JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1545
View
108
Reply

[Pelbagai] What is something that needs to be invented?

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-12-2018 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
@noor2

@adila39
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
@matkpop

@Foxey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
@lil_honey

@biang_lala
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
@hibernation

@meklalala

@fixit
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 04:57 PM | Show all posts
Poket / pintu  ajaib  Doraemon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by seribulan at 27-12-2018 04:36 PM

@MeghanK

@MeghanK
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
@chesfa

@farlis
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-12-2018 04:54 PM
@noor2

@adila39

Kereta terbang. ..akak dah x larat jem makin teruk. ..nak balik raya pun mudah. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm

1. mesin duit?
2. mesin to determine ur fate?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-12-2018 05:01 PM
Kereta terbang. ..akak dah x larat jem makin teruk. ..nak balik raya pun mudah. ..

kalau kereta akak je sorang terbang memang tak jam.kalau semua orang pakai kereta terbang, pun jam jugak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 27-12-2018 04:57 PM
Poket / pintu  ajaib  Doraemon

gegelung merentas masssaaaaaa.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-12-2018 05:02 PM
kalau kereta akak je sorang terbang memang tak jam.kalau semua orang pakai kereta terbang, pun jam ...

Sekurang2 nya ada dua jenis laluan. ...boleh kurangkan jem ...hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mesin teleport. senang sikit nak bergerak ke sana ke sini. tak jam, nak melancong pun sukahati bila2 masa boleh. nak pergi pasar, no problem. ada sales kat shopping mall, no problem tak perlu beratur panjang.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 27-12-2018 04:57 PM
Poket / pintu  ajaib  Doraemon

Haaaa. .ygni lagi bagus..nk pi opis atau balik kg. ..mudah guna pintu ajaib je. ..langsung X de jam. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh tak sesiapa cipta, satu apps untuk bookstore?memudahkan pelanggan nak cari buku yang nak dibeli.masuk, capai dan beli.

apps tu kita boleh check mana buku tu disimpan, lepas tu siap dengan history buku tu, date dibeli, rating dan sebagainya.susahlah takat indicate ENRICHMENT, SCIENCE, BUSINESS, BLOCKBUSTER, TEEN NOVEL .... kena belek setiap rak dan baris buku.

contoh nak cari buku salman rushdie, kang terbelek stephen king, ambil, belek lagi, terbelek peter straub, ambil.yang salman rushdie belum jumpa lagi.

last2 lari budget.

dengan ada apps ni, masuk, capai, bayar dan blah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
auto drawstring bedsheet.

siap dengan hospital corner sekali.tak payah kemas lepas bangun tidur.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-12-2018 05:11 PM
boleh tak sesiapa cipta, satu apps untuk bookstore?memudahkan pelanggan nak cari buku yang nak dibel ...

ini apps macam library portal kan? tapi apply kepada bookstore. good idea juga
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hologram. hologram phone, laptop, tablet. tak perlu bawa phone kemana2, tak perlu bawa laptop kemana2, pergi meeting ke study ke. senang dan mudah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
@Buritan   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apps untuk kunci kereta.kat kunci kereta ada buzzer, bila kunci kereta kita lupa letak kat mana, apps tu akan trigger pada kunci, buzzer akan bunyi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
underwear untuk perempuan yang boleh sense dan identify sebelum perogol, pencabul, pemancut dan peliwat mendekati mereka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kasut yang boleh bertukar corak ikut mood.

misal kata mood tak elok hari tu, dia bertukar corak kehitaman.jadi kawan2 sekeliling berhati2 untuk bergurau kasar.

dia macam ekor western diamond back.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067179s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list