Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14000
View
175
Reply

"Haha... Hebat Mencari" - Ini Respons Siti Nurhaliza Bila Dituduh Pakai Busana Ciplak

[Copy link]

Author: Cari-Nurulain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2018 11:14 AM | Show all posts
KakaJah replied at 8-12-2018 11:08 AM
Kalau akak designer akak rasa terhena jap kena org bg baju contoh . Kan designer. Kejenya mendesai ...

Exactly, dan designer asal pun rasa terhina ya design RR yang sebenarnya sedih jah rupanya, omputeh kata "the poor version of the original". Ini bukan inspired pun kesian yang define "inspired" gitu rupanya--satu penghinaan buat true artists. Orang kita bab ciplak ni memang biasa dalam design, dalam lagu, dalam pelem pun biasa jah ciplak tanpa segan silu termasuklah set-set A-lister perasan bagus tuuuuh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 8-12-2018 11:09 AM
Karatz CTDK sendiri tak geti nak ikut cara CTDK, depa lelebih meroyan sementara CT cool jah. CTDK pu ...


So.. ko haters ke tidak? Haha

Tq kata bonda ratu kami cool.. kami meroyan takpelah.. kami bukan shiape shiape hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 8-12-2018 11:14 AM
Exactly, dan designer asal pun rasa terhina ya design RR yang sebenarnya sedih jah rupanya, ompute ...

Mana ko tau org tu rasa terhina? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 8-12-2018 11:21 AM
So.. ko haters ke tidak? Haha

Tq kata bonda ratu kami cool.. kami meroyan takpelah.. kami buk ...

Hahaha bondaratu mmg cool menghandle segala bentuk tohmahan dan cacian kan. I mmg respekkk bab tu. Kalau retis lain kerjanya meruyan kt instastory berkajang kajang. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 04:06 PM | Show all posts
sheols pakai apa pun semua orang nak komen yach... aura sheols...
chuols yg pakai cantik2 ni sape jeee tengok chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai tok ti cover rr..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni semue salah che ta yg kg.com tu... sibuk nak saound org ciplak2 rekaan die...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus sendu thread selepas ada dua tiga srikandi2 masuk hahaha

Kami tak perlu ramai utk senyapkan musuh yang ramai. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 8-12-2018 04:48 PM
Terus sendu thread selepas ada dua tiga srikandi2 masuk hahaha

Kami tak perlu ramai utk senyapkan ...

Hmm. Dah dah la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ke kereta2 anak datuk k tu siti yang belikan chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mandak20 replied at 8-12-2018 08:16 AM
Design asal nampak dreamy. Yang copy nampak matured & motherly, effect jenis kain kot. Tokti still n ...

Yup jenis kain tu yang paling obvious
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa mak iti baju ni..letopss dan kurusssss
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Uolss ckp mcm tok ti ni tak de duit je gayanya kena keje cari rezeki gile2 tggung family, pdahal chuols smua x taw investment tokti berlambak2. Mestilah dia keje sbb passion dia dlm industry seni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tau ramai x suka siti n kaki kutuk siti dan aku x fhm knp ...tapi pada aku...andai depan mata aku ada siti...lofa..nora danish atau artis2 bbnu...aku tetap berlari utk tgkp pic dgn siti sorg aje hahahahaha...dia punya aura besar sgt
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:16 AM | Show all posts
alah bapa kali dah mengopi..dulu pun pernah RR buat baju tokti masa AJL tiru kak Jolie....si rizman ni anoying sikit pangainya...berbanding ruzaini....iols ada la jgk byk kali event dgn diorg ..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 9-12-2018 09:52 AM
Aku tau ramai x suka siti n kaki kutuk siti dan aku x fhm knp ...tapi pada aku...andai depan mata ak ...

Aura dia mmg kuat.. ada 1 mjlis kawen ni... tokti lmbt dtg, tetiba dia smpai masuk dewan trus snyap kejap n sume tetamu duk pndang dia... yg kutuk tu pun klu nmpk tokti dpn2 iol x rasa diorg akn bpling muka n blah. Lg diorg excited nk tgk ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau neelofa mampu dptkan baju dr original international designer (tolak tepi baju2 tu hauk dipakainya), kenapa penyanyi nombor satu negara tak mampu pula nak dptkan 1 pasang yg original? Bukankan penyanyi nombor satu ni antara yg paling anti cetak rompak selama ni? Oooh...inspired from the original...sama lah mcm lagu2 dan performance beliau selama ni pun banyak juga inspired from other artist.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 12:35 PM | Show all posts
tu bebatuan swarovski ke? lawa sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 02:24 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 9-12-2018 11:59 AM
Kalau neelofa mampu dptkan baju dr original international designer (tolak tepi baju2 tu hauk dipakai ...

chuols tetap nak compare tokti dengan retis lain khennn...
sorry chuols nanti benang lain iols puji idola chuols okeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2018 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 9-12-2018 09:52 AM
Aku tau ramai x suka siti n kaki kutuk siti dan aku x fhm knp ...tapi pada aku...andai depan mata ak ...

True. Rasa dia ni hati dia baik. X sombong. Layan org kg dengan baik. Aku rasa je lah kan. Masa dlm ctdkation dulu pun nmpk ct ni jenis org yg simple. X komplen makan. Semua issue dia byk bertenang..  Eh.. Ke sebab depan camera?  Mak dia pun nmpak baik, sopan. Makan x komplen gak. Tido pun atas katil tambahan je. Siap ct yg bukakkan katil tu. Yg sebelah datuk k plak byk bunyik. Anak2 komplen bab makan. Kakak datuk k...demand nak bilik dkt anak cucu.. Hehehe...  Bior lah bilik jauh pun... Pandai2 la cucu tu mak ayah diaorang jaga sendiri.. Org cam siti ni aku rasa campak lah mana pun.. Leh sesuaikan diri...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100559s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list