JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1134
View
18
Reply

Che Ta memang dboom!! --> 'Aku yang pakai, kau yang panas...'

[Copy link]

Author: auntyaya       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2018 01:24 PM | Show all posts |Read mode


AKU yang pakai, kau yang panas, kata pelakon Rozita Che Wan apabila penampilannya dikritik pengguna laman sosial ketika menyaksikan perlawanan bola sepak separuh akhir Piala AFF 2018 membabitkan Malaysia menentang Thailand di Stadium Nasional Bukit Jalil, baru-baru ini.
Rozita atau mesra disapa Che Ta menarik perhatian netizen dengan gaya bulu mata palsu, baju jumper berwarna kuning dan memakai but.
Bulu mata palsu saya memang sentiasa pakai. Saya ada jersi warna biru tapi sudah pakai sebelum ini, jadi takkan ulang pakai baju sama. Saya pakai but sebab kaki kan aurat. Lagi pula apa masalah tengok bola pakai but?
Mereka kata saya berpeluh-peluh pakai macam itu. Macam mereka mana tahu? Saya setitik peluh pun tak rasa keluar. Saya dapat tiket VVIP sebab adik ipar kapten Malaysia. Tidak perlu beratur nak masuk stadium, katanya.
Che Ta berkata, penampilan itu paling ringkas jika mahu dibandingkan dengan penampilan kebiasaannya.
Over sangatkah? Bagi saya ia sangat ringkas dengan memakai jumper, tights dan but. Saya pula jenis takkan keluar rumah pakai kemeja dan seluar jeans. Tidak sama sekali.
Sekurang-kurangnya saya akan sarungkan dengan jaket. Sebabnya nanti sejuk dan boleh demam. Kenapa tak pakai sport shoes? Saya bukan tomboy. Kalau beli, saya pakai sekali saja dan berikan kepada anak, katanya.
Bagaimanapun, ada segelintir netizen memuji penampilan Che Ta kerana dianggap berani dan luar biasa.
Apa salahnya kalau jadi inspirasi untuk pergi tengok bola selepas ini. Jadi lebih meriahlah.
Tetapi, jangan pula dah pakai meletup duduk diam saja. Kena meriah juga macam saya, katanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
over la netizen ni
biasa je cheta pakai cam tu
ok apa
sentiasa cantek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 01:32 PM | Show all posts
saya suka jer tengok che ta nie dressing .. mcm cool ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:46 PM | Show all posts
aku rasa kalau orang lain pakai, aku akan cakap orang tu over. tapi ini che ta. so aku ok je sebab dia che ta. lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamon cheta, sewa suite jelahh.. baru 20-25k wkaakkakakaka baru lah duk dlm airconddd..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kang dia pakai skirt berbulu kang
Berbulu plak mata korang nengok..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu cheta pakai tupis.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 02:31 PM | Show all posts
Saya pakai but sebab kaki kan aurat.


Iols nak gelak tapi betul la kan, kaki tu aurat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 02:32 PM | Show all posts
kalao che ta pakai mcm tu x de benda nak heran, tp tetap rasa agak bongkak dengan ayat2 dia tu. acik x tomboy tp acik pakai sport shoes...so skang acik jd tomboykah?
hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 02:33 PM | Show all posts
lan pet pet tetap lawak
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 02:36 PM | Show all posts
ok aje..stylo sangat.. ai admire dia dah mid 40s pun masih meletop muka n body
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia ni klu pakai baju n kasut sekali je ke??x berulang kali pakai .kayos ko che ta
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:14 PM | Show all posts
Saya dapat tiket VVIP sebab adik ipar kapten Malaysia. Tidak perlu beratur nak masuk stadium, katanya.


ayat2 salah guna kuasa yang tak ramai orang perasan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis tu takkan nak suruh che ta pakai baju meleret2 yg keknis pakai masa premier paskal itu ari kowtttt
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:38 PM | Show all posts
serawadurian replied at 7-12-2018 02:32 PM
kalao che ta pakai mcm tu x de benda nak heran, tp tetap rasa agak bongkak dengan ayat2 dia tu. acik ...

yup...tak pelik pun sbb che ta yg pakai...

kan che ta dah kena jawab ala2 firaun gitu...lagi nyampah nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:23 PM | Show all posts
AKU CHETAAAA....

(bace tone sama mcm Aku Posmen)


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:29 PM | Show all posts
hahahha. Bio le die nk bergaye. panas ke idok die je tau.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik ipaq kapten malaysia gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:54 AM | Show all posts
aku lagi pelik kalau tetiba che ta pergi tengok bola tapi dress up sempoi2..
knowing che ta...this is norm..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046395s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list