JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1154
View
39
Reply

[Jenayah] .. Derhaka nya penganjur anti ICERD, jual nama Raja-Raja Melayu. Harap repot polis dibuat

 Close [Copy link]

Author: pyropura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sultan of Selangor upset over claims he will take part in anti-ICERD rally

ALING JAYA: The Sultan of Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, is upset over messages circulating on social media that he, along with the Johor sultan, would be attending an anti-ICERD (International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination) rally tomorrow.

The statement was issued by the sultans private secretary, Mohamad Munir Bani, and published on the Selangor royal offices Facebook page.

The Selangor ruler urged all parties not to link him to any rally organised by any political party or NGO.

Such statements can confuse the people.


The Selangor ruler is not supposed to be involved in any rally organised by any party, the statement read.

The rally, which has been rebranded as a thanksgiving gathering to welcome Putrajayas decision not to ratify the international rights treaty, will take place near Kuala Lumpurs Dataran Merdeka from 2pm to 6pm.

It was initially organised to protest against ICERD, which detractors say is a threat to Malaysias affirmative action policy.

The organisers expect about 500,000 people to attend.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:30 PM | Show all posts
nampak tak cara ummah suci main kotor macam mana? kotor hancing kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Para penderhaka ni lah yg jadi pujaan lobaicai @boslava
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:34 PM | Show all posts
Sejak bila kau jadi pelindung Raja2?   Bukan kau selama ni yang menghina raja2 ke???
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 7-12-2018 11:34 PM
Sejak bila kau jadi pelindung Raja2?   Bukan kau selama ni yang menghina raja2 ke???

Cite psl report2 ni hang ade je..mat tisu masih mereport2 kt admin lg ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pyropura at 7-12-2018 11:44 PM
zorrro_03 replied at 7-12-2018 11:34 PM
Sejak bila kau jadi pelindung Raja2?   Bukan kau selama ni yang menghina raja2 ke???


Bila pulak aku jual nama raja atau hina?  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
roy3 replied at 7-12-2018 11:40 PM
Cite psl report2 ni hang ade je..mat tisu masih mereport2 kt admin lg ka?

.... l
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:48 PM | Show all posts
roy3 replied at 7-12-2018 11:40 PM
Cite psl report2 ni hang ade je..mat tisu masih mereport2 kt admin lg ka?

Forum ni aDa peraturan.  Kalau forumer bebl macam kau, aku report je. Tanpa segan silu.  Wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:48 PM | Show all posts
pyropura replied at 7-12-2018 11:43 PM
Bila pulak aku jual nama raja atau hina?

Dah kau terasa kenapa?  Kau kencing malam Ye????
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sultan yg lain dipinggir ka
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:49 AM | Show all posts
momod naikkan RP thread ni sebab tiada pasal OX
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
taikor replied at 8-12-2018 12:17 AM
Sultan yg lain dipinggir ka

Nama soltan johor pun kena jual
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 7-12-2018 11:30 PM
nampak tak cara ummah suci main kotor macam mana? kotor hancing kan?

Lobai2 kepam ni ingat soltan2 high clasd tu hingin sangat ka dgn depa
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 8-12-2018 07:51 AM

tiba tiba plk mahacai  terlebeh hormatkan sultan. selama ini meratep maki  , sumpah seranah dan burukkan sultan tu siapa ?? bukan mahacai pakatan hanat
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:07 AM | Show all posts
pyropura replied at 8-12-2018 01:03 AM
Lobai2 kepam ni ingat soltan2 high clasd tu hingin sangat ka dgn depa

entah2 soltan pun tak hiraukan hal picisan icerd icerd ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya konon nak membela kuasa Raja2 Melayu.

Hujung2 Raja2 Melayu ludahkan aja...siap berbini Russia, tak pandang pon pompuan Melayu masam yg berdemo tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 8-12-2018 07:49 AM
tiba tiba plk mahacai  terlebeh hormatkan sultan. selama ini meratep maki  , sumpah seranah dan buru ...

Yg derhaka pada raja2 to puak Umno, terbaru di Perlis isu MB. Yg buat poster panggil sultan "natang" tu pun Umno
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:51 PM | Show all posts
Takper..bagi jer himpun..kul 6 selesai lah tu..so biarkanjer... tgj lepas himpunan ..masih ke lagi no icerd kehulu kehilir..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:55 PM | Show all posts
Kenapa soltan soltan tersebut tak nak berdemo? bukan kah depa sendiri kata depa memperjuangkan BANGSA MELAYU?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 8-12-2018 12:55 PM
Kenapa soltan soltan tersebut tak nak berdemo? bukan kah depa sendiri kata depa memperjuangkan BANGS ...

tula. pelik jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
roy3 replied at 7-12-2018 11:40 PM
Cite psl report2 ni hang ade je..mat tisu masih mereport2 kt admin lg ka?

Itu biasakk.. usik kote sikit pi ngadu kat mak.. yg mak laa ikut je ckp anak tuuu.. tak riso kee anak tuu membesar jd pondan.. cash sggh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 8-12-2018 08:07 AM
entah2 soltan pun tak hiraukan hal picisan icerd icerd ni.

Icerd ni perlu supaya lopes ni leh kawin sesama closet.. rugi betull
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:31 PM | Show all posts
Sultan2 pun dah sedar bahaya rapat dengan mana2 belah politik selepas tengok apa jadi pada UMNO

baik play safe aman2 dalam istana bukan ada siapa usik pun...

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:07 PM | Show all posts
Buritan replied at 8-12-2018 08:18 PM
Icerd ni perlu supaya lopes ni leh kawin sesama closet.. rugi betull

kau nak kata ada kerabat soltan yang gay in da closet ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 8-12-2018 10:07 PM
kau nak kata ada kerabat soltan yang gay in da closet ke?

Aku tak tulis.. ko yg tulis.. gasak ko laa..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049153s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list