Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4375
View
53
Reply

Berapa orang bekas kekasih hati korang?

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-12-2018 05:40 PM | Show all posts |Read mode



Jom kita throwback kisah cinta masing-masing. Dari cinta monyet sampailah ke hari ini. Berapa ramai pasangan kekasih korang?

Kalau tak kisah, kongsilah sekali macam mana boleh jatuh cinta.hihi





Single Polls, Total 142 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg betul2 aku tgkap cintan tu sorang je. 1st love
Pastu aku dh cerdik skit. Xde nk setia tahap gaban. Sia sia je. Sape cepat dia dapat
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 06:39 PM | Show all posts
xde option lebih dari 3
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ingat lah baper orang
Kahkahkahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 19-12-2018 07:33 PM
Tak ingat lah baper orang
Kahkahkahhhhhh

fixit playgirl
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 19-12-2018 06:14 PM
Yg betul2 aku tgkap cintan tu sorang je. 1st love
Pastu aku dh cerdik skit. Xde nk setia tahap gaba ...

Dulu dulu ...Pokchik macam four season..Ada winter..autumn..spring...summer...
Mantan mantan Pokchik semua Pokchik setia (ketika berdiri dan duduk) bersama sidia.....kalao Pokchik ditempat yg lain...Pokchik akan setia ( juga duduk ..berdiri..makan) dengan mantan yang lain. So kira Pokchik SETIA la pada semua mantan mantan gelfren pada waktu yg sama ketika itu. Maksudnya kalao Pokchik ada 3 jah gelfren....Pokchik setia pada mantan yang bertiga itu saja....teda yang ke empat.

Kih...kih...kih...kih...

#silabashpokchik

**Pokchik tak vote...tak ada poll yang sesuai untuk Pokchik...Apa barang maksimum 3 mantan.....kih...kih...kih..kih...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 19-12-2018 07:37 PM
Dulu dulu ...Pokchik macam four season..Ada winter..autumn..spring...summer...
Mantan mantan Pokc ...

Hahahaa hebat la pokcik. Setia pada yang tiga
Pokcik bakpo laki blh suka dan sayang 3 orang pada masa yg sama? Rasanya kebanyakkan ppuan ni hati dia blh sayang sorg je pd masa sama. Apakah kasih sayang lelaki tu terlampau banyak sampaikan tak luak jika bg kt sorg je..sbb tu dia bg lg kt dua org. Gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 19-12-2018 07:37 PM
Dulu dulu ...Pokchik macam four season..Ada winter..autumn..spring...summer...
Mantan mantan Pokc ...

Pok cik eksyen.
Nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 19-12-2018 07:35 PM
fixit playgirl

Yihhhh

Nampak aje ahli mesyuarat tingkap nihh

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
First love masa kat uni..pewittttt

Skang dah kawin tapi ex sampai skang x kawin2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
1st love dr zaman skolah lg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu la, 20 thun lepas, penah la hati ni terisi. Tp lepas tu buang jauh2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
first love sekolah menengah 24 taun yg lalu...
second love 18 tahun yang lalu di u jauh nun di utara...
kawin ngan third love..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorang je..laki aku tu la ex bf aku..tu la yg sudi trima aku ngn kasarnye n xreti mekap..mostly jantan yg aku suke xminat kt aku sbb aku ksar cm jantan..seb bek la aku msih berjiwa pompuan fuhhh..hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta kt laki2 hensem dalam anime dikira bercinta jgk ke?hihihi~
Dlm real life,sorg je ex..tu pn sy break sbb dia tipu sy..dh ler bt kita mcm ada xde je..cari kita bila diperlukan..
So sy x perlukn lelaki y irresponsible cmtu..thats why sy break ngn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 19-12-2018 07:49 PM
Hahahaa hebat la pokcik. Setia pada yang tiga
Pokcik bakpo laki blh suka dan sayang 3 orang pada  ...

Gitu lerr crita masa muda sistur cekgi.

Kenangan indah zaman muda.... Pokchik merindui saat saat fon analog Alcatel Pokchik berbunyik....masa tu tak ada caller id...Pokcik jawap fon jer....terus kena maki kaw kaw dari gelfren yg baru 2-3 hari Pokchik mantankan....

Kih...kih...kih
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 3... tp bukan jenis cintan cintu..jenis target kawan tp jarakkan sbb target abih belajar pastu baru nikah.

Yg no 1... ntah rasa mcm tkmau meskioun dia baik sgt n bakal jurutera

No 2.. jurutera pet...jeles sgt. Putus

No 3... pensyarah engine ....putus..dia minta putus sbb time tu dia tgh smbung belajar lg..dia kata takleh fokus.

Berhubung melalui ym n mesej jaa..no dating2
Hihi..jmpa pun berteman..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada..hubby skrg ni la yg betul2 cinta hati aku..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebih dari 3...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list