Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14124
View
175
Reply

"Haha... Hebat Mencari" - Ini Respons Siti Nurhaliza Bila Dituduh Pakai Busana Ciplak

[Copy link]

Author: Cari-Nurulain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2018 03:14 PM | Show all posts
Ok je aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ct pakai apa pun haukkk namatey
Pakai tudung pun mcm makcik2
Tudung2 ariani semua lawa2 bila mira filzah pkai npk cantik terletak bila ct paki ya tuhan buruk naw
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 7-12-2018 03:23 PM

Bila dia dh buat tertutup dada mcm tu x kira ciplak dah.. Kira inspired okeh.. Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok je aku tgk.. Xde la hauk manaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 7-12-2018 02:43 PM
Np makin lama aq makin menyampah ngn dia ni???da x cm dulu..laa ni cm gila publisiti je aq tgk..da k ...

Tu maknanya kn byk istigfar..jgn busuk hati dkt org.dia xde slh pun ngan u.xsuka jgn tgk.berita hal dia jgn bc.tred dia jgn komen.begitu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 7-12-2018 02:15 PM
tok ti kalau nak design tu boleh direct dengan Ziad Nakad & request nak yang sebijik design tu tapi  ...

I pun pikir benda sama. Dia terlebih mampu je kan nak pakai international brands. Sekali sekala pakai la. Or hire stylist. Ni balik2 rr. Rr dengan dress bahu berpadding tinggi tu berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
siti ni gigih cari rezeki...utk family husband dia jugak... sesekali nak juga melaram, nak manjakan diri sendiri bukan takat manjakan anak2 cucu2 datuk k
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Murahny rezeki dct kan.. kalau ingat mula mula ikut rtm muka kusam, pakai dress bunga besar besar mcm kain langsir aja nah la ni dah lah muka bseri seri, pakai baju designer lagi you Salah seorang yg bjaya dlm hidup di dunia ni ~ from nothing to something
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk berbeza kecantikan dress yg dibuat dgn yg ditiru..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:26 PM | Show all posts
Jorja replied at 7-12-2018 04:07 PM
Murahny rezeki dct kan.. kalau ingat mula mula ikut rtm muka kusam, pakai dress bunga besar besar mc ...

sekarang pun macam langsir juga, cuma dulu langsir hotel bajet, sekarang langsir hotel mewah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:31 PM | Show all posts
kenapa batu tu tak bersinar cantik?? batu murah ke?? nampak mcm plastik je batu tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
HujanBatuTiga replied at 7-12-2018 12:33 PM
Reti membaca ke tidak?

Bukan first time.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:54 PM | Show all posts
sehari dua lg senyap lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak murahan baju ni. Mcm jubah beli kt masjid jamek yg pakistan jual tu, letak bling2 tapi bling2 murahan low quality
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:06 PM | Show all posts
Edited by chandrahusin at 7-12-2018 05:08 PM

Siti mcm Neelofa
they can't carry the style
mungkin kena simple baru cantik
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak stop buat bahu tinggi camtu. Tak lawa langsung. Kalau lengan sado tetap nampak sado walaupun buat bahu setinggi klcc
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-12-2018 02:25 PM
Hahahahah idolat ni rujuk sapa? Tapi memang betulpun ada karatz yang karatz bukan satu retis jah.  ...

idolat cakaran yistana yg fail berkali-kali la chuols..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sugatae replied at 7-12-2018 03:04 PM
I kdg2 sembah gak siti tapi masih rasional. Siti ni mmg tak faham less is more. I bukan nak body ...

meols ok2 je dgn tokti. ddk tengah lagu2 sheols byk je meols suke. tp bile ade penyembah yg lebih skit meols trs jd annoying giler..  ape ke giler bertohankan manusia retis smp jd mcm ti sekali??
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-12-2018 03:47 PM
siti ni gigih cari rezeki...utk family husband dia jugak... sesekali nak juga melaram, nak manjakan  ...


ye tu kak teh.. meols rs sheols pny pendirian aku punya duit, aku punya sukalah.. korg hado?? korg mampooo?? gituuuhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cocokerunch replied at 7-12-2018 01:45 PM
Kenapa instinct i rasakan yg ct cuba cover RR? Entah lah.. mmg byk design RR copy designer luar kan? ...

Iols pn rasa cover jek..kalau dia jenis tau fesyen dh lama dia bg preferences..tak cm kes ni setelah 13taon katanya ct yg request..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099350s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list