JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1004
View
19
Reply

Begini Corat Coret Perkahwinan Nick Jonas & Priyanka Chopra. Ramai Tersentuh..

[Copy link]

Author: NmeeraR       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2018 03:10 PM | Show all posts |Read mode
Nick Jonas dan Priyanka Chopra akhirnya rasmi mengikrarkan janji suci pernikahan. Momen bersejarah itu berlangsung pada Sabtu 1 Disember 2018 bertempat di India. The Jonas Brothers hadir di Mumbai sejak seminggu lalu untuk menyambut hari bahagia itu. Perkahwinan mereka digelar mewah bak bangsawan dengan persiapan serba istimewa.


Berikut, ini gambar kenangan penyatuan cinta Nick dan Priyanka.


1. Calon Pengantin tiba di Mumbai




2. Sahabat dan tetamu penting dari keluarga Ambani telah tiba di tempat pernikahan Priyanka




3. Akhirnya setelah melalui perjalanan cinta yang cukup berliku, Priyanka rasmi melepaskan zaman bujangnya di usia 36 tahun




4. Nick rasmi menjadi suami  Priyanka




5. Kemesraan pengantin bersama keluarga




6. Bukan Priyanka namanya kalau tidak tampil menawan untuk setiap gaun yang dikenakan




7. Pasangan pengantin antara Bollywood dan Hollywood kelihatan begitu ceria di majlis mereka.



8. Majlis pernikahan mewah Nick dan Prinyanka turut diadakan di Taj Umaid Bhawan Palace.



9. Pelamin Mr. Jonas dan Mrs Jonas. Pasangan selebriti dua benua paling terhangat




Seterusnya, gambar yang membuktikan Nick dan Prinyanka begitu dekat dengan keluarga mereka.



10. Madhu Akhouri Chopra adalah wanita yang sangat disayangi Priyanka. Rasa-rasa Priyanka ada mirip dengan ibunya tak?




11. Sama seperti sang pujaan hati, Nick juga begitu dekat dengan ibunya, Denise Jonas



12. Jejaka dalam keluarga Jonas  yang tidak kurang kacaknya



13. Prinyanka dikenali sebagai seorang yang sangat penyayang. Dia bersama adik beradik lelakinya sambil menggendong anak buahnya.



14. Nick juga mengambil gambar dengan Aydin, anak saudara lelaki Priyanka



15. Nick Jonas & Priyanka adalah jenis orang yang benar-benar menyeronokkan. Gambar kenangan Nick dan Prinyanka berkumpul beramai-ramai ketika di Mumbai.



16. Makan malam antara keluarga Nick & Priyanka di Delhi, India. Berkumpullah keluarga dua benua di sini.



Nampaknya kedua-dua keluarga antara benua ini mempunyai pertalian yang sangat baik. TAHNIAH! Diucapkan kepada pasangan selebriti Bollywood dan Hollywood ini. Serasinya tengok pasangan terhangat ni. - CARI








Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mak mertua bg pc anting2

sayang betul kat mennatu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka Dakota fanning..ingatkn dia ada attend. Anyway kalau couple ni dapat anak nanti mesti super cute cantik molek
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi Sansa belum ada ikatan da mcm adik ipar betul dah ehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa kos kahwin ni? Memang cantik gila venue and wedding and baju and everything. Iols imagine byk gila habis for engagement and wedding sbb jenis family besar
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:10 PM | Show all posts
cantik..suke sgt tgk baju priyanka..mewahhh sgt..xsbr nk tgk cmne muke bbay diorang nt..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat dapat baby pls.
Mesti comel gile
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa pelamin dia. Simple je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah......
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
imho...priyanka ni xlah cantik sgt mcm yg pemuja2 sheol duk gembur2 kn tu. rupa mcm mak2 dah sgt. n pls la tipu sgt k statement adik beradik jonas yg kacak {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:57 PM | Show all posts
Tastefully done with both culture joined together.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronok betul tengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-12-2018 09:47 PM
imho...priyanka ni xlah cantik sgt mcm yg pemuja2 sheol duk gembur2 kn tu. rupa mcm mak2 dah sgt. n  ...

Somehow iols setuju plak dgn chuols..priyanka nmpak macik2 sangat. Tp sesuai la usia pon dah capai 36. Jonas pon bg iols idok la hensem tahap super duper. Adik beradik priyanka dan jonas dua2 belah tidak ada yg  cantik/hensem di mata iols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Priyanka muka tua.dah nmpk symptoms mak2 dengan leher berlipat. tapi lantakle dah jodoh dgn suami ni bukan kacak pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 02:45 AM | Show all posts
priyanka ni penah kawen ke sblm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 07:21 AM | Show all posts
apedehal replied at 7-12-2018 09:47 PM
imho...priyanka ni xlah cantik sgt mcm yg pemuja2 sheol duk gembur2 kn tu. rupa mcm mak2 dah sgt. n  ...

yesss... setuju ngan u. and majlis kawen dia mcm india bisa, penuh warna warni. xde la wow sgt. kisah cinta diorg pon xde ape y nak dikatakan sgt. cuma tang umur berbeza tu jek
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hrhliana replied at 9-12-2018 02:45 AM
priyanka ni penah kawen ke sblm ni?

Tak pernah. First marriage
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
10yrs age gap ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 09:11 PM | Show all posts
Time sheols jd singer tu lawa sgt. Now nmpk biasa2 plak.

Priyanka mmg dh menetap kat Hollywood ke ek.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:50 AM | Show all posts
mek suka tgk piyanka ni masa dia lepas rambut, ade yg gmbo ngan baju kaler emas tu, lawa kemain..
yg sanggul sume nmpk tua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058093s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list