Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13990
View
175
Reply

"Haha... Hebat Mencari" - Ini Respons Siti Nurhaliza Bila Dituduh Pakai Busana Ciplak

[Copy link]

Author: Cari-Nurulain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2018 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway baju che ta utk majlis sama siapa plak yg design ek?bertingkat2 mcm patung atas kek tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 7-12-2018 02:43 PM
Np makin lama aq makin menyampah ngn dia ni???da x cm dulu..laa ni cm gila publisiti je aq tgk..da k ...

Iols x rasa dia akan pencen dlm waktu terdekat ni.mmasih byk bills perlu di bayir..dgn kos aafiyah lagi mesti nk yg terbaik serba serbi..sek pn tak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-12-2018 03:47 PM
siti ni gigih cari rezeki...utk family husband dia jugak... sesekali nak juga melaram, nak manjakan  ...

Hmm yelaa kan..dia nk gk me time nk melaram nk puaskan ht sendiri nampak cantik dgn rekaan pilihan sendiri..maybe time2 cmni je dia dpt
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:42 PM | Show all posts
x mampu kot bayar designer asal. Bole la tu Rizman Ruzaini. Baki boleh guna byr bil famili.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:42 PM | Show all posts
baju siti pakai tu nmpak cheap baju yg dia refer tu nama wallllaaaa n mahal
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls ngefan juga dgn tokti tp jujurnya sheolls tak nampak kurus pun dgn baju tu seperti yg didakwa karatz sheolls. And iolls juga rengsa tengok gaya tudung tokti dari dulu. Acik acik sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sugatae replied at 7-12-2018 03:04 PM
I kdg2 sembah gak siti tapi masih rasional. Siti ni mmg tak faham less is more. I bukan nak body ...

Rizman & pesen kg..berpisah tiada ..less is more
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Omputeh tu nmpk mhl. Siti nmpk kampong
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:18 PM | Show all posts
takpe tokti... up lagi gambar banyak2 kat social media  like who care gituh...
lepastu letak #akuyangpakaikauyangpanas
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam butik pengantin punya dress replica..batu pun nampak mur mur..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 7-12-2018 05:14 PM
ye tu kak teh.. meols rs sheols pny pendirian aku punya duit, aku punya sukalah.. korg hado?? ko ...

mak teh terus terang tak minat siti... lagu dia yg aku suka pun cuma cindai aje
dia nyanyi meols tak rasa feel.... tapi bab teknikal tu perfect la... tapi itu dulu...skrg makin hauk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 7-12-2018 02:43 PM
Np makin lama aq makin menyampah ngn dia ni???da x cm dulu..laa ni cm gila publisiti je aq tgk..da k ...

Rengsanya chuols dgn rezki tok ti

Kalo tun mahathir baca ni, kompem chuols dicop melayu oleh beliau!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-12-2018 12:46 PM
oh..ct la yg suruh tiru...bukan salah RR 100% la

Tak mencaras bukanlah ctcaras namanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Npk gemuk kembang setempayan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kenapa designer nak jugak tiru? Patut nasihat lah client. Kau tu designer, bukan tukang jahit. Jijik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 7-12-2018 05:23 PM
Iols x rasa dia akan pencen dlm waktu terdekat ni.mmasih byk bills perlu di bayir..dgn kos aafiyah ...

famili tok k tu maintenance tinggi....menantu2 semua vogue high maintenance....yg kena sara tok t la..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
saida, saerah, kak rozi semua nampak simple aje....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-12-2018 06:29 PM
mak teh terus terang tak minat siti... lagu dia yg aku suka pun cuma cindai aje
dia nyanyi m ...

kak teh x ngetaste dgn tok k ke?? gmbr profile kak teh dh nk same dgn muke tok k tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 7-12-2018 07:19 PM
kak teh x ngetaste dgn tok k ke?? gmbr profile kak teh dh nk same dgn muke tok k tu

itu bazli unic la
i skrg taste kat bazli, syamel dan menteri komunikasi gobind singh deo
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-12-2018 07:23 PM
itu bazli unic la
i skrg taste kat bazli, syamel dan menteri komunikasi gobind singh deo:l ...

amboiii taste kak teh... variety gituuuhh.. kalau boring2 boleh suruh syamel hiburkan, kalau tenet lembab boleh ngadu dgn gobind deo.. kalau nak menuju kejannah boleh bersama2 bazli la plak..xgituuuhh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102407s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list