Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13978
View
175
Reply

"Haha... Hebat Mencari" - Ini Respons Siti Nurhaliza Bila Dituduh Pakai Busana Ciplak

[Copy link]

Author: Cari-Nurulain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-12-2018 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Jorja replied at 7-12-2018 04:07 PM
Murahny rezeki dct kan.. kalau ingat mula mula ikut rtm muka kusam, pakai dress bunga besar besar mc ...

Meols sejak tengok history dct kat youtube tiberr rasa macam kesian kat dct ni..sepanjang hidup dia kena kerja keras cari rezeki nak sara family belah sana & belah sini..Sudah-sudahlah,biarlah kg.com pun janji dia suka.Btw mana pereka fevret dia si michael ong tu ye?lama jugak menyepi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 03:31 PM | Show all posts
gojes as always... luv u forever ct
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 03:37 PM | Show all posts
iolz pon tertanya2 ape cerita Mikel Ong
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sixret replied at 11-12-2018 01:33 PM
Satu perkara yang saya pelajari selama saya menjadi ahli forum cari, pendapat forumers di forum in ...

So true kak sixret.. kat forum ni komen haters yg mengeji tak habis tu tidak mewakili suara ramai pun. Ramai je yg suka siti tapi memilih utk tak nak terlibat dgn provokasi haters.

Siti ni saya sangat percaya dia seorang yg baik sebab sentiasa terpancar pada muka dia. Sentiasa senyum dan melayan peminat dengan baik. Ramai orang doakan dia. Siti ni diuji macam2 tapi dia ni nampak sangat kuat walau trpaksa telan semua kepahitan tapi masih mampu tersenyum, dan Allah sentiasa bagi dia rezeki lebih dlm pelbagai bentuk.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:49 AM | Show all posts
Edited by awexgaban7 at 17-12-2018 09:51 AM
suduseno replied at 7-12-2018 12:18 PM
Fesyen ct ni mostly hauk je .Ada je retis pakai tudung cantik je berfashionnnnnn

kan.... nampak mcm tak kena... mungkin mata meolz yang kero
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 09:55 AM | Show all posts
aderaderker replied at 8-12-2018 08:13 AM
Part positive vibes tu sangat betul.
Dua2 tak pernah meroyan merempan kat media and socmed dalam ...

bab ni meolz salute... payah nk tgk sheolz meroyan.... sbb tu dia relevant till now.... gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 08:54 AM | Show all posts
multinicky replied at 7-12-2018 12:27 PM
masalahnye penyembah2 tokti puji2 dkt twitter cantik katenye even meols sndr pon tgk kampung dot c ...

Masih pegang title Diva Lipis. HAHAHAHAHA. meols tengok pun hauk je. takde wow sgt pungggg
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tintin22 replied at 12-12-2018 03:37 PM
iolz pon tertanya2 ape cerita Mikel Ong

Kan ong dah muncul... masa APM tu mikel ong yg buat bju mekiti
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 10:21 AM | Show all posts
September14 replied at 26-12-2018 09:06 AM
Kan ong dah muncul... masa APM tu mikel ong yg buat bju mekiti

oh ye ke? xperasan thanks
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 05:03 PM | Show all posts
ayjay replied at 7-12-2018 02:06 PM
Agreed! And adakah dgn retis tersohor no1 malaysia buat begini maka ianya menghalalkan ciplak menc ...

mungkin lebih kepada term "inspired by'??? dunno
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sejujurnye lebih baik emulate dari imitate..maksudnye designer boleh buat design tu jadi lebih baik, jadikan inspiration dato ct sbgi subject matter...border line, nnt bila terlampau sama, akan ada situasi mcm ni la, copy meng copy... tapi bak kata oreng putih, Imitation is the sincerest form of flattery...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 7-12-2018 02:54 PM
Dia kna cr duit la ko apa tau.... bil mkn pkai dia bkn ko yg byr

Suka hati aq la nk komen apa pun..ko panas knp bai??ni mesti fan kipas mati ct caras ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
CupuCupu replied at 7-12-2018 03:31 PM
Tu maknanya kn byk istigfar..jgn busuk hati dkt org.dia xde slh pun ngan u.xsuka jgn tgk.berita ha ...

Ni forum boleh komen apa je..yg penting x langgar law...so suka hati aq nk komen apa..ko jgn reply klu x suka komen aq
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2018 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 7-12-2018 06:38 PM
Rengsanya chuols dgn rezki tok ti

Kalo tun mahathir baca ni, kompem chuols dicop melayu  ...

X rengsa ngn rezeki ct caras..cuma annoying dgn pembawakan dia skrg..aq ada hak nk jadi hater or fan mana2 retis..n aq ada hak nk komen apa pun kt forum cari asalkan x langgar etika..lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya mmg mengagumi bakat beliau. Ya bakat sahaja {:run
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
michael ong bff my fav artis la chuols, zahida rafik

Screenshot_2019-01-13-20-55-46-996_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136196s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list