Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13968
View
175
Reply

"Haha... Hebat Mencari" - Ini Respons Siti Nurhaliza Bila Dituduh Pakai Busana Ciplak

[Copy link]

Author: Cari-Nurulain       Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2018 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya baju siti. Original lagi cantik
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
selyusi replied at 7-12-2018 03:14 PM
Ok je aku tengok

entah..mata aku tengok ok je, kg.com? huhu..yg baju macam mna dikira bandar.com? ke terletak pada pemakainya? terkejut baca yg bitter much dlm ni, huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Jorja replied at 7-12-2018 04:07 PM
Murahny rezeki dct kan.. kalau ingat mula mula ikut rtm muka kusam, pakai dress bunga besar besar mc ...

agreed, kejayaan anak melayu yg aku sangat banggakan, hal peribadi dia aku tak nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Designer msia je melenting if kena 'inspired'.. baik baju.. baik tudung.

Designers luar relax2 je kasi inspirasi org nak tiru.. share ilmu share rezeki katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Asalpun kampung... nasib baik masih terpelihara..
tak berubah sgt jd slutty tayang body sana sini sbb culture shock hidup glamer kaya raya..
mcm sebahagian artis.... kira oklah ni dia kekampungan pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ct nampak lain...makin lain
Gamba 1st tu pipi 2 ketul
Da mcm umi aida
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar 100 kali ganda kecaman pun berbanding satu dan dua yg memuji.. sejarah membuktikan bala tentera musuh yang byk itu bisa tewas dengan bilangan yg sedikit. Hahaha.. apa ada hal. Yang pasti org yg dikecam terus maju dan maju. Orang yang mengecam hanya masuk angin keluar asap. Huhi
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 8-12-2018 06:59 AM
Asalpun kampung... nasib baik masih terpelihara..
tak berubah sgt jd slutty tayang body sana sini  ...

I love org kampung haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 8-12-2018 08:20 AM

Siti yang sentiasa disayangi rakan artis..
"Beautiful voice from the beautiful woman" - Ella

thank u ella.. puji bonda ratu kami yg berpenampilan buruk dan kekampungan di acara ini hahahaha

  


Tetap layan walau spontan.. tgk macam mana reaksi ella dan ct yg cepat berpegangan tangan bila ct tak ingat lirik haha. Tengok juga bila ct tepuk nyanyian ella semasa ella berpaling kebelakang dan bila ella pandang ke depan sheols suruh org lain clap. Thats only happen when positive vibes bertemu positive vibes. love u mak iti and ella
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 8-12-2018 08:01 AM
Siti yang sentiasa disayangi rakan artis..
"Beautiful voice from the beautiful woman" - Ella.. than ...

Part positive vibes tu sangat betul.
Dua2 tak pernah meroyan merempan kat media and socmed dalam apa jua isu.
Elok2 jah jawab kalau ada apa2 .

Tak payah nak acah hashtag positivity kehulu kehilir kalau sebenarnya tak macam tu pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita sampah utk masyrkt smph. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Design asal nampak dreamy. Yang copy nampak matured & motherly, effect jenis kain kot. Tokti still nampak lawa, orang cantik pakai guni pun still lawa. Yang inspired2 design ni tak boleh tukar color ker? At least boleh la guna perkataan inspired. Ni nampak sangat copy.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 7-12-2018 02:43 PM
Np makin lama aq makin menyampah ngn dia ni???da x cm dulu..laa ni cm gila publisiti je aq tgk..da k ...

Kalau dia  stop  nyanyi  Sape nak support family Dia.. Tu  yg  x henti2 kerja  tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
knp blink blink baju tokti mcm blink blink tampal mcm kt tudung muroh tu..less is more..xde blink blink tu better lagi kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Earlier dah discuss pun, she should try other brand like Innai, Mimpikita, Nurita Harith, she should stop wearing kaler2 malap, dull gitu, she should go for pastel plak
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 8-12-2018 08:43 AM
knp blink blink baju tokti mcm blink blink tampal mcm kt tudung muroh tu..less is more..xde blink bl ...

Tu la org kata original always look the best. Sama juga macam klon2 sitot yg berlambak tu.. tetap siti juga yang terbaik hihi.. tetiberrrs
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 10:54 AM | Show all posts
Boleh ke uols kita bg design suruh designer tiru? Kalau bg tailor kt kampung akak takpela. Lagipun akak bukan shiapa shiapa. Ni dirinya seorang public figure, yg buatnya seorang Fashion Designer. Tahler. Dah pakai dh pun, deols pun tak kesahhh hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:06 AM | Show all posts
KakaJah replied at 8-12-2018 10:54 AM
Boleh ke uols kita bg design suruh designer tiru? Kalau bg tailor kt kampung akak takpela. Lagipun a ...

HAHAHAHAHA so true.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 8-12-2018 11:06 AM
HAHAHAHAHA so true.

Kalau akak designer akak rasa terhena jap kena org bg baju contoh . Kan designer. Kejenya mendesain la. Inspired ok la kot chuols. Tp ni mcm tmbah lengan dgn tutup cleavage sajork. Tp toksriti comella. Tu jehhh haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 11:09 AM | Show all posts
Karatz CTDK sendiri tak geti nak ikut cara CTDK, depa lelebih meroyan sementara CT cool jah. CTDK public figure, normallah dikritik especially bila kritikan tu betul pun. Tapi nooooo, kritik dinamakan kecaman, yang mengkritik otomatik haturzzzz.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091479s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list