JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
487
View
23
Reply

[Lain-Lain] AVENGERS: Endgame

[Copy link]

Author: jofizo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-12-2018 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Speku dibuka...kikiki
Yg pasti captain marvel n hawkeye in...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabarrrr nak tunggu april depan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:56 AM | Show all posts
dengar cerita hawkeye jadi watak lain sikittt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
hdrsli replied at 8-12-2018 01:56 AM
dengar cerita hawkeye jadi watak lain sikittt

Mungkin kot sbb muncul dgn wajah baru nama baru
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Hawkeye jadi ronin. His new persona. Dia blaja main pedang yeaa... best!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 8-12-2018 08:47 AM
Hawkeye jadi ronin. His new persona. Dia blaja main pedang yeaa... best!

Mzz hari tu confuse ronin dengan ronan. Tapi ronan ada dalam captain marvel kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ronan yang villain guardian of thr galaxy tu. ronin is thr new hawkeye. Gittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 8-12-2018 09:35 AM
Mzz hari tu confuse ronin dengan ronan. Tapi ronan ada dalam captain marvel kan

Ronan yg dlm guardians. Mati dah kan klu tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hdrsli replied at 8-12-2018 01:56 AM
dengar cerita hawkeye jadi watak lain sikittt

Macam yang forumer lain cakap dia jadi Ronin, dalam trailer ni pun dia muncul dgn wajah baru siap dengan pedang lagi, tapi 1 scene je ler
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh masuk new year resolution: Capt Marvel and End Game.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ant-man ada..and quantum tunnel tu ada dengan dia so rasanya guna time travel lah ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Speku speku mengatakan guna quantum realm, time stone, ant man antara important character dalam ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Clint Barton bertukar dari Hawkeye ke Ronin. Spekuannya kerana isteri dan anak2nya telah terkorban semasa petikan jari Thanos. Jadi Clint dah ala2 vigilante gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:51 AM | Show all posts
mrseller replied at 8-12-2018 11:27 PM
Speku speku mengatakan guna quantum realm, time stone, ant man antara important character dalam ni

Ha ah kan. Dalam trailer A:E minit ke 1:17 kita nampak Bruce Banner tengok display mengatakan Scott Lang missing. Kita tahu dalam filem Ant-Man and the Wasp, Ant-Man telah masuk ke dalam quantum realm. Tapi dalam trailer A:E minit ke 2:08, tiba2 Scott muncul di HQ Avengers.

Hint kedua: Steve Rogers melihat gambar Peggy Carter yang masih disimpannya... menunjukkan yang Steve bercadang untuk pulang ke zaman asalnya. Natasha berkata "This is going to work" mungkin merujuk kepada rancangan Steve tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Yes, banyak teori, bagi phase 1 or 2 MCU film, ini lah ending but beginning bagi new phase utk MCU film. Bole tengok jugak iron lady suit utk pepper pots yang di panggil rescue
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Punya la marvel delayed trailer ni kuar. If leaked date dia postpone. Ni pn duk tggu rabu sbb kata rabu kluar. Rupenye drag hr lain. Msti ada scond trailer. Leh smbung spekulasi lg...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
X sabar nk tgk.. klu durasi 3 jam pun xpe.. baru puas ati
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dah x sabar...mcm2 dorg tanya mama dia ni..mama dia kena study & study character..kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:50 AM | Show all posts
tak sabar for the movie. hawkeye!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 9-12-2018 11:10 AM
X sabar nk tgk.. klu durasi 3 jam pun xpe.. baru puas ati

3 jam pun xde hal. Dah biasa tgk hindustan. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:37 AM | Show all posts
can't waaaiiittt...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 10:10 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:01 PM | Show all posts
Apasal Rocket tak ada dalam trailer nih. I wonder apa peranan Rocket nanti. He is the last surviving Guardians.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049822s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list