punggung bini aku.  time nak buat sex aku suka mcm2 posisi tapi bini aku konservatif sikit. doggy pun jarang2 dapat..sama ada aku naik dia atau dia naik aku. BJ langsung tak pernah dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:57 AM | Show all posts
And yes..i have high sex drive too..like every day mau tu je. bini seminggu paling kuat 2 kali. normal 1 once a week..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
katakau replied at 7-1-2019 03:39 PM
ok uols.iols da request join.tq yer.

Ok g.luck.. wpn tersasar.. besok cuba lg.. jdkan life style u.. i pn skang sbb dh msuk berat normal.. if still jd life style..jz stick to rule 16:8 or 18:6.. kdg2 je omad.. tp yg pnting stop gula la.. no benefit pn gula but it can be harmful to our health..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
twinbeeboo replied at 7-1-2019 07:00 PM
Tu memang biasa. Ada pros dengan cons nye lah. Tu sebab kena bincang betul betul. Kalau lelaki tak ...

Dh try communicate.. mgkin kna tuka strategy plak la kot.. sex life biasa i great .. mgkin i ptt bersyukur sikit kot dpat suami baik dh..hahahah... Xpa i will talk more with my husband..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list